Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (285)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Carpatina, da am o vecina, dar nu ma ajuta prea mult daca sta cateva ore, eu o sa muncesc zi si noapte, e mult de invatat, mi-am iesit din ritm, creierul meu e inca gravid si nu compuleaza, asa ca tb sa bag tare.....iar cu el nu as face nimic, o sa stau cu el o saptaman doua la tara, apoi merg la fiecare sf de sapt....asta este cum scap de ex. cum il aduc acasa....ca de scris la lucrare, o sa mai scriu si noaptea daca nu termin pana dupa ex.

Roxana, da ai dreptat am ajutor

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Betty, nu te speria prea tare, ingrijeste-te si evita orice efort...eu am avut scurgeri maroniiii vreo 4 sapatamani, din sapt 5, cata vreme nu e rosu curat e ok.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Betty, sper sa nu fie nimic serios. Stai linistita macar pana marti. Cred ca nu mai suporti dar poate va fi mai usor odata ce intri in trimestrul 2. Daca stiam ca ai nevoie de ceva din Moldova l-as fi rugat pe sotul meu, a fost acolo saptamana asta. Din pacate a fost o singura ocazie (cel putin eu asa sper), daca nu, o sa ii zic sa ia el.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Cecilia, ai dreptate e dificila situatia pe piata imobiliara.
Sper sa aveti noroc. Uneori si ala e deyerminant. Asta imi doresc si mie.

Bafta sa treci usor peste despartirea de Cristi. Daca va fi pe miini bune sigur vei fi mai impacata.

Gabriela, ce bine ca si-a mai revenit Sara! Eu recomand Omron cel de 300Ron.

Emma, intradevar astazi a fost cam rece. Noi ne-am plimbat numai intre bunici. Sper sa fie frumos saptamina viitoare.

Roxana, te inteleg, de aseara si Daria e foarte agitata, a refuzat pina si laptele care ii place foarte mult.

Greyeras, pup sa ii iasa Adelinei repede maselele sa pape din nou bine.

Betty, sper sa fie totul bine cu sarcina

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

O noapte linistita tuturor!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Rox, tot in contratimp suntem. Poate reusim sa vorbim nitel maine. Eu sunt in biblioteca pana-n gat in perioada asta.
Cecilia, eu te inteleg, asa am facut eu de fiecare data cand aveam ceva f mult de lucru, sofi la busteni cu tati si eu la bucuresti cu nasu-n foi.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Cristi e un vrednicut! Io ti-am zis de cand avea 5 luni ca e f inteligent, mai tii minte?:)
daca tot esti aici..stiam ca doctoratu echivaleaza cu gradu 1. Dar referatele aste echivaleaza cu ceva? adica dupa ce sunt doar in stadiul pregatirii tezei, daca as intra la o scoala as avea vreun grad?
Andreea, tu stii? Cum a fost la Palicari? Mor de curiozitate:)

Mandarinuta, am vazut-o pe Antonia cand pleca din parc, mi-a zis asa frumos pa pa:), e o dulce!!!

Mergi la inceput

Ai vostri agitati, al meu doarme de la ora 18.; Ba;amuc o sa scrie pe mine la noapte....

Mi-a povestit Sofia ceva care m-a impresionat f tare.
Azi am fost la biblioetca, am venit la ora 17 acasa, am plecat pe la 10 jumate. Junioru cica s-a tot perindat pe usa, venea pleca etc. Si de fiecare data cand auzea usa la intrare, Gheorghe cica sarea ca ars si striga: Ama? Ama? Ama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sabina, acum e motiv de bucurie, ia sa vezi peste vreo 14 ani cum o sa zica "offf, a venit mama!". Poate reusim sa vorbim maine, banuiesc ca nu e deschis maine la biblioteca.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

e, dar doar pana la ora 14 :)
totusi nu cred ca ma duc, ca e si ziua lu Jr maine si casa arata ca dupa razbel, si seara o sa ne mai calce pragu unu altu. El nu se duce la cluburi etcetc
Pai eu de aia plang, ca stiu ca dureaza putin.
Zi si tu, cand au trecut 6 ani jumate de cand am fata??

Mergi la inceput