Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (285)
Raspunsuri - Pagina 18
myral spune:
Dar la mine cand or fi trecut 11 ani jumate de cand am fata?
La mine anul asta e primul in care ma simt batrana, de ce/ mi-am adus aminte cum mi-am cunoscut sotul si de primele noastre intalniri si mi se par asa de indepartate
(bine chiar sunt indepartate acum 14 ani
) dar e prima data cand simt asta deci inseamna ca am imbatranit
Ma scuzati nu stiu ce m-a apucat
simteam nevoia sa spun asta si nu am cui (in nici un caz sotului
)Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Betty
sunt sigura ca totul va fi bine, ai rabdare 9 luni (de fapt deja 8) trec repede.Gabriela
ma bucur ca Sara e bine, de acum sper sa o ocoleasca racelile.Fetele cu invatatul nu stiu de unde mai aveti energie si memorie
cum am zis eu sunt deja batrana nu as mai putea invata.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
sim_stoian spune:
Salutare tuturor!
Gabriela, imi pare bine sa vad ca e mai bine Sara. Sanatate multa va doresc 
Am fost azi si mi-am luat aparatul foto, pana la urma un www.emag.ro/foto_digitale/aparat-foto-digital-nikon-coolpix-p80-zoom-optic-18x--pNikon-Coolpix-P80?ref=hp_buyback" target="_blank">Nikon P80, fir-ar mama ei de criza
. Am facut deja (bineinteles
) ceva teste pe el, imi place cum fotografiaza. Mai trebuie sa invat eu sa il folosesc asa cum trebuie. Deocamdata am renuntat la ideea unui DSLR, dar am ramas fidela marcii macar. Am si incarcat cateva poze, cine doreste sa le vada gaseste pe mailul comun o invitatie.
Jurnal de calatorii
myral spune:
In poza cu cucuiul in frunte e adorabil Stefan!Sim , la ca mai multe poze superbe cu noul aparat!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
sim_stoian spune:
Multumesc, Myral.
Betty, nu stiu unde se mai gaseste gravibinon, imi pare rau. Iti tin pumnii sa primesti vesti excelente marti si sa mai scapi de restrictii.
Jurnal de calatorii
aniast72 spune:
Betty, off ce ma superi... Pai tu nu tii minte ca eu mi-am procurat progesteron injectabil in octombrie cand am avut nevoie? Linisteste-te, suna-ma maine sa-ti spun ce si cat am si sa vedem cum intri in posesia lui.
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
Gabriela77 spune:
Of! Iar tuseste rau! SE inroseste toata si se vede ca e un mare efort! Ma gandesc sa-i fac si aerosoli. VOua doctorul v-a zis ce trebuie pus in el?
Myral, tu chiar esti prntre mamicile supertinere! Eu nu visez sa arat asa la al doilea copil! 
Bety, hai nu te ingrijora!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Of! Iar tuseste rau! SE inroseste toata si se vede ca e un mare efort! Ma gandesc sa-i fac si aerosoli. VOua doctorul v-a zis ce trebuie pus in el? Bety, hai nu te ingrijora! ![]() Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) |
Eu zic ca sigur ar trebui sa incepi cu aerosoli
Betty78
5+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Annisia spune:
Betty, eu ajung sambata in Ploiesti. Daca nu e urgent, iti aduc eu medicamentele.
Daca e urgent, eu zic sa va vedeti la jumatatea drumului, ca intr-o ora rezolvati problema.
Pup Ploiestiul si Bucurestiul!!!!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Cristi e un vrednicut! Io ti-am zis de cand avea 5 luni ca e f inteligent, mai tii minte?:) daca tot esti aici..stiam ca doctoratu echivaleaza cu gradu 1. Dar referatele aste echivaleaza cu ceva? adica dupa ce sunt doar in stadiul pregatirii tezei, daca as intra la o scoala as avea vreun grad? Andreea, tu stii? Cum a fost la Palicari? Mor de curiozitate:) Mandarinuta, am vazut-o pe Antonia cand pleca din parc, mi-a zis asa frumos pa pa:), e o dulce!!! Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
doctoratul echivaleaza cu grI, dar numai dupa ce iti dai definitivatul, adica doi ani nu ai nimic, esti debutant, apoi tb sa faci cerere si astepti aprobarea si echivalarea(referatele sunt zero, adica nimic)......cel putin asa stiu eu ca era innainte sa nasc, cand ma ocupam cu perfectionarea cadrelor didactice
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem