Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (285)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Abia acum am reusit sa termin treaba, mai am de calcat(vreo 3 masini)dar o astept pe Prisi ca tot are spor si le-a terminat pe ale ei aseara.
Am avut ajutoare, Cristi a dat la greu cu aspiratorul si a sters paful(praful), acum doarme de aproapte o ora, sper sa mai doarma putin ca sa-mi trag si eu sufletul.Dupa ce dimineata nu a vrut sa pape nimic, la pranz a papat ciorbita de legume, iar dupa vreo ora a cerut papa, asa ca i-am dat si legume cu pulpita de pui la cuptor, nu prea s-a omorat, a papat carnita si a ales boabele de mazare si morcovul(de cartof nu s-a atins) a papat singur, nu a vrut sa-i dau eu, daca-l vedeati cum a prins pulpita in mana si o ducea la gurita, era mortal(l-am filmat), e prima data cand i-am dat pulpita fara sa o dezosez ...gata cu cra-cra

Roxana, ce nevoie aveam de ajutor azi, mai ales daca intra cineva in sifoniere.....dar asta alta data(ce faci cu hainele care le-ai strans, eu nu mai am cui sa le dau, pana acum le duceam la tara...)

Aaaaa azi a facut baiatul pipi la olita, a venit singur a stat 5 min, a facut si s-a ridicat, am facut operatiunea golit, tras apa...iar dupa cateva minute s-a postat baiatul meu in mijlocul dormitorului, a desfacut picioarele si a facut pe covor continuarea de la pipi, dupa care a zis pipi(nu am apucat sa-i pun pampersul), asa ca azi am frecat covoarele cu vanish, ca mai facuse si ieri in baie(pe acelea le-am spalat ieri in cada)

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Gabriela ma bucur cpt vestile bune, sanatate multa, da-i antibioticul 7 zile, nu te opri daca se simte bine.

Diwana, urat moment cu zapada la voi, zau ca si eu vreau soare.... mama zicea ca a iesit soarele la pranz, la ea nu a nins

gata fug sa mai citesc ceva pt lucrarea de gr...tb sa ma apuc de ea, macar sa-mi adun materialele pana cand il duc pe Cristi la tara si atunci sa o scriu.

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L
numai gandul ca nu o sa-l vad cate o saptamana deja ma omoara.......dar nu am alta varianta.

lol.. am pierdut intriga asta... de ce o sa fie asa?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

sunt chemata urgent la un film , va pup si va urez numai de bine !!!

te-a chemat pentru rolul principal ?

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
numai gandul ca nu o sa-l vad cate o saptamana deja ma omoara.......dar nu am alta varianta.

=====================

pt ca am mult de lucru la lucrarea de gr, nu am scris un rand si trebuie predata in vara si mai am un examen, iar cu el nu pot face nimic in sensul asta, numai cand ma vede la calculator sau cu o carte in mana vrea si el.

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cecilia, pai de ce aveai nevoie de ajutor daca il ai pe Cristi? Vezi ca nu numai la gospodarie te ajuta, si la citit. Eu nu am facut nimic deocamdata cu sacii de haine si jucarii, ma gandeam sa o sun pe tipa de la fundatia cu care au lucrat ajutoarele mosului.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Eu iar sunt suparata. M-am dus la cumparaturi cu al meu sot si cand am ajuns acasa m-am trezit ca aveam o pata roz pe chilot...asa am patit si pe luni sau marti...de abia astept sa ma duc la doctor sa vad care este situatia. Se pare ca o sa ma pregatesc pentru o odisee in pat sau poate doar in casa. Poate stie vreuna dintre voi de unde as putea sa fac rost de gravibinon; eu intelesesem ca se gaseste doar in Moldova. Deja m-am saturat sa nu pot sa fac nimic: sa nu i-au copilul in brate, sa nu ma plimb, sa nu muncesc, sa stau efectiv ca un portelan in mijlocul casei, iar de alte cele nici macar nu indraznesc sa ma mai gandesc, de frica sa nu carecumva sa pierd sarcina. Nu mai pot, vreau doar sa stiu care este situatia

Betty78 5+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:

pt ca am mult de lucru la lucrarea de gr, nu am scris un rand si trebuie predata in vara si mai am un examen, iar cu el nu pot face nimic in sensul asta, numai cand ma vede la calculator sau cu o carte in mana vrea si el.

Pai.. n-aveai o vecina cu care te gandeai sa-l lasi cand ai fi mers la scoala?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Citat:
citat din mesajul lui prisi

gata inca o tura de haine , noroc ca nu au fost prea multe

eu mi-am facut un ceai si incerc sa mai fac ceva , dar nu stiu ce, sa nu fac galagie sa trezesc familionul, desi pe la 9 parca as fi dormit, acum mi-a sarit somnul de tot

Greyeras tu ce mai faci , Adelina e bine

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

suntem bine, nu am mai deschis calculatorul, tot timpul gasesc cate ceva de facut. Si azi trebuia sa fim la tara, dar l-au chemat la serviciu pe tati asa ca suntem singurele pana luni.
Noi suntem cu maselutele acum, asa ca e foarte agitata si nervoasa, iar mai nasol e ca iar nu mai mananca, refuza cam tot ce ii dau, asa ca am ajuns sa ii dau lapte si ziua.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">Clipe de viata 2008 gre1 si gre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Betty,, tin pumnii la docotor!!

Gabi, ooof, ce-ai mai tras cu Sara Sa fie perfect repede!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput