Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (285)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

'neata
azi nu bea nimeni

Miru s-a trezit pe la 7 , a baut o sticla de lapte si ne-am uitat a desene de dimineata , acum mananca niste fulgi de porumb, ne da si noua sa mancam doar cate unul

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata din Piatra Neamt!

Gabriela multa sanatate Sarei!!! Ar fi bine sa ii iei si un exudat nazal, poate are sptreptococul pneumococic si de aici pneumonia.
Cind a fost racita Daria au ajutat mult aerosolii, aparatul e o investitie buna. Din ce spui cred ca va fi nevoie de asta.
Pupici si imbratisari.

Andreea ma bucur ca ai scris. Acusi intru sa vad si poza cu Vladi. Si Daria bea mult lapte. Astept mai multe despre lipsa de fier. Spor la dieta si numai bine.

Piciulika si eu m-am amuzat cu testul. Felicitari pentru Michael cataratorul.

Prisi, eu am bigudiuri calde Remington. Sunt foarte bune. La parul tau lung vor iesi bucle minunate. In rest nu recomand alt tip pentru ca nu mi-a placut niciunul.
Pupicei Mirunei. Si Daria a fost super agitata aseara, cred ca de la calatorie. A dormit in masina si s-a trezit cam brusc.

Papanash si eu zic 2 ani. Cit despre ten, daca nu suporti nici o crema singura solutie e un pilling chimic, asta dupa un consult la un dermatolog.

Edit: am uitata sa spun, Anglia nu pleaca nicaieri, sunt sigura ca veti merge si acolo. Si noi trebuie sa ne gindim super bine. Avem multe proiecte care necesita bani...

Cecilia bafta cu schimbul de apartamente. Pupam pe Cristi vorbaretul!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

La Piatra e destul de frig, azi dimineata erau ceva fulgi razleti.

Emma, stabilim ceva, eu ramin o sapamina in PN. Nu vreau sa o chinui asa repede pe Daria cu drumul inapoi. Te sun-dupa 3 saptamini fara mobil-nu am avuty incarcator, o sa iau si eu legatura cu lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Erina, nu stiu cat o sa iasa schimbul, e destul de greu sa gasesc un proprietar care sa-si evalueze ap.corect, la valoarea pietii si sa nu vrea sume astronomice....ei cam evaluaza asa, al meu are 4 camere al tau 2 asa ca vrea jumatate din val din ap cu 4 ceea ce nu e corect, dar incerc, nu ma grabeste nimeni, nu am dat nici macar anunt ca vand sau schimb, doar printre cunostinte...e tare greu sa vand apartamentul in momentul asta, daca as reusi sa-l vand,as gasi sa cumpar cu 3 sau 4 la un pret ok, chiar in zona unde stau.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Vesti bune de la noi! Sara a dormit toata noaptea, iar la 9,30 cand s-a trezit a vrut PAPA! A luat micul dejun, un ou si cascaval si a baut si un fresh de portocale. E vesela si vioaie, nu a mai tusit decat de reo 2 ori, si nasul curge mai putin! Cand a cerut papa, imi venea sa o pap eu pe ea de fericire! Cred ca antibioticul isi face efectul, Slava Domnului!

Eu tusesc mai mult, dar starea generala nu e rea, am dus-o pe picioare cu Coldrex, Trahisan si Bioparox!

Andreea, m-ai linistit aseara cu antibioticul, sa stii!

Erina, achizitionam si noi, clar un aparat cu aerosoli! Voi de care aveti? Cred ca s-a mai discutat pe aici....

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

La Piatra e destul de frig, azi dimineata erau ceva fulgi razleti.

Emma, stabilim ceva, eu ramin o sapamina in PN. Nu vreau sa o chinui asa repede pe Daria cu drumul inapoi. Te sun-dupa 3 saptamini fara mobil-nu am avuty incarcator, o sa iau si eu legatura cu lumea.

oki doki. Azi e tare urat, nu-mi place, tati e plecat asa ca stam prin casa. Punem de o painica de casa si-l asteptam pe tati. vorbim la tel.

--------------------

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Salutari ninse de la Cluj.

Aniast cum sa ne invidiezi ca ninge? Noi asteptam primavara, nu-i asa Gabriela?

Gabriela, ma bucur f mult ca vestile sunt bune

Luy, doar cu ursuletul elvetian vrei sa-i aranjezi intalnire lui Me? Nu stii tu oare ca si la Cluj o asteapta cineva?

Papanash si eu zic vreo 2 ani. Dar raspunsul cand il primim, ca suntem curioase

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna ziulica si de la noi. Am un program tare incarcat si nu am mai avut timp de forum. Ieri am facut ordine la greu, mai am doar bucatarie si garaj si totul e super. Ne-am comandat si mobilier pentru hol, sunt incantata. Tati presteaza acum la gradina, abia astept sa fie frumos si sa ne infloreasca noii copacei.

Aseara am vrut totusi sa postez ceva, insa mi s-a blocat calculatorul in repetate randuri. Cred ca va claca destul de curand, nu stiu unde e problema. Oricum m-am culcat la 2 dupa ce am terminat situatiile financiare ale parintilor mei.

Azi am fost la teatru cu copiii, Andrei a fost recalcitrant si am stat cu el afara, a ramas Alex singura. De fapt Andrei e tare dificil de 2 zile, plange rau de tot, se tavaleste, se loveste. Nu stiu ce e cu el, cred ca ii ies maselele de sus.

Asa ca in condtiile date canci forumeala pentru mine, si cred ca nu mai pup nici azi pentru ca tati pleaca la meci.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Piciulika, eu nu ma mai prind de multe in ultima vreme, cred ca m-a ajuns oboseala. Dar oricum m-a distrat copios continuarea testului, de ala m-am prins sa stii. Michael face foarte multe, mie mi se pare exagerat ce e la sectiunea autoservire.

Prisi, lasa fata, nu o stresa cu cortul. Ar fi trebuit sa o distreze, daca nu vrea nu vrea.

Papanash, vino cu Ghighi la noi ca e loc destul de intors casa cu fundul in sus si zau mi-ar prinde bine niste ajutoare.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Bernix, voiam sa iti scriu aseara. Cedez planta! Ca e prea complicat cu caratul, inclusiv la mine ca as fi vrut-o la etaj. Eram un pic mai suparata cand ai sunat, asa e. Am si eu dispozitie schimbatoare si mai zic de Andrei. Oricum ma obosise si el cu atata plans si plimbat in brate.

Papanasho, 3 s-a zis pana acum?

Rox , mamica

Mergi la inceput