Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci(32)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Claudelle, felicitari, sarcina usoara si la termen si bebelus sanatos .
Maria08, felicitari pentru sora ta, sa aiba o sarcina usoara si un bebelus perfect. Iar tie sa iti ajute Bunul Dumnezeu sa ii faci un verisor cat mai curand .

Bun venit noilor fete la rugaciune, multumiri din suflet tuturor pentru milostenia de a duce listutele noastre la biserici si manastiri. Doamne ajuta si post usor in continuare .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !
Asa de optimista sunt
Si fetita noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna fetelor!

anaomaria, trimite-mi te rog PM, desi sunt mai lenesa de la burtica si nu stiu cat am sa pot merge dar sunt curioasa; mulumesc

oanka80, multumim si Doamne ajuta

deeva, si eu ma gandeam ce frumos ar fi sa mergem toate fetele de aici intr-un perelinaj de vreo 3 zile si sa ne rugam pentru prunci; ne-am cunoaste, ne-am curati sufletele, doamne ce frumos.Noi te asteptam in Moldova cand vei considera de cuviinta.

cipi, multumim de informatie

Fetelor, sa va impartasesc ceva fff important: am inceput de saptamana aceasta cu ajutorul lui Dumnezeu casutza visurilor noastre.Am terminat acte, contractat firma, gata; in doua luni e gata, la rosu, acoperita cu tot cu curte.Dooaaammnneeee ajuta.
Numai ca vroiam sa va intreb ceva: eu am de la Ierusalim de la mormantul sfant bucati de piatra, una este aproape cat pumnul.Pot sa le pun in fundatie, sau cum sa fac? Sa chem un preot sa-mi dea binecuvantare inainte de a incepe constructia, sa pun mir, ce spuneti?

Multumesc mult

29 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Adica, sa fiu mai concisa, noi am inceput deja: am bagat escavator de nivelare, firma e acolo, ced ca incepe sa sape fundatia, dar nu s-au apucat in sine de turnat betoane si fundatia.De aceea va zic ca nu stiu cum sa fac si astazi la manastire am uitat sa-l intreb pe parinte

29 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Laura - nu stiu ce sfat sa-ti dau cu privire la pietrele de la Sf.Mormant, insa eu dupa ce am turnat fundatia, inainte sa incep sa construiesc mi-am pus in cele 4 colturi ale casei bucatele de anafura invelite in bucatele de hartie. Asa se face la noi in Bucovina. Cred ca ai putea sa pui pietrele tot asa in fundatie in cele 4 colturi. Poate totusi un preot sa-ti spuna mai bine. Felicitari pt. inceperea casutei. Sa va ajute Domnul sa o terminati cu bine si sa fiti fericiti in ea!

Doamne ajuta!
7+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Fetelor, vin cu o veste nu tocmai buna : Alina27 a nascut prematur un baietel de 1.500 gr, vineri, 13.03.2009, si va propun sa ne rugam astazi si pentru ea si Rares, pruncul venit inainte de vreme, pentru sanatate si crestere fireasca .

Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
Asa de optimista sunt
Si fetita noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

imi pare f rau pt alina ..........sa o ajute DD sa fie sanatoasa iar bebelusul ei sa creasca normal si sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

uffff....nu stiu ce sa mai zic..abia stept sa merg sa ma spovedesc la parinte..parca sunt mai multe ispite in postul asta..de ce oare??
de fiecarae data cand citesc mai mult si mai cu rabdare, intelepciune, apar ispite a servici, discutii contradictorii,ne suparam pe colegii..diverse...asa ma rog domnului sa fie pace si liniste....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna
vreau sa va multumesc ca v-ati rugat pentru mine.Sunt sigura ca a contat si m-au ajutat...Vreau sa povestesc ceva care pe mine m-a bucurat enorm. Luna trecuta am facut HSG unde diagnosticul a fost trompe infundate..am crezut ca lesin de suparare..
marti am facut laparo si diagnostigul a fost trompa stanga infundata dreapta ff buna.au desfundat-o si pe stanga..
eu sunt tare convinsa ca a fost ruagaciunea si credinta in Bunul Dumnezeu..Tare mult imi doresc sa fac bb pe cale naturala...
eu ma simt binisor, dar sunt pe calea cea buna...

CLAUDELLE FELICITARI PENTRU SARCINA!
MIHA3 BINE AI VENIT PRINTRE NOI! Am vorbit si eu cu un preot despre FIV si mi-a spus ca Dumnezeu lucreaza si prin doctori.Este pacat atunci cand ai mai multi embrioni si renunuti la ei...deoarece se considere ucidere...
Alina27, Bunul Dumnezeu si SFanta MARIA SA TE INTAREASCA PE TINE CAT SI MICUTUL BEBELUS...

In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Mergi la inceput

Speranta, ti-am trimis PM.

Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
Asa de optimista sunt
Si fetita noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Alina27 - Off,... imi pare rau pt. nasterea prematura. Doamne ajuta sa fiti bine sanatosi si tu si bebe. La Domnul totul e posibil. Sf. Nectarie sa te aiba in paza.
speranta2008- sa-ti ajute Maicuta Domnului. Nu uita sa porti snur atins de Sf.Brau al Maicii Domnului, cu credinta. Ai sa vezi ce minuni face. Deja o parte din probleme s-au rezolvat, asteptam si ochisorii sa poposeasca in burtik
Fetele, eu azi am primit al 2-lea set de analize... si mi-e o frica. Acum sunt in documentare pe net sa vad ce inseamna fiecare, dar ma gandesc poate ma puteti ajuta si voi. Deci mi-au iesit asa:
Anticorpi Citomegalovirus IgG - pozitiv; IgM Negativ
Anticorpi Rubeola IgG - pozitiv; IgM- negativ
Toxoplasma Anti Toxo IgG - pozitiv; IgM - negativ
Eu din cate am aflat pana acum IgG pozitiv inseamna ca ai fost vaccinat sau ai avut in trecut infectia, si IgM Negativ inseamna ca acum nu esti infectata/bolnava. Voi ce stiti? Am sunat medicul meu de familie si a zis ca se mai documenteaza si ea ca nu e sigura si ma duc diseara sa vorbim. Ufff... sper sa fie totul bine pana in final. Doamne ajuta

Doamne ajuta!
7+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput