Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci(32)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka_daria77 spune:

Anticorpi Citomegalovirus IgG - pozitiv; IgM Negativ
Anticorpi Rubeola IgG - pozitiv; IgM- negativ
Toxoplasma Anti Toxo IgG - pozitiv; IgM - negativ
Anadomnica draga mea stai linistita. Daca ar fi sa o citez pe doctora mea ar suna cam asa: "Vai draga da ce de animale ai avut pe langa tine! Te-ai imunizat la toate."
In concluzie e ok. Daca ar fi iesit IgM pozitiv at era beleaua cat casa. Asa ca sarcina usoara in continuare si bebe sanatos si la termen.
pentru un bebe sanatos si pentru mine Doamne Doamne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

anka_daria77 - multumesc draga din inima pt. linistire. Am mai citit si pe net si se pare ca e ok. Aveam mari dubii cu citomegalovirusul care cica se poate reactiva usor daca l-ai avut candva - pt. ca el ramane in organism in stare latenta. Se pare insa ca rezultatele mele fac parte dintre cele mai bune, pt. ca daca am avut odata acest virus si (Doamne fereste!!) se reactiveaza in perioada de graviditate, fatul nu este afectat decat foarte, foarte putin... "subclinic" cum spun ei. Mai rau cica era daca aveam si IgG negativ la citomegalovirus si apoi contactam in sarcina, pt. ca problemele cele mai mari sunt la infectia primara. Inca o data, Anca, multumesc . Va spun sincer ca la inceput cand am citit rezultatele mi-a venit sa lesin... ufff, mi-am mai revenit si acum aflu ca e foarte bine.
Ancuta, draga, sa-ti ajute Maicuta Domnului sa dobandesti prunci curand.

Doamne ajuta!
7+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta!

sinaxarul de azi....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/martie/martie20.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Claudelle felicitari pt sarcina. bb sanatos si la termen. sarcina usoara mai departe

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Anadomnica: Asa cum ti-a spus si Anka, ai imunitate, nu-ti face griji! Poate da Bunul Dumnezeu si trec repede si greturile si nu te mai necajesti!
Magdita: Multumesc pentru urari, tare mi-as dori sa-i pot face un verisor!
Lauraa: Doamne Ajuta sa mearga toate bien si un curand sa aveti casuta sus!
Speranta:Ma bucur sa ud ca totul a iesit bine. Asteptam sa vii cu vesti bune cat mai curand!
Pisucmic: Bine ia venit! Sunt sigura ca te vor ajuta dragele noastre preotese!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_daria77 spune:

Anadomnica: multumesc din inima pentru urarea ta calda. In cazul in care mai ajung in Iasi la rudele mele tare as vrea sa ne vedem. De cand cu voi parca sunt mai linistita sufleteste si am devenit mai optimista.
Cu ajutorul lu Doamne Doamne si a Maicii Sfinte voi avea si eu pruncul meu sau pruncii.
Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Anadomnica, citomegalovirusul e un "animalcul" cu care intri foarte usor in contact mai ales in colectivitati de copii. Si eu am fost "atacata" si am anticorpi. In concluzie nu-ti fa griji! E de bine!

Another day goes by

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Anadomnica opreste informarile de pe net si pastreaza-ti energia pt cel mic...analizele sunt super OK....dac toxoplasmoza iesea negativ si IgG si IgM atunci trebuia sa faci in sarcima, cam in fiecare trimestru analiza cu pricina sa vezi daca nu te-ai infectat in sarcina.....asa gata cu analizele astea. Stai linistita si baga multa odihna si papa bun la BB

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Fetelor, luni am botezat o fetitza mica si frumoasa.Si de atunci Dumnezeu m-a linistit si am inceput sa am mai multa incredre in mine si in faptul ca nu peste mult timp voi ramane din nou gravi.
De cand mi-a dat parintele duhovnic canon cu rugaciunile zilnice ma simt mai bine, mai optimista, mai puternica...cateodata il simt atat de aproape pe Dumnezeu ca ma inunda o fericire de nedescris.
Simt ca rugaciunile incep sa ne ajute...
Sa nu incetati sa va rugati nici o clipa...si o sa vedeti ca in scurt timp toate vom si niste mamici dragute si cu bobocei in brate

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii

Mergi la inceput