Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci(32)
Raspunsuri - Pagina 16
sissica spune:

DOMNUL SA VA RASPLATEASCA PENTRU BUNAVOINTA VOASTRA,CELOR CE CU DRAGOSTE ATI DUS LISTUTELE CU NUMELE NOASTRE LA BISERICI SI MANASTIRI,
VA MULTUMESC,

Intareste-ma, Doamne, si transforma frica si durerea mea in pace si bucurie. Alunga, Doamne, toate gindurile care nu vin din Tine, Dunezeul meu, si nici din dreptatea Ta. Coboara-ma in Lumina Ta si ma lumineaza!
speranta spune:
[[blue Anadomnica[/blue], te rugam din suflet sa ne treci pe lista si pe mine cu sotul meu. Suntem ortodoxi.
Angelica si Vasile
O zi frumoasa la toata lumea.
vias spune:
Buna dimineta fetele,
sper ca azi...si toate zilele ce vor urma sa fie mai frumoase...sa se duca toate problemele...ca m-am cam saturat de ele...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
6+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
caciantoni spune:
Doamne ajuta!
sinaxarul de azi...
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/martie/martie19.htm
cipicah - multumim din suflet ca duci listuta noastra sa fim pomenite la sf. slujbe.... Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa iti rasplateasca aceasta milostenie!.... si iti multumesc din suflet ca ne-ai impartasit aceasta minune a Sf. Cuvioasei Parascheva....asa mult ma bucur cand povestiti despre minunile Sf. Parascheva.....
multumesc tuturor celor care duc listuta la biserici pentru a fi pomenite.... Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca aceasta milostenie....
lauraa - cand vin in Iasi am sa va anunt.... mi-ar face mare placere sa va cunoasc....
anadomnica spune:
caciantoni - asteptam sa ajungi in Iasi sa ne vedem
... facem o intalnire generala cu ocazia asta ![]()
speranta - esti pe listuta
fii binevenita! Poate ne spui cateva cuvinte despre tine!
aditzaC - am adaugat si Corina la numele tau - daca face parte din numele de botez eu cred ca e foarte important
Fetele,... eu ma simt rau... am niste greturi
... hm, alea pe care tare mi le doream. Acum le am din plin
... si somn... si asa putin chef de munca... incat va rog sa ma iertati daca mai uit pe vreuna dintre voi. Chiar ma ajutati daca ma atentionati. Eu sper ca dupa Paste sa treaca si la mine perioada asta de oboseala si greturi si lipsa de orice chef.
jesika - ce mai faci? unde te-ai ascuns?
Doamne ajuta!
7+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
deeva73 spune:
Claudelle te felicit din toata inima. Domnu sa te binecuvanteze cu un copil sanatos, la termen si fara emotii in timpul sarcinii.
Multumiri tuturor celor ce duc lista noastra pe la manastiri si biserici.
Dragele mele moldovence nici nu stiti cat de mult imi doresc sa fiu cu voi. De multa vreme visez si eu sa vizitez acest loc incarcat de istorie crestina numit Moldova, sa fac pelerinaj pe la toate locurile sfinte ce le aveti. Din pacate cand am avut bani multi nu mi-am facut timp pentru suflet, iar acum ca am timp as merge da nu-s bani. Cand Domnu imi va ingadui sa pasesc pe drumurile Moldovei pe toate as vrea sa va-ntalnesc.
Pana una alta va pup 

si ma rog Domnului si Maicii Lui sa nu ne lase raului.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
Anaomaria spune:
Buna dimineata, fetelor 
Noi am trecut in saptamana 12, dar tot am greturi. Nu foarte sacaitoare, dar prezente. Eu zic ca a inceput sa se vada si burtica, mai ales cand stau pe scaun apare in toata splendoarea.![]()
AditzaC este un gest foarte frumos sa daruieste cuiva o candela sau o biblie sau o cruce, in nici un caz nu se poate spune ca nu-i bine. Felicitari pentru gestul pe care vrei sa-l faci, sa te ajute DD sa-l duci pana la capat.
lauraa noi facem gimnastica usurica, sa nu ne pierdem de tot conditia fizica. Daca vrei mai multe detalii iti voi trimite un PM.
Fetelor, stau si ma gandesc cat de frumos se intalnesc listele noastre la diferite manastiri si biserici, pe unde au trecut unele dintre noi si chiar daca multe dintre noi nu ne-am intalnit niciodata, suntem impreuna prin aceste rugaciuni. Si sunt sigura ca fiecareia la timpul potrivit DD ii va darui botul de aur.
Va pup pe toate si va doresc multa sanatate.
"Un om, ca si un popor, atata pretuieste, cat a inteles din Evanghelie"- S. Mehedinti
12+
Vine puisorul!!!
Cat am crescut
cipicah spune:
Un anunt pentru ieseni (iesence!):
Azi la ora 18.00,la Teatrul Luceafarul, pr. Danion Vasile si ieroschimonahul Hrisostom de la Sf.Man.Petru Voda vor sustine o conferinta cu tema :"Prigoana impotriva crestinilor".
Cu ajutorul Maicii Domnului voi ajunge si eu.
Doamne ajuta!
aditzaC spune:
anadomnica........iti multumesc frumos ![]()
anaomaria ....iti doresc sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos , iti multumesc frumos pt aprecieri ....cu siguranta voi duce la bun sfarsit '' planurile '' mele . Abia astept sa merg sa le cumpar si sa le daruiesc . Cum ziceam intr-un mesaj anterior ....fina mea se va bucura ffff mult . Imi place sa fac oamenii fericitii si sa ii ajut cum pot , in limita posibilitatilor . Sunt ffff miloasa , uneori ma gandesc ca poate intrec masura , nu suport sa vad oameni necajiti in special batrani si copii , mi se rupe sufletul .
Eu merg de obicei la SF ANTON si acolo se strang multi oameni , multi dintre ei sunt oameni necajiti , care cercesc un banut .....daca as avea le-a da la toti , insa nu am si mi se rupe sufletul sa ii vad cum se roaga sa primeasca ceva .
Traim o viata ff grea , dar cu ajutorul lui Dumnezeu mergem mai departe , important este sa fim sanatosi.
Vroiam sa va intreb ce inseamna SF MASLU ? Imi este rusine ca nu stiu , recunosc ca nu merg la slujbe decat f rar si de aceea nu cunosc anumiti termeni bisericesti .
Tin postul numai in ultima saptamana cand uneori ma spovedesc si ma imparatsesc , dar recunosc ca asta nu s-a intamplat mereu .
Dumnezeu sa ne ajute !!!
pisucmic spune:
Intru prima data la subiectul acesta, desi ne luptam de ceva vreme cu greutatea de a face copii! Suntem credinciosi si ne rugam la Dumnezeu.
Va rugam puneti-ne si pe noi pe listele de rugaciuni ortodoxe: Ruxandra si Ciprian.
Vroiam sa va intreb - stie cineva cum se ajunge la parintele Iordache de la Sf Spiridon? Dupa slujba am vazut ca e cam prins, si nu stiu cum sa facem sa il rugam sa ne faca si noua rugaciuni pentru bebe. Cine a fost la dansul?
Pisuc