Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci(32)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

astazi soacra mai a fost la un preot de la Pascani....cu mult har, slujesjete la biserica de la gara, si eu lam cunoscut.....si lea povestit de situatia noastra..cu proiectul bb, si ia spus cat suferim...stiti ce raspuns ia dat preotul????

domnul le va da copiii, dar nu acum, cu cand va crede el ca trebuie...iar la sf SA LE SPUI CA DOMNUL NU A FACUT LUMEA INTRO ZI.....deci sa avem rabdare ca va fi..rabdare rabdare si multa credinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelle spune:

Citat:
citat din mesajul lui pogonici1977

claudelle..te rog sa ne zici si noua cum sa intamplat minunea din burtica ta.....te rugam sa ne spui povestioara samburelului tau..

Cu ce sa incep.....ciudat ma simt de cateva zile incoace: stari de nervozitate, somnolenta, sani tensionati. Marti, ieri trebuia sa-mi vina cm-ul, la 35 zile vine,....nu a venit, cum facea de obicei si am facut azi dim testul care e cat se poate de clar.
Eu am ovare micropolichistice, si dupa cm-ul asta trebuia sa merg la dr pt a-mi da un tratament sa scap de ele, fiindca incercam de cateva luni....nu era asta problema, dar vroiam sa inlatur acest aspect, plus ca cm-ul de 35 zile era cam lung.
Dar cand colo........ ne-a luat prin surprindere....cred ca l-am speriat cu tratamentul .......si cam asta e povestioara noastra.
Drept urmare o consider o mare minune !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cipicah

Doamne ajuta !
Sunt convins ca la Iasi va mai ploua cu burtici, pentru ca sunt si baieti care duc pomelnicul la biserici si manastiri.
Duminica a ajuns la Sf.Cuvioasa Maica Noastra Parascheva,iar luni la Sf.Maslu la Sf. Nectarie din Iasi.
Imi amintesc si ma cutremur de povestirile soldatilor din timpul razboiului, cand in unele nopti putea fi vazuta,deasupra Mitropoliei,o uriasa femeie in alb ce veghea asupra Iasului. Iar cand soldatii rusi au vrut sa ia racla cu sfintele moaste, nu le-au putut clinti nici cu afetul de tun tras de cai.
Minunat este Dumnezeu intru Sfintii Sai!

Chiar vroiam sa le impartasesc faptul fetelor ca mare mi-a fost surpriza sa vad luni in timpul Sf maslu la Sf Nectarie preotul cu lista noastra in mana cum o citea; mi-a ras inima de bucurie.Chiar m-am uitat atent. O slujba minunata, nu am simtit cele aproape 3 ore, niste vorbe extraordinare si parca zburam cand am iesit de la slujba.Multumesc Cerului parca as darama munti asa energie am si ma simt suuuper.
Doamne ajuta si sa-ti dea Dumnezeu sanatate!

29 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Claudelle

Multumesc fetelor de urari !!!!
La toate va doresc sa aveti bebei cat de curand.....si sa nu deznadajduiti ca DD ne vegheaza si are planuri pentru fiecare !!!

Va pup si va imbratisez,

FELICITARI!

Dumnezeu s ate ajute sa ai o sarcina usoara!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

anadomnica si anaomaria, la ce sala mergeti?

mmc, Dumnezeu sa te ajute in tot ce ti-ai propus; multumim

Bun venit fetelor noi!

Fetelor, sa-mi fie cu iertare daca gresesc, dar tbuie sa va spun ce bucurie am avut astaz: periodic obisnuiesc sa merg in Carrefour sa cumpar toate cele necesare pentru o manastire si sa fac jertfa de sanatate, ajutor, zamislire de prunci, nastere usoara, iertare de pacate, stiti si voi; consta mai ales in alimente - macar pentru o luna.
Si de fiecare data cand ma duc le spun la prieteni care vor sa ajute cat pot nu ii pot conditiona ca eu tot atat cumpar; fiecare da cat poate; nu le pot zice, stiti eu am cuparat de 4 milioane si impartit vine atat; Doamne fereste.In fine.Si astazi eram tare mahnita ca aveam eu banuti, dar nu atat cat sa cumpar fara sa ma uit sa aiba de toate in manastire mai ales ca e si post. Si m-am gandit sa ma duc pana la niste prieteni si le zic:"astazi ma duc sa cumpar pt manastire, daca vreti sa contribuiti.......cum credeti si cat puteti".Si ce credeti fetelor? Mi-au dat aproape 2 milioane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am iesit super bucuroasa, am fost la Carrefour si maine merg la manastire, Doamne ajuta! Nu va uit, sunteti mereu in gandurile mele.

Sa fie cu iertare daca nu trebuia sa zic, dar am vrut sa vedeti ca Dumnezeu pana si aici m-a ajutat.

Am uitat sa va mai zic ceva.Data mea probabila e 30 mai, dar fiind fetitza poate venit mai repede si este ffff posibil s ao nasc de Sf Constantin si Elena.Cum o vrea Maicuta Domnului; si eu sunt nascuta de Sf Parascheva si nu m-am indoit niciodata de ajutorul de Sus.

Fetelor, sa stiti ca am atat prietene cat si fete din odiseea mea (chiar am sa va dau un link unde fac un filmuletz cu fetele de la odisee-candeodata suntem putine - ca sa se transmita si la voi) care au ramas insarcinate exact in luna in care aveau FIV, trebuia nu stiu ce tratament sa inceapa, ca asa a mijlocit cel de Sus.Deci, o sa vedeti ca minunea se va intampla.

caciantoni, te asteptam la Iasi oricand cu mare placere si caldura

jujuka, prolactina este dealtfel si hormonul secretat in timpul stresului; de aceea nu raman insarcinate in perioade stresante sau chiar fereasca Dumnezeu pierdem sarcini in perioade stresante; poate erai stresata.Stai linitita ca nu sunt valori de alarmat

link-ul: http://www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Scuzati cat m-am intins.

Va pup dulce si Doamne ajuta!

just "us" *** burticutza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pogonici1977

.....DOMNUL NU A FACUT LUMEA INTRO ZI.....deci sa avem rabdare ca va fi..rabdare rabdare si multa credinta[/blue][/b]

mare dreptate are;

pupici si cu rabdare ai s avezi ca se va intampla acusi si la tine minunea

just "us" *** burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

fetelor dragi sufletului meu, sa stiti ca listuta de aici este pomenita la toate slujbele sf. maslu dar si zilnic la sf. liturghie in biserica sf. nectarie. si avand in vedere ca in toata tara suntem pomenite pentru cererile noastre, cu siguranta DD va face minuni cu fiecare dintre noi. si va mai marturisesc ca am trimis pomelnicul cu noi la sf. munte athos, printr-un prieten ce a ajuns luna trecuta acolo.
sa dea DD sa ploua cu burtici dupa post.

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sf. Tihon Zadon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

mamieea.......iti multumesc frumos pt raspuns , am sa le cumpar si o sa imi iau si pt mine , prietena mea va fii super incantata abia astept sa ii dau cadoul la cununie

oanka( sper sa nu gresesc id )......iti multumim pt tot ceea ce faci , Dumnezeu sa-ti ajute !

Doamne ajuta ! Sf Nectarie si Fecioara Maria sa ne ajute sa fim sanatoase si sa aducem pe lume copii sanatosi !

va pupik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

anadomnica.....imi cer scuze , nu stiu daca are sau nu vreo importanta , insa as vrea sa iti spun ca eu ma mai numesc si CORINA

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sissica spune:

CLAUDELLE,

FELICITARI!
DRAGA MEA,SA AI PARTE DE O SARCINA USOARA ,
DOAMNE AJUTA![flo

Intareste-ma, Doamne, si transforma frica si durerea mea in pace si bucurie. Alunga, Doamne, toate gindurile care nu vin din Tine, Dunezeul meu, si nici din dreptatea Ta. Coboara-ma in Lumina Ta si ma lumineaza!

Mergi la inceput