Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci(32)
Raspunsuri - Pagina 14
anadomnica spune:
Claudelle - FELICITARI!!! 

Sa ai o sarcina usoara si bb sanatos! 
Doamne ajuta!
7+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
Claudelle spune:
Multumesc din suflet fetele !!!!!!!!
Maine merg la dr....sper sa fie totul bine 
Anaomaria......daca totul e ok....cu mare placere ![]()
caciantoni spune:
Claudelle- felicitari!!! ... Fie ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa te ocroteasca si sa iti daruiasca sarcina usoara si nastere la termen....
mai fetelor.... ploua cu burtici la Iasi.... e clar ca trebuie sa ma mut cat mai curand acolo....sau macar sa vin in vizita....![]()
oana80 spune:
fetelor, spuneti-mi si mie la ce clinica din buc as putea sa fac HSG?
eu am facut doar laparo in mai 2008 si pe iesire scria" trompe permeabile", dar as vrea sa-mi fac si HSG, ca tot nu mai fac niciun trat luna asta si stam cuminti![]()
oana
aditzaC spune:
Claudelle .......felicitari , sa ai o sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos ! Doamne ajuta !
Ma bucur pt toate fetele care isi indeplinesc visul ....sa fie intr-un ceas bun !
Bunul Dumnezeu sa ne ajute pe toate sa devenim mamicii !!!
Eu pana devenin mamica o sa fiu nasica
......
, abia astept . As vrea sa va intreb ceva : in iulie ii voi cununa pe viitorii fini si as dorii sa le fac un cadou de cununie o icoana mare si frumoasa , o candela si biblia ( ea isi doreste f mult biblia ) . Cum se aud fel si fel de zvonuri , va dau un ex : nu este bine sa iti cumperi candela , as dorii sa stiu daca este bine sa daruiesc aceste lucruri sfinte si daca este bine sa le cumpar si pt mine .
Astazi am fost prin oras cu tb pt servici si am trecut pe langa Manastirea Radu Voda . Am intrat in '' magazinul '' de la intrare si mi-am luat acatistul Sf Nectarie Taumaturgul si doua iconite
, aveau multe lucruri frumoase .Imi pare rau ca nu am putut intra in biserica si sa aprind cateva lumanari , eram cu cineva de la firma care ma astepta in masina si nu am vrut sa '' complic'' lucrurile .
Va 
cipicah spune:
Doamne ajuta !
Sunt convins ca la Iasi va mai ploua cu burtici, pentru ca sunt si baieti care duc pomelnicul la biserici si manastiri.
Duminica a ajuns la Sf.Cuvioasa Maica Noastra Parascheva,iar luni la Sf.Maslu la Sf. Nectarie din Iasi.
Imi amintesc si ma cutremur de povestirile soldatilor din timpul razboiului, cand in unele nopti putea fi vazuta,deasupra Mitropoliei,o uriasa femeie in alb ce veghea asupra Iasului. Iar cand soldatii rusi au vrut sa ia racla cu sfintele moaste, nu le-au putut clinti nici cu afetul de tun tras de cai.
Minunat este Dumnezeu intru Sfintii Sai!
angel33 spune:
Miha3 Fac laparoscopie pentru ca am facut o caruta de analize, hsg, sonohisterograma, eco pe toate partile, hormonale si alte analize pe care le-am gazit mentionate intr-o carte, am facut 5 IA si am zis ca sa fac laparo ca nu mai vad ce altceva as putea face
. N-o fac chiar asa degeaba, la eco doctorita mea a zis ca nu prea vede ce se intampla cu ovarul stang si ca nu raspunde la stimulare ca cel drept si eu vreau sa stiu de ce. Un medic bun la care mergeam in trecut (acum s-a pensionat) mi-a facut un plan cand am mers prima data la el. Toate erau puse in ordine si inainte de laparo am primi o scrisoare cum ca se pensioneaza... Am inima cat un purice, vreau sa o fac si sper sa fie bine.

Claudelle spune:
Multumesc fetelor de urari !!!!
La toate va doresc sa aveti bebei cat de curand.....si sa nu deznadajduiti ca DD ne vegheaza si are planuri pentru fiecare !!!
Va pup si va imbratisez,

pogonici1977 spune:
claudelle..te rog sa ne zici si noua cum sa intamplat minunea din burtica ta.....te rugam sa ne spui povestioara samburelului tau..
mamieea spune:
claudelle felicitari ptr sarcina..acum sa nu mi-o iei in nume de rau dar calculeaza si vezi daca l-ai conceput pe bb in post..daca da mergi si te spovedesti si cere duhovnicului un canon ptr ca nu e bine sa fie conceputi copii in post dar Dumnezeu le ingaduie..ca sa nu apara ispite mergi fuguta la spovedit.
aditac..mergi linistita si cumpara si candela si biblie si icoana ..ca nu se intampla nimic rau..e foarte frumos ca nasii se gandesc si la sufletul finilor ...ma bucur sincer...
eu am citit zilele astea despre viata Sf xenia si e o foarte mare ajutatoare si ptr mame si ptr sanatate...
un post usor in continuare...va pup..