Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(44)
Raspunsuri - Pagina 21
cristy1977 spune:
buna seara fetelor
, vin si eu la apel dupa doua zile de chiul
in care nu am avut timp decat sa va cetesc
aditza
, daca mananci carnita, este foarte bine, avem nevoie de proteine acum ca sa avem ovule de calitate: carne, oua, lactate, parca si fasolea era buna ...incearca sa scoti din alimentatie glutenul (paine, paste, etc) si zaharul, sunt tare rele pentru endo si fertilitate. in rest cum te mai simti? ai avut secretia aceea speficica ovulatiei? te mai dor ovarele/burtica?
iliraluca, tinem pumnii sa se prinda bebe
monica, imi pare tare rau de ce aud
, poate totusi nu este totul pierdut
lucicut drag, pai intru tu asa la noi, ne "abordezi" pe fiecare in parte, da' nu zici nimic de tine si de zbenguica mica![]()

liliana, la multi ani draga noastra si dumnezeu sa-ti trimita cel mai de pret cadou
magdita, sunt convinsa ca luni vei auzi inimioara
beatrice, ce fel de usturimi ai?
eu sunt bine, astept presupusa ovulatie
nu simt de nici unele, nu ma doare/inteapa nimic, in afara de sambata trecuta cand vreo 4 ore m-a durut burtica, nimic...sper ca asta e de bine. azi mi-am luat tinctura de zmeur si coacaz negru, mai iau ulei de peste si silimarina si cam atat...
va imbratisez cu drag

"After all, tomorrow is another day!"
cristy1977 spune:
fetelor care ati termnat tratamentul cu diphe, mai tineti minte cam cand v-au disparut bufeurile, eu sunt ziua 44 si am in continuare bufeuri la greu. nu ar fi trebuit sa se cam rareasca?
lilianaFi spune:
AnaAlexia Cristy multumesc mult
...si daca tot asteptati iepurasi sper din suflet sa vina si in casele voastre...se pare ca acest an e plin de beta pozitive..la cit mai multe!!!
Numai bine tuturor,fara nici o exceptie...

beatrice75 spune:
Cristy, usturimi ca atunci cand te "oparasti" jos!
Cat te-ai ingrasat in urma injectiilor?Ca eu m-am ingrasat cu 2 kg doar luand niste tincturi revitalizante. Ufff!eu am oroare de ingrasat!
cristy1977 spune:
beatrice, vezi sa nu fie o ciuperca, vreo candidoza ceva, aia se declanseaza pur si simplu, la fel ma irit si eu si e tare nasol, secretia este modificata in vreun fel? daca nu ai usturimi la urinat nu ar trebui sa fie infectie urinara. renunta la lenjeria intima stramta si din materiale sintetice, poarta haine mai largi din bumbac, la fel si pantalonii stramti, transpiratia, caldura, umezeala la locul faptei favorizeaza dezvoltarea peste masura a acestor celule...
de ingrasat m-am ingrasat vreo 3 kg. dar sper sa le dau jos pe parcurs, deocamdata astept sa dispara efectul diphe...
poate tinctirile astea ti-au dat pofta de mancare si ai mancat mai mul decat de obicei...nu cred ca te-ai ingrasat de la ele pur si simplu...
iupppyyyyyy, am 300 de mesaje...![]()

alina06st spune:
Vai fetelor, ce vreme e afara si eu sunt singura acasa... si ca sa va spun sincera, singura nu prea as iesi la plimbare. Mai bine stau in casa si imi fac de lucru. Am reusit sa-mi iau tincturile pe care am uitat sa le cumpar de vreo 2 zile si am luat si vitamina b complex. Intrebare: iau o pastila pe zi ?(pe cutie nu vad ca e stantat termenul de valabilitate fix acolo). Asa am citit pe net ca una pe zi la tipul acela pe care l-am cumparat eu (de la W). E vitamina b complex + vitamina C cu aroma de fructe. Are gust bun si nu stiu nici daca o iau cu apa sau o iau ca pe vitamina C. Pana la urma azi am luat-o cu apa.
pe toata lumea si bafta multa, multa, celor care asteapta iepurasul. Ati vazut ca au fost vesti bune si de Craciun, si de ziua indragostitilor, si de Buna Vestire. Eu cred ca vor fi si de Pasti.
beatrice75 spune:
M-am gandit ca ca e tot de la endo ca asa le am mereu de la un tip incoace, ma refer la usturimi. Nu, ne le am la urinat...E cumpit sa ti se "aminteasca" de catre organism, in fiecare zi, ca ai aceasta boala....
cristy1977 spune:
beatrice, fa un examen de secretie, nu cred ca are legatura cu endo