Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(44)
Raspunsuri - Pagina 22
aditzaC spune:
buna seara 
criss....incerc sa renunt la paine , in general imi iau paine fara gluten , zahar nu prea consum , poate doar sa mananc ceva dulce care sa contina zahar . Am sa mananc carnita si lactate .In rest .....nu stiu ce sa iti zic legat de secretie , am avut-o destul de abundenta alba si groasa
, cum am avut o perioada destul de lunga lipsa , acum nu stiu ce sa iti zic daca ea a fost specifica ovulatiei sau nu , eu sper sa da . Am mai avut si dureri de burtica.....sper ca totul sa fie bine in continuare ! In general ma durea burtica in perioada ovulatiei , aveam dureri la fel ca la CM .
Am fost la medic cu analizele si mi-a zis ca toate sunt f bune , se mira si Dr cum mi-au iesit asa de bune . ( ma ref la analizele de sange si pt stomac ) .
Am sa imi iau si eu din nou omega 3 si niste suplimente .
Ma bucur ca te simti bine ......la tine cum este secretia ?
Va pupik pe toate 

andreyutza spune:
buna fetelor!!!
ma mai tineti minte? intrebarea le este adresata aspirantelor mai vechi.
imi cer scuze ca n-am reusit sa mai intru si sa va povestesc ce-am mai facut dar o sa vedeti si voi cum e cu bebe.![]()
![]()
deci, de cand nu ne-am mai "vazut" multe s-au intamplat. eu am nascut, bebe e deja mare, are 3luni si jumatate.
dar vad ca nici voi n-ati stat degeaba si acum ma refer la lucialu, mada, magdita

. Doamne, cat ma bucur pentru voi fetelor!!!!!!!!!!!!!FELICITARI!!!!!!

mi-au dat lacrimile cand am vazut ca asteptati, in sfarsit, bebei. retraiesc clipele de bucurie de anul trecut cand am aflat vestea cea mare.
lucialu, mada, magdita, astept sa-mi spuneti mai multe despre burticiLe voastre. mai e cineva, din vechea elita, gravi??? din pacate nu reusesc sa citesc din urma.
boo, ce mai faci???? ce face Alex? s-a facut mare!!! pe cand al doilea bebe?
ralu_t,aerlilian, fires, liliana, ioana,alexia, voi ce faceti, ceva vesti? din pacate nu-mi amintesc acum de toate fetele dar va doresc la toate si cele vechi si cele mai nou venite sa ajungeti la odisee cat mai curand!

Minunea din viata noastra!!! Criss
Cristina fericita mamica de Matei
Monica9 spune:
Multumesc din suflet pt incurajari, se pare ca situatia nu e chiar asa de rea. Azi am fost la eco din nou, la alt aparat la care se vedea mai bine si acum s-a vazut si yolk sac si arata cam 5 saptamani 5 zile, ceea ce corespunde cu ciclu si ovulatie, deci e ok. Acum urmeaza numai sa vedem embrionul si inima, dar pt asta ma voi duce numai peste vreo 10 zile. Pana atunci stau linistita. Singura problema e ca s-a mai vazut ceva urme de lichid in uter si s-ar putea sa am un pic de sangerare de la aia, dar o sa incerc sa nu ma sperii.
Va pup si va doresc la toate sa va aduca iepurasul cadoul mult dorit!
Liliana La Multi Ani! Sa fii sanatoasa si iubita si sa ti se implineasca toate dorintele!
Monica si Rebecca (2008.02.15)
beatrice75 spune:
Fetelor, pe mine ma intereseaza daca dupa operatie va este mai bine, v-au revenit durerile tot atat de naprasnice ca inainte, etc...
cristy1977 spune:
aditza, pai la mine secretia este normala, de fapt la mine nu prea a disparut in timpul tratamentului, insa nici speficica ovulatiei nu este. am in continuare bufeuri, greturi destul de des, ceva dureri de cap si cam atat...in rest astept...si ii multumesc lui dumnezeu petru fiecare zi fara dureri pe care mi-o da, pentru ca o perioada atat de lunga fara dureri de burtica/ovare nu am mai avut...si numar azi ziua 47![]()
monica, eram sigura ca totul va fi bine
beatrice, dupa cum spuneam niciodata nu m-am simtit atat de bine cum ma simt acum dupa laparo si tratamen
lucia, draga noastra, ce mai faceti voi?
in rest m-am programat miercuri la o eco transvaginala sa vad cum stau cu uter/ovare/posibili foliculi

"After all, tomorrow is another day!"
Ioanatugs spune:
Andreyuta ce ma bucur ca ne mai vizitezi!
Sa-ti traiasca minunea si sa ne pui si noua poze!
Monica9 eram sigura ca totul va fi bine, uraaa!
Ma bucur mult ca a crescut si ca sunteti in grafic.
Nu se incumeta nimeni sa deschida capitol nou???
"Marea taina a existentei noastre nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" Dostoievski
baietii mei
beatrice75 spune:
Cristy, nu mai retin, dar de cate ori ai facut laparo?Daca vrei, imi poti raspunde private....
Lucialu, where are you?
Fetelor, sa va spun ca voi aparea pe posterele si brosurelel de la Garanti Bank pe post de politista
, ca in timpul liber mai ma ocup si chestii din astea, in masura in care ma pot invoi de la serviciu...
bitza20 spune:
Buna dimineata fetelor, cum sunteti azi, vesele si voioase? Spuneti-mi si mie niste mancaruri bune pt endo, ca sincer sunt in pana de idei, nu mai stiu ce sa mananc. Pupici
aditzaC spune:
beatrice vezi ca s-a deschis un nou capitol .......exact de cand zici tu ca am disparut
te asteptam acolo
este endo (45 )