Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(44)
Raspunsuri - Pagina 20
magdita spune:
Iubitele, va scriu pe fuga pentru ca trebuie sa plec de la birou. Si acasa nu prea am timp de net.
Liliana

, la multi ani iubita, sa ne traiesti sanatoasa si sa fii binecuvantata cat mai curand cu bebe in burtica.
Madutz

Lucic
, eu sunt bine, am fost la eco luni, mi-am vazut minunea, aveam luni 5s si 6z si aveam 3mm
. Luni merg din nou, sa vedem activitatea cardiaca si sa intru pe pregnyl. Am avut cele mai mari emotii din viata mea, secundele alea cat a durat pana am vizualizat sarcina pe monitor. Mi-au dat lacrimile si am pupat poza pe care mi-a dat-o dr.T. Ma rog la DD sa fie bine si luni sa auzim inimioara. Am emotii fff mari, dar DD e alaturi de mine.
Pup toate fetele, we placut va urez, relaxare si plimbareala la greu, e pacat de vremea asta
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat
6+!![]()
Minunea mea ![]()

Monica9 spune:
Multumesc tuturor pt ganduri bune, eu am fost tare trista ieri, am plans mult, dar azi ma simt bine. Nu am dureri, nici sangerari, am avut doar o mica pata maronie luni seara, dar de atunci nimic. Ce ma ingrijoreaza este ca mie primul test pozitiv mi-a iesit in ziua 22-23, si nu prea avea cum sa iasa daca as fi ovulat mai tarziu. Nu sunt sigura totusi de data ovulatiei. Si alta chestie ca la eco se vedea o urma de ceva lichid langa sac, poate din cauza aia am avut pata aia luni. Nu stiu ce sa cred dar nu-mi fac sprante prea mari. Si ma tot gandesc daca chiar nu se mai dezvolta, oare in cat timp ar trebui sa se elimine? Si cum va fi, ca un ciclu normal? Stiu ca poate nu e placut sa va amintiti cum e, dar daca stie cineva va rog sa-mi spuneti si mie cam la ce sa ma astept.
Magdita tin pumnii pt tine sa vezi inimioara data viitoare, sunt sigura ca va fi bine.
Monica si Rebecca (2008.02.15)
Ioanatugs spune:
Monica9 eu i-ti doresc sa fie mai mic si data viitoare sa-i vezi si inimioara! In caz ca nu va fi asa i-ti voi spune eu la ce sa te astepti, dar eu tot sper!
Iriraluca am pumnii stransi pentru tine, Doamne ajuta!
LilianaFi LA MULTI ANI FERICITI!!

baietii mei
"Marea taina a existentei noastre nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" Dostoievski
Ioanatugs spune:
Magdita felicitari si multa bafta luni sa vedeti o inimioara puternica!
Lucialu, Mada23 
baietii mei
"Marea taina a existentei noastre nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" Dostoievski
lilianaFi spune:
Lucia Mada Magdita Ioana
... multumesc mult fete dragi cu suflet de aur....tot binele din lume 
alina06st spune:
Buna fetele,
Monica, as vrea sa iti spun ceva dar nu stiu ce. Sa mai astepti pana la eco, ca poate totusi nu e ceea ce gandesti tu. Iar daca n-a fost sa fie, sa treci usor peste asta, pentru ca eu cred ca important e ca ai reusit sa ramai insarcinata. O sa se mai intample si o sa fie bine.
Iriluca, bafta! Din ce povestesti si din atitudinea ta, cred ca ai sanse maxime.
Magdita, bafta luni la noua intalnire cu bebeul tau.
Aditza, Mada, Lucialu si absolut toata lumea 
beatrice75 spune:
Pt cele vechi de pe forum, poate stiti ca nu-s inca operata. Azi m-am umflat de zici ca sunt in luna a treia si am niste usturimi jos de nu mai pot!am terminat ovulele din Franta care aici nu se gasesc, Bactigym.
ana-alexia spune:
LilianaFi
, La Multi Ani! Sa fii sanatoasa, sa te bucuri neconditionat de fiecare clipa si anul acesta sa-ti aduca in dar bebele mult asteptat!

Monica9
, gandeste pozitiv! Inca nu ai vazut rosu, asa ca esti gravidutza.
Iriraluca
, Doamne ajuta sa vina bebe in urma acestei inseminari!
Magdita, bafta luni! Sa vezi inimioara bebelusului tau!
Mada23
, Lucialu
, incerc sa ma relaxez cat pot. Foliculul a facut poc. Acum sa vedem cu ce vine Iepurasul.

pentru toate fetele! Sa aveti un weekend placut!
iliraluca spune:
Doamne fete dragi,
Sunteti asa bune. Nu imi vine sa cred,cand stiu ca sunt atatea ganduri bune prind curaj. Va multumesc,eu nu cred ca sunt asa. Pentru mine aceste lucruri sunt niste lectii de viata...niciodata nu e prea tarziu.
Multumesc din nou din tot sufletul meu pentru toate gandurile voastre bune si pentru sustinere.
Sper sa ni se intample tuturor minunea,ma rog pentru asta.
Va pup fete minunate...
iliraluca spune:
Magdita,
Bafta luni!! Sa auda toata lumea inimioara...cred ca stii cum face domnul doctor...da sonorul tare,tare![]()
si sanatate multa si sa aiba Dumnezeu grija de voi.