Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(44)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna fetelor!Sper ca nu se simte o pauza de 2 zile la naturistul meu. Am luat o luna de zile 3 tincturi: arin, zmeur si coacaz parca... Si le-am terminat. De 2 zile, uit sa ies de la serviciu sa imi iau, ca e un magazin in apropiere, iar cand plec eu spre casa e deja inchis. E atat de mult de munca in ultimul timp... Sper ca prin vara sa fie lucrurile mai asezate si din iunie cand se intoarce bartu-meu sa o las mai moale. Si cu munca si cu stresul si poate reusesc sa nu ma gandesc non stop la bb. Va pup fetelor pe toate. Ma duc sa mai arunc un ochi pe regimul pt endo sa vad sa nu-mi scape ceva. Vreau sa ma duc sa imi fac si un chlamydia si poate un papanicolau. Dar de papanicolau mi-e teama... puteti sa credeti? Chiar mi-e teama... pfff, ce varza sunt. Va pup fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

iriraluca multa bafta, sa fie cu noroc inseminarea!
Magdita

"Viseaza ca si cum ai trai vesnic, dar traieste ca si cum ai muri maine, caci nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Multumesc pt urari dar din pacate nu cred ca va fi bine de data asta pt ca am fost azi la eco si se vede numai sacul, marimea e de 4 saptamani si 4 zile, dar de fapt ar trebui sa am 5 sapt si 2-3 zile, asa ca e prea mult in urma. Acum astept sa vad ce se intampla, sper macar sa se elimine fara probleme. Test de sange nu am mai facut decat cel din ziua 27 care a iesit 359 dar probabil ca dupa aia nu s-a mai dezvoltat sarcina. Sunt destul de trista dar o sa-mi treaca si sunt convinsa ca se va intampla din nou. Mai merg sambata la eco sa vad daca creste dar nu ma astept la ceva bun pt ca stiu ca nu prea are cum sa fie bine. Cam asta e cu noi, sper data viitoare cand mai intru sa va pot vesti bune.

Va pup!

Monica si Rebecca (2008.02.15)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Monica, imi pare rau. Poate totusi nu e totul pierdut si primesti vesti bune de la eco sambata .
Si eu am emotii pentru luni la eco, sper sa se vada inimioara, pentru ca noi ne ghidam numai dupa eco, eu ramanand insarcinata in timpul tratamentului cu diphereline, deci nestiind cand ar fi fost ultima menstruatie. Ma rog la DD sa aiba grija de minunea mea .
Pupicuti Rebecai.
Raluca, era de bine . Eu eram tipa blonda cu parul lung care statea pe bancheta din fata usilor cabinetului, cu un dosar in mana si cu mari emotii la purtator .

si sa auzim numai vesti bune .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat 6+!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

neatza
monica....imi pare rau ca vestile nu sunt f bune .
Ai incredere in D-zeu si roagate pt bebele tau .

magditza , luci , si restul....
criss.....pe unde umbli ? cum te simti ? raspunde-mi la ms de ieri

pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Ioana,

Multumesc frumos, mi-e si frica sa sper. Luna aceasta am nimerit in momentul perfect. Dimineata la 7.30 nu ovulasem, la 13 nu se mai vedea nimic. Am ovulat in acest timp si inseminarea am facut-o la 15.30-16.

Din ce stiu la o inseminare timing-ul este foarte important si cred ca eu din acest punct de vedere, de data asta am nimerit-o.

L-am vazut si pe domnul doctor focus si implicat si stiu ca daca nu e luna asta, momentul este foarte aproape. Eu asa simt, nu imi ramane decat sa stau cumintica si sa ma rog .

Magdita,

Data viitoare sper sa si vorbim si acum stiu dupa ce sa ma uit. O mamica fericita, blonda cu parul lung si curand si cu o burtica ce o sa certifice cine esti. Te pup din tot sufletul si iti doresc numai bine si bebe-ului din burtica si taticului mandru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Raluca, asta e atitudinea pe care trebuie sa o ai, optimista, increzatoare si relaxata. Te pup dulce si ma rog la DD sa fie o IA reusita . Pare sa aiba sanse maxime .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat 6+!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Elou!
Monica,eu zic ca poate sa fie prea devreme sa se vada altceva decat saculetul.Mai ai rabdare un picut.Va tin pumnii sa fie bine si sa fie acolo un samburel,chiar nu vad de ce nu ar fi, cu Bandita a mers tot atza si nu ai mai avut episoade de pierderi.In faza asta tot sangele iti spunea daca sarcina evolueaza au ba.Iar sambata sper sa nu fie totusi inca devreme pt a se vedea concret.
Bitza nu sh de ce ti s-au intamplat toate cele.De ce nu ti-a fost prescris diphe sau altceva.Sa speram ca de data asta vor face tot ca la carte.Daca ai fi vrut sa incerci FIV puteai sa ramai si neoperata de chist.
Iliraluca sunt geana pe tine!Tinem pumnii la gramada!
Magdi cum e?
Mada?
Lilisor e ziua ta azi si nu spui nik? Eu iti spui Liliana!Sa deie Dumnezeu sa vii cu vesti bune de la HSC sa poti sa demarezi operatiunea Belgica!Sa fii sanatoasa si iubita!Si anul asta sa fie si al tau cum este al multora dintre noi!!!
Ioana,Cristy,Alina,Aditza

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Lilishorrrrrrrrr... LA MULTI ANIIIIIIIIIIIIIIIII, sa fii sanatoasa, DD sa iti binecuvanteze pantecul cu un puiutz anul acesta , m-as imbata sa stii, asa gravida cum sunt, bine, bine cu shampanie de copii ce credeai , sa ne traiesti iubita
Lushicule... mersic ca ai parat-o pe Lili, tzucam fetele tare, tare , poza aia care ai promis-o unde-i, macar pe privat sa vad si eu unde ajung
Monicutz.. si eu zic ca e devreme, tinem pumnii sa fie bine

salutari la gagici frumose, WE placut

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Fetele mai stie cineva ceva de Crisis, oare e bine?

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput