Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(44)
Raspunsuri - Pagina 18
aerlilian spune:
Alina ,scumpa mea,toate am simtit macar o data acea invidie de care vorbesti tu.Ajung sa cred ca e fireasca.Si toate avem remuscari dupa aceea.Deci,Dumnezeu ne intelege si ne iarta.Vom fi si noi invidiate la un moment dat,vei vedea!

Ioanatugs spune:
Magdita felicitari inca o data, ma bucur ca l-ai vazut pe bebe la eco!

Fireyes multa bafta iubita, stiu ca esti in focuri!
Sa fie FIV-ul norocos, Doamne ajuta!
Lucic, Mada23 pup burticoasele!

Alexia28, Boo, Ralu_t mi-e dor de voi!

Aerlilian 
http://www.webz.ro/andreea-raicu-alergand-dezbracata/
cristy1977 spune:
aditza, iti tin pumnii ca in 2-3 saptamanii sa ne dai vesti bune, ai grija sa nu-ti extenuezi barbatu'
, fufu o data la 2-3 zile e suficient
magdita, pup fata cu inima mare
eu sunt ziua 42, am inceput sa pap carnita mai des si sa iau omega, pregatesc terenu pentru oute de calitate
, aditz, si tu la fel sa ai grija cu alimentatia in perioada asta.
alina, iti faci prea mari procese de constinta, eu ajunsesem sa le studiez pe femeile gravide/cu copii pe strada si ma intrebam ce au ele in plus fata de mine...si crede-ma ca nu aveam o privire tocmai prietenoasa![]()
ma duc sa-mi beau suculetu de struguri, portocale si ananas

"After all, tomorrow is another day!"
Isa78 spune:
Buna fetelor
Sunt noua la acest subiect. Am citit ca iliraluca ai luat Viusid. Cum l-ai luat, cate zile, ce cantitate pe zi, de cate ori pe zi?
aditzaC spune:
Criss....ms frumos , si eu iti tin pumnii , Doamne ajuta sa ne fie cu folos ! Nu am sa il extenuez ....
, stiu ca este bine sa ai contact la 2-3 zile . Oricum la noi ne se mai intamplase de 4-5 zile ....stresul si oboseala isi spun cuvantul .
In leg cu alimentatia .....la ce te referi mai exact ? Eu ma mancat carnita mereu , pui si peste
, am spus ca am tinut cat de cat regim , nu am reusit sa il tin ca la carte . Fiind f slaba , am probleme cu fierea si stomacul si asta tin regim , iti dai seama ca daca renuntam si la alte chestii interzise in endo nu stiu ce mai mancam . De ex pt stomacel nu am voie : fasole , mazare , varza , muraturi , mezeluri , grasimi , condimente care irita , castravete , morcov , orez ( cele din urma constipa si am probleme si cu tranzitul ) ,ciocolata , ciorbe cu bors , prajeli ,galbenus de ou ,etc . Este adevarat ca am mom cand mai mananc ceva prajit , sau ou , sau un mezel , dar asta f rar . In general am mancat salata verde cu rosii , branza , masline , lapte , dulceaza/gem zmeura si afine , cereale , cartofi la cuptor , piure, legume fierte , carne pui - peste la gratar sau cuptor , ciorba fara bors , tocanite , paste ,crema branza, biscuiti , sticsuri , mere , banane , grefe , pere ,paine
neagra am incercat sa iau fara gluten . Am luat si vitamine , omega 3 , viusid ( un flacon ) , echinaceea pt imunitate / raceala , vit C .
M-am ferit cat am putut de raceala , frig , dar din pacate sunt f sensibila .
In continuare ma dor ovarele cand si cand si am aceeasi balonare .
pupicei pt toate

aditzaC spune:
am uitat sa va spun ceva
........aseara cand
am avut o mika durere in partea stanga , durere ce o aveam si inainte de operatie si in general in perioada ovulatiei , acum oare sa fie tot din aceeasi cauza? o fii altceva 

si mai am o chestie .....sa zicem ca daca imi dai una la fund
am mom cand ma doare , parca dau in ovar , nu stiu cum sa va zic , chestie patita si inainte
offf......
iliraluca spune:
Isa,
Am luat in trei luni cam 6,7 sticlute. Scria ca tb sa iei de 3 ori/zi, eu luam maxim de 2 ori. Am luat legat 3 sticle dupa care cate una cu pauze. Mie mi-a facut foarte,foarte bine. Acum nu mai iau,am facut o IA si nu vreau sa iau decat acid folic,cine stie...si utrogestan la recomandarea doctorului.
Eu cred ca mi-a facut foarte bine. Am mai scris,raceam non stop,acum din ianuarie la inceput eu nu am mai racit in conditiile in care absolut toata lumea din jurul meu a fost sau este racit.
Eu cred ca IA asta e reusita (ma alint) si ca nu o sa mai fie nevoie sa iau dar daca nu sunt gravi sigur voi mai lua. Sunt in 3-a zi de la IA, nici macar nu am ce sa simt dar asa imi place mie sa spun ca IA este cu noroc.
Pup fetele dragi gravidute si viitoare gravidute.
magdita spune:
Ioana, Cristy, AditzaC
, multumesc pentru urari 

.
Raluca
, ai facut IA luni, pe 30.03, la cabinet? Te intreb pentru ca eu eram acolo si a fost o singura fata care a facut IA si am remarcat-o
. Sa fie intr-un ceas bun si cu mult, mult noroc
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat
6+!![]()
Minunea mea ![]()

iliraluca spune:
Magdita
,
Da, eu eram la cabinet luni cu inseminare. Nu mi-am dat seama ca am fost singura cu inseminare de luni.
Imi pare tare rau ca nu te-am recunoscut, eram destul de stresata si obosita, cred ca a observat lucrul asata si domnul doctor care a fost foarte dragut si nu m-a mai lasat sa astept. Dimineata fusesem la el la 7.30, la 13 din nou si la 15.30 am facut inseminarea.
Am facut monitorizare de vineri in fiecare zi si mi-a fost destul de greu cu orele matinale ale domnului doctor
Treaba cu remarcatul era de bine?
Isa78 spune:
iliraluca
multumesc mult de raspuns si iti doresc ca IA sa fie cu succes. Eu sunt sigura ca va fi. Trebuie sa fim foarte optimiste, pt ca psihicul conteaza foarte mult. Eu acum astept sa-mi vina menstruatia si ma pregatesc de FIV in 8 mai am programare pt consultatie. Mai vreau sa te intreb, Cati ml de sirop luai o data?
Astept vesti bune ca sa poti da mai departe norocul.