Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(44)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

vroiam sa va mai povestesc ce mi se intampla mie de ceva timp
cum bine stiti cu toate la putin timp dupa prima injectie incep reactiile .......ei bine asa s-a intamplat si la mine , intai bufeurile , apoi durerile ingrozitoare de cap , stare de greata , voma , uscaciunea vaginului si asa mai departe ....
ei bine au durat pana la ultima injectie cand , dupa ea la ceva timp au incetat . M-am simtit asa de bine , am zis gata am scapat ! Puteam sa dorm noaptea , nu mai aveam bufeuri ....eram super fericita .
De ceva timp am obs ca am inceput sa transpir din ce in ce mai rau noaptea , eu care nu am nici o tb cu asa ceva , si incet incet sa mai ia si cate un bufeu , chiar si ziua . Pana sa ma culc im este f cald , sper dim dupa ce ma trezesc f transpirata ma iau niste frisoane de zici ce-i aia , si dau centrala la o tem mai mare dar tot degeaba , imi este frig si parca pilota nu mai face fatza Asta mi se intampla si acum.
Sa confruntat careva cu asa ceva ?... Sau sunt un specimen
Si la birou am mom cand ma apuca frisoanele si transpir .

Sper sa fie cu folos toate aceste chestii.......plus ca am obs ca ma doare mai mult in dreapta ( ovarul ) decat in stanga ( unde am trompa scoasa) .

Pupiceiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

heloooooo, fete dragi, ce de activitate la topicul nostru, se pare ca vestile bune ne-au scos din amorteala, dar eu cred ca se datoreaza si week-endului si vremii frumoase de afara... numai bine de plimbat, facut planuri si visat

lucia, draga mea, stiu ca tu aveai probleme cu chisturile, te intreb pentru ca imi este groaza de ele acum cand imi vine cm. tu luai ceva anume?
monica, felicitari pentru noul bebelin, chiar ca ai avut noroc, poate ne contaminezi/dai si noua putin din el

va pup cu drag pe toate aditz, mada, magdi,ioana, liliana fi, boo, aerlilian, beatrice, alexia, ralu si toate pe care nu le-am mentionat si va urez weekend minunat

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

aditz, simptomele de care vb. tu le-am avut eu pe toata perioada diphe si le am si acum. noaptea ma odihnesc foarte prost si trec de la calduri care imi iau respiratia la stari de frig de nu reusesc cateva ore sa ma incalzesc. de transpiratii nu mai zic, in fiecare seara schimb pijamaua, sunt fleasca toata noaptea, offf tare greu. eu zic ca, clar sunt efecte diphe. da las ca trec ele

Mergi la inceput

cryss....poop fata
da iubita si eu am avut insa ce ma deruteaza este faptul ca o perioada m-am simtit super iar toate astea au disparut , iar atunci transpiram un pik si gata acum , vb ta , schimb pijamaua in fiecare seara .

OFFFF....nasoale rau mai sunt si starile astea , DAR nu ma impiedica sa-mi pastrez OPTIMISMUL
Cris dar sanii te-au durut ? pe voi fetelor ?
Eu am avut mom si mai am cand ma dor sanii ....

Mergi la inceput

aditz, diphe provoaca dezechilibru hormonal in organism, asa ca pana acesta nu este eliminat definitiv tot cu buseuri o s-o tinem, este insa adevarat ca putem avea perioade mai bune sau mai rele, iar daca tu ai avut perioade in care te-ai simtit mai bine, norocu' tau
dureri de sani, nu am avut. de fapt a trecut aproape 1 an si ceva de cand nu mai am. insa nu stiu daca asta este bine sau rau. inainte aveam niste dureri de sani in perioada cm de nu mai puteam, acum nimic
in alta ordine de idei, sunt fericita ca am primit rezultatele la papa nicolau si mi-a iesit bine. si vreau sa merg la o eco, acum in aprilie sa vad cum stau ovarinele dragele de ele

tu in a cata zi esti?

Mergi la inceput

criss....ai dreptate ! eu norocoasa pe o parte tu pe cealalta parte
eu am si o displazie mamara care sper sa nu imi dea batai de cap in urma acestui trat , sunt curioasa daca alte fete au avut dureri de sani
eu sunt a 44-a zi ....tu?

Mergi la inceput

criss.....ma bucur pt analizele tale ...yupiiii!!!
ma scuzi dar ma lasa memoria ...la cate povesti am citit aici , nu mi-o amintesc pe a ta ! zimi te rog daca te-ai operat ? nu ai facut nici o eco pana acum ?
eu m-am operat anul trecut in noim pe 20 , pe 18 dec am facut prima injectie , si la sf lui febr am facut eco transvaginala sa vad cum au evoluat lucrurile . Eram ok totul arata bine . Am facut si Ca 125 care mi-a iesit bun , la fel si secretia + cultura , bune toate . Papanicolau nu am mai facut si nu stiu dc.......o sa merg sa il fac dupa ce imi vine CM cand vreau sa fac si hormonii si alte analize ca de ex : chalmydia , toxo, citolomegavirus , hepatita , si asa mai departe .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Iubitele mele,

Vin cu vesti bune : beta 345,600, mai mult decat dublu la 48 de ore . Sper din tot sufletul ca luni sa se vada la eco si sa intru pe tratament de sustinere. Vorbesc despre lucrul asta, dar parca as visa, simt ca traiesc un vis , parca nu as vorbi de mine. Ma rog la Bunul Dumnezeu sa aiba grija de minunea din burtica daruita de El, dupa atatea rugaciuni si atatia ani de dorinta, si sa va binecuvanteze si pe voi in curand cu o asa mare fericire .

Nu incetati sa sperati ca minunea va veni pentru fiecare dintre voi .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat 4+!
Asa de optimista sunt
Si fetita noastra

Mergi la inceput

magdita, felicitari, stiam eu ca totul va fi bine
aditz, nu cred ca diphe ar putea fi contraindicat la poblema ta. l-ai intrebat pe doctor inainte de a incepe tratamentul?
cate zile sunt? stai sa socotesc.. ziua 38.
eu m-am operat in decembrie si apoi direct diphe. eco nu am facut de la operatie incoace, insa medicul mi-a zis ca a curatat tot, aveam un chist endo, niste puncte de endo pe ici colo si aderente pelvine (ovare, trompe, uter, bla, bla, bla, d-alea nasoale). acum insa sper ca totul este bine acolo.
tu de cati ani incerci?

asteptam perioada de ovu ca sa ne incercam norocul si noi, am inteles ca e prin ziua 50 si ceva.
magdita, la tine in a cata zi crezi ca s-a intamplat?

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Raspund rapid si ma bag la pat,ca ma simt ca si cum am luat niste picioare in spate.
Magdi FELICITARI!!!E uficial!Gata, acum leneste,odihna,papa cat mai poti, sa se prinda BB bine acolo,ca ei mai lucreaza la cuib-nidare saptamanile astea.
Mada pe unde-mi umbli cu burtica?Te-ai facut bucuresteanca?
Cristy pt chisturi:extract de muguri de coacaz negru,extract de zmeur si Madstodynon.Cu exceptia mastodynonului,chiar in luna in care am ramas am luat extractele respective plus inca fo 4,de macese,de mure,de dud negru,sper ca n-am uitat nimic si inca o planta chinezeasca tot cu fructe rosii...Hawthorn,adeca gherghine.NU UITA SILIMARINA!aaaa daca iei Flavin ar trebui sa faca aceeasi treaba, insa mai eficient,neh?
Aditza idem simptome bufeuri en gros si dupa enjectii.Lasa sa iasa tot afara si nu-ti mai fa ganduri.
Aerlilian,eu ii zic Lilisor LilianeiFi si tie Ilenusa sau Aerlilian ca sa nu confundez.Insa daca confuzia asta te-a mai adus pe aici bagabondule,ca altfel nu treci, MA BUCUR!!!Iti doresc optimism,detasare, o vacantza pe cinste la Paris si sa-l saluti si din partea mea(nu am avut placerea inca pana acum )te rog.AAA doream sa-ti spun ca daca mai se intampla nestimulata fiind sa ai CM scurte, cred ca ar fi bine sa te gandesti la ceva legat de faza luteala...pe care ai putea sa o lungesti homeopat sau naturist,sa pui un echilibru.Daca te intereseste,vb.
Monica un nume avem:Ana daca ramane fetitza.La celalalt negociez cu sosul care are ideile batute in cuie de cativa ani.Asa simteam ca e baiat,dar n-am nici o problema cu fetitzele.Imi doresc un copil sanatos.Iti tin pumnii sa primesti vesti bune legate de sarcina!
AlexaIoana pupacim puiutza ta si scoateti gargaunii din cap,ca suna ca porcu' pe unde iti zboara tie gandurile.Avem endometrioza, nu ti-e sufi?Te manca chelicica si cauti o perie de scarpinat,poate vin cu ea in mana.

my little sunshine

Mergi la inceput