Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(44)
Raspunsuri - Pagina 10
Boo spune:

IUHUUUHUUUUU !!!!
Magdita si Monica ma bucur enorm pentru voi !!!!!!! Sa aveti sarcini usoare, dupa toata lupta de a ajunge aici. Sa va bucurati de fiecare moment si sa faceti niste minuni de bebei.
Ioana ce bine ca esti ok, nu mai sunt probleme de nici un fel si sper sa te linisteti si sa o iei pe urmele fetelor cat mai curand.
Liliana mai da-mi un semn sa stiu ce mai e cu tine ca nu stiu pe la ce subiecte mai scrii sa te urmaresc ![]()
Ce de vesti bune, nu-mi revin !!! 

Lucia, Mada ce fac burticile ??? Ceva poze nu vad si io ?
Noi suntem bine, ne-a iesit un dinte si se pregateste al doilea cred. Asa ca suntem cam in greva foamei de bine ce incepusem diversificarea.
Nu mai stiu ce combinatii sa inventez. Stiu ca gatesc prost, dar nici in halul asta sa nu manance nimic. Dupa cum vedeti sunt cam stresata. Dar el e vesel si rade asa ca se iarta tot ! uitati si voi aici
Pupam toooate fetele fara exceptie

!! Sa stiti ca va urmaresc din umbra, sunt un fel de Big Brother
lucialu spune:
Eu intru tot pe sistache,cum pleaca al meu de la PC cum sar la burou![]()
Lume noua lume noua!Bai Big Brotheritzo mai dai si tu semne!Pup grevistul razacios-are motivare,da?s-a apucat de cultivat dintisori-ce va mai chefuiti voi acolo pe musica de corason!Dulce,dulce,dulce!
Asta e ficiorul teu,draga Boo!

Felicitari pt dintisori,la cat mai multi!Despre poze...stiu ca sunt un mare porc lenos...![]()
![]()
Incerc sa le pun in seara asta,cand mai prindu liber la calicululici.
Ioana
tot e un pas bun ca pui intrebarile CORECTE!
Esti pe drumul bun.Iti tin pumnii sa-ti iasa si analizele celalte bune si sa rasufli usurata.
Ana-Alexia
am inteles acum tuto.Mercic ca mi-ai dat refresh la neuroni
,ca zic zau ca-s in vacantza.Ma minunez de mine si pana s-o traiesc pe pielea mea nu credeam ca e chiar asaaaaaaa!
Deci asadar si prin urmare,pai daca tot facusi analizele si te asteapta cu ele,meri si arate-le ca poace mai are idei.Nici la mine n-o fost multa endo prima oara si tot am facut diphe,l-am primit.Daca tot vrei sa-ti tragi tu sufletelul ase,sa te linistesti bine-bine,de ce nu il intrebaresti pe domn dr daca ar fi prea tarziu sa faci neste injectii,care iti vor lua gandul total-conditie ultraeficienta-de la BBici.Asa pati si Magdi si ian uite unde o ajuns.
Oricum FIVulet nu ai de gand sa faci acusica,un diphe la ceva timp dupa op,asa ca restart la ovarine plus relax sufleteste vorbind,zic si eu parca suna bine.Eu imi dau cu parerea,neceruta
Sa ma ierti...Chiar ai facut multe,aproape tot ce tine de tine,mai putin treaba cu destresatul,dar urmeaza si mai putin treaba cu diphe.O cura buna inainte de noi incercari,chiar si inainte de un FIV poate ar merita.
PS:nu pot sa pun pozici cu BBita pt ca nu se vede nik.
Tre sa vad ca n-am scanner si clar trebuiesc scanate.Daca nu si nu,astept ca trebuie sa primesc CD-ul in curand il finalizeaza si pun filmulet.![]()

my little sunshine
alina06st spune:
Ce frumos sa citesti despre bucuriile unora. Mie imi cresc doza de optimism. Pe care oricum o am destul de mare. Trebuie, nu? in ultimele luni au fost atat de multe reusite. Plus ca, fetelor, m-am apucat sa citesc de la inceput. de la capitolul 1. Nu avansez prea repede, ca n-am timp decat supa ora 21.30 cand termin tot ce mai lucrez acasa dar pt serviciu
. Dar si treaba asta cu lucrul acasa va mai dura pana se in iunie cand se intoarce al meu acasa. Apoi gata, relax...Imi spuneti si mie ceva cele care ati facut diphe? Cand se face prima injectie? Daca fac laparo la ciclul din mai, prima injectie de diphe cand trebuie sa o fac?
Ioanatugs spune:
Boo draga, ce bucurie ca "va vedem" pe amandoi!
E un zambaret puiul tau, de parca nu ar avea cu cine semana!
Mai am cateva analize, pe care nu mi le-a recomandat nici un medic, dar vreau eu sa le fac pe toate si pe urma chiar ca voi "invata sa ma relaxesz si eu". Pentru ca se pare ca da roade metoda asta!![]()
Ana-Alexia multumesc iubita!
Si eu seman ca cea pe care ai descris-o tu mai devreme...si eu dorm 5 ore maxim si sunt o robotzica...asa ca sa speram ca vom reusi faza cu relaxul.
Lucic mic astept si eu pozici cu burtica ta!
"Mama este numele lui Dumnezeu pe buzele si in inimile copiilor" W. Makepeace Thackeray
Monica9 spune:
Ioana ma bucur ca ti-au iesit analizele bine, te si admir pt optimismul tau care sunt sigura ca te ajuta in continuare, intr-adevar poate ar fi bine sa te relaxezi un pic si o sa apara si bebe cand nici nu te astepti.
Lucia cum e burtica? V-ati gandit la nume deja? Si cum iti place ideea ca e fetita, parca ziceai tu la incput ca simti ca e baiat. Si eu tot asa parca am simtit ca baiat e la prima sarcina, dar a iesit fetita si nu-mi pare rau deloc. Acum tot fetita mi-ar place, dar nu conteaza decat sanatoas sa fie. Sa ne pui poze cu burtica.
Alina06 eu nu stiu exact cum e cu injectiile, dar din cate am citit aici cred ca trebuie sa incepi din prima zi de ciclu parca. Oricum cine le-a facut sigur o sa-ti poate spune mai clar.
Boo e foarte tare bebelul tau, m-am amuzat cand l-am vazut. Cu mancatul nu te stresa, poate din cauza ca ii ies dintii nu mananca. Uite aici un site de unde m-am inspirat eu cu gatitul pt Rebecca:
www.wholesomebabyfood.com , sper sa te ajute.
Liliana mersi de urari. Tu ce mai faci? Ce planuri mai ai?
Ana Alexia si eu zic ca sigur conteaza foarte mult cat de relaxate suntem, stresul e un factor negativ foarte mare care poate face mai mult rau decat toata endo al fiecaruia. Eu acum am fost in vacanta o saptamana si chiar a picat vacanta in perioada buna, asa ca sigur si asta a contat mult in reusita mea.
Magdita la mine chiar a fost prima luna de incercare dupa nastere, nici n-am avut ciclu pana acum, primul ciclu am avut pe 25 februarie si am zis hai sa vedem ce se intampla. Si a iesit din prima, nici acum nu prea imi vine sa cred. Astept sa treaca timpul sa ma pot duce la un eco sa vad ca totul e bine.
Ralu ma gandesc si eu ca daca eu am reusit de doua ori cu endo de grad 4, atunci cu siguranta se poate la toata lumea, numai putina rabdare si vine si bebele. Ce mai face Tudor? Mai un pic si face si el anul, a trecut timpul foarte repede.
Va multumesc din suflet pt urari si sper sa va pot ura si eu la fel la fiecare dintre voi. Sunt asa de fericita si vreau asa de mult sa simtiti toate fericirea asta intr-o zi. Va pup si astept vesti bune in continuare.
Monica si Rebecca (2008.02.15)
aerlilian spune:
Lucic ,multumesc de intrebare,sunt in aceiasi stare de...asteptare.Sunt i perioada fertila,prestez cat pot,ma bucur de putinul timp liber pe care il am si incerc sa vad cam tot ce se poate din actuala stagiune teatrala si ma gandesc mult si cu drag la apropiatul concediu la Paris.Parisul meu drag...cu magnoliile lui cu tot...

.Si eu astept poze de la tine...
Boo ,ce minune de bebe vesel ai tu...Sa fiti sanatosi si fericiti!
Monica ,ce bine ca mai treci pe la noi...

Ioana , problema ta cu oboseala si cu dormitul putin e veche...Degeaba iti spune omul sa le lasi mai moale,ca tu tot nu vrei sa intelegi...
felicia_ spune:
Feelor, scuze ca dau buzna la subiectul vostru, dar sunt pe aici cateva fete dragi...
Magdita!!!!!!!!!!
Abia acum am mai intrat si eu pe la alte subiecte, si nu mi-a venit sa cred! Ma buucur taaaaare mult pentru tine! Sarcina usoara si la termen, sa te bucuri de minunea din burtica! Eu anul trecut pe 25 am facut beta dupa fiv2...
Lucicule,
wow, 19 sapt! Ce trece timpul...
Ioana,
te relaxezi, da? Ai promis!
Boo,
super dulce bb! Daca rade, e bine!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
magdita spune:
Buna iubitele mele,
Va scriu pe fuga pentru ca astept din moment in moment sa ni se ia curentul
.
Ralu, Boo, LilianaFi, Felicia_

, multumesc din suflet pentru urari. Ma rog la DD sa aiba grija de minunea din burtica si azi sa mi se duleze valoarea de la beta
. Luni merg la dr.T si sper sa se vada la eco punctuletul norocos ca sa intru pe tratament de sustinere
.
AdizaC
, ma intrebai de simptome : dureri de spate si usoara neliniste in burtica, asemanatoare cu simptomele de cm, insa fara ca acesta sa apara in peisaj
. Ma plimbam cu tampoanele in geanta de vreo saptamana, iar testul l-am facut asa, sa ma asigur ca nu e sarcina, poate cu un strop de speranta ca ar putea fi bb
, dar fara sa-mi fac iluzii.
Ana_alexia
, pupicei dulci si ma bucur ca ai inceput sa iei masuri vis a vis de stres. Este un progres. Incearca sa nu te mai gandesti la nimic stresant, sa faci lucruri care te binedispun, sa citesti carti dragi, sa faci plimbari in parc, sa razi din toata inima la o comedie, orice care te-ar binedispune. Doamne ajuta si te astept in curand cu aceeasi veste buna
.
Ioana
, multumesc inca o data pentru urarile tale si iti tin pumnii sa reusesti in curand sa iti implinesti visul. Merti lucrul asta mai mult decat orice. Esti un om cu totul deosebit si ai atata dragoste de oferit, sunt sigura ca DD nu te va lasa si iti va trimite in curand un sufletel binecuvantat
.
Pup toate fetele si trimit mesajul ca mi-e teama ca nu mai apuc
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat
4+!![]()
Asa de optimista sunt ![]()

Si fetita noastra 

Alexa Ioana spune:

wow !!!!!!! super tare !!!! felicitari, fete dragi ! ma bucur din suflet pentru voi !
intru destul de rar pe aici (incerc sa nu ma mai gandesc defel la nenorocenia asta de boala), dar vad ca, in ultima perioada, de fiecare data cand am intrat am vazut vesti bune... deci... sa faceti bine sa o tineti tot asa

noi, ok. nimic nou. pe la mijlocul lunii viiotare am reusit sa'mi fac o programare la un ginecolog oncolog, poate reusesc sa'mi rezolv niste pitici de pe creier (cu toate ca pentru asta cred ca ar trebui sa ma caut la cap
). sper sa vin cu vesti bune de acolo.
in rest, ok. va trimit un pupic mare mare de la pitica mea, si va doresc sa aveti un weekend insorit !

aditzaC spune:
Salutare dragelor 

Ce '' agitatie '' aici pe forum ! Nu ma asteptam sa gasesc atatea mesaje ........cred ca ne prieste vremea frumoasa de afara . Sa dea Domnul sa ne prinda bine in continuare si sa curga cu vesti buneeeeee.
Ioana ....cum ziceam sper din suflet sa ajung , eu asa imi doresc , iti multumesc pt raspuns . Acatistul il las acolo ? deci nu il va citi nimeni ?
Alina ....sa zicem ca azi te operezi . Dupa operatie cam a 2-3 zi va incepe sa ai sangerare , sa nu te sperii este normal , vei elimina multe chestii de acolo in urma opreratiei . Sangerarea asta este asemanatoare unui CM si dureaza cat un CM . Eu de ex am fost operata joi dim , am inceput sa sangerez vineri seara cate un pic, nu-ti spun ce sperietura am tras , am chemat asistentele , am sunat medicul
, si a durat pana pe miercuri ( deci 5-6 zile ) .
Sambata m-am externat.
Dupa ce va trece aceasta '' sangerare '' vei astepta si vei vedea ca iti va veni CM . Organismul tau va considera '' sangerarea '' ca un CM , deci urmatorul Cm va fi exact la 28 zile ( sau la cate zile iti vine tie de obicei ) . Pana sa iti vina Cm tu te ''ocupi '' de obtinerea fiolelor de DIPH , le poti lua compensat 50% daca vrei iti spun ce tb sa faci si ce anume iti tb . Injectia o faci in primele 3-4 zile de CM , eu am facut-o in a 2 zi . Si vei numara din ziua injectiei , 28 zile cand vei face cea de a doua injectie indiferent daca ciclu a venit sau nu ( in mod normal nu mai vine , dar au existat cazuri sa vina ) . Sper ca ai inteles ceva ..........recunosc nu ma pricep la '' explicatii '' ![]()
Luci ....poop fetele 

Boo......... ai o minunatie de baietel , sa-ti traiasca ! M-am amuzat tare mult cand l-am vazut , este un dulce .
Magditza..... sar'na pt raspuns . Dar zimi ceva .......in timpul tratamentului , pana sa ajungi in ziua 70
, ai mai avut dureri de ovare? te-au mai necajit in vreun fel ? pe ale mele iar le-a apucat
, si am avut si eu mom cand simteam ca se pregateste sa vina CM , ma dureau ovarele ca inainte de operatie , ca la CM
.
Inca o data te felicit , sper cu ajutorul Domnului sa-ti urmez exemplul .
va 

pe toate ! SE APROPIE WEEK-ENDULLLLLLLLLLL