Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(44)
Raspunsuri - Pagina 9
Ioanatugs spune:
Lucialu multumesc iubita!
Si eu cred ca ne-ar trebui o vacanta, ca nu am mai avut asa ceva de 6 ani, de cand am deschis restaurantul...Nu stiu ce masuri sa luam, ca sa putem sa ne luam si noi o minivacanta macar...
"Mama este numele lui Dumnezeu pe buzele si in inimile copiilor" W. Makepeace Thackeray
lilianaFi spune:

Magdita Monica felicitari din tot sufletul fetelor dragutelor...sa aveti sarcini usoare usoare cu bebelusi frumosi si sanatosi la termen

Lucialu Mada

Boo Ralu

Ioana 
Numai bine tuturor...

lucialu spune:
Ioana
e foarte greu cu un restaurant,dar trebuie sa gasiti o solutie-6 ani e prea mult iubita,sunt atatia care isi inchid temporar locatia,pt reamenajare de ex.Cumva trebuie sa gasiti o solutie si parerea mea e ca o minivancanta e exclusa.Macar un 2 saptamani trebuie sa va rupeti de tot-undeva la mare de preferat pt fertilitate si pt o pereche, sa va relaxati cu adevarat si sa fiti voi doi de manutza.Noua anul trecut numa de vacantza nu ne ardea,fusese greu- greu.Mai ales financiar.Si totusi am realizat ca noi facem banu' si daca nu suntem ok(eram terminati amandoi psihic mai ales) nu merge carutza inainte.Si a fost cea mai buna miscare facuta.Unde mai pui ca anul asta clar ne sare randul![]()
Incearca sa te gandesti mai des la aspectul asta si sigur vei gasi si solutia.Chestie de prioritati,daca o vizualizezi ca pe o prioritate,un must vin si parghiile prin care se poate concretiza.
Lilisor
nu mai ne spui nimic?Cum e fata noastra?
my little sunshine
aditzaC spune:
HELLO FETELOR
maditza..... draga mea spune-mi ce semne ai avut ? ce te-a determinat sa faci acele teste de sarcina ?
FETELOR ......numai vesti bune pe aici , vai ce ma bucur 
monica ...felicitari , sarcina usoara , sa-ti traiasca bebelul
cri, luci , ioana , beatrice si celelalte multi pupicei 

ANul acesta voi fii mamica ![]()
Ioanatugs spune:
Lucialu nu stiu ce sa facem ca sa putem fi mult mai liberi, poate sa plecam in tara sotului meu pentru un an sau doi. E o varianta pe care o analizam pe toate partile si pentru moment ar putea fi cea mai buna solutie, insa mai avem de terminat un leasing pina in august la masinuta noastra, dupa care ne hotaram incotro o luam. Ce mai face nazdravana ta??
LilianaFi si mie mi-e dor de tine!
AditzaC e bine ca ai devenit optimista!
"Mama este numele lui Dumnezeu pe buzele si in inimile copiilor" W. Makepeace Thackeray
aditzaC spune:
ioana ....... am fost optimista , zic io
, nar nah sti cum e omul mai cade cateodata si in extrema cealalta .
Nu am d c sa nu fiu optimista , daca voua vi s-a intamplat atunci mi se va intampla si mie , cu toate ca am mom cand ma gandesc ca vai eu am o singura trompa + endometrioza asta , vai ce greu o sa raman , sau poate nu va fii niciodata . Dar nah ... ce conteaza daca am numai una ? daca este f buna atunci e f bine ........ se va intampla minunea .
Tb sa am rabdare si grija de mine si sa ma rog Domnului sa faca o minune si la mine .
Duminica vreau sa merg la Sf Radu Voda la Manastire , sper sa imi ajute D-zeu sa ajung acolo . IMi place f mult biserica si am inteles ca preotiii tin o slujba nemaipomenita , abia astept sa ma duk .
Stie careva daca pot da si acatist , ce anume se scrie in el ? UN acatist obisnuit ?
Va multumesc fetelor ca existati
Va pupicesc pe toateeee

Ioanatugs spune:
AditzaC sa ramai optimista,
Poti pune Acatist chiar la moastele sf. Nectarie, e o cutie acolo in dr. Sfantului, iar in Acatist scrii ce-ti doresti tu, iar deasupra scrii: pentru vii. Asta e tot, asa ca multa bafta sa ajungi, daca ti-ai propus!
lucialu spune:
Hehe Ioana
si pe noi ne mananca talpicile de mult!!!
Dar nu pt un an sau doi...ma rog sper sa ne iasa pasenta pana la urma.Vedeti si voi cum va socotiti insa clar asta nu e viata, sa stai la cheremul jobului.Si maturii ca maturii,mai rabzi mai inghiti cand trebuie,dar cand vin copiii, tre sa schimbi macazul,ca nu poti sa-i tii in vacante numa acasa.
Mie mi-e clar ca factorul stres are un cuvant greu de spus in tarasenia cu barza.
Nazdrava sper ca-i bine.Va spui mai multe dupa ce mai facem o consultatie.Exploreaza burtica si bolboreseste cand vb tati cu ea:bluoap-bluoap![]()
Aditza

my little sunshine
Ioanatugs spune:
Lucicule he he..zic si eu un an doi, insa dupa o luna cred ca mi se face un dor de tara si de problemele de aici...
Sincer doar la probleme existentiale i-mi sta gandul acum: muncim zi si noapte pentru ce??? Oare asa trebuie sa fie viata??? Stiu ca nu-mi poate da nimeni un raspuns, sau ca el e deja in noi si nu ne dam seama...
...ce sa mai zic si eu...
Asa care va sa zica micutza voastra deja e prietena cu tati...asa sunt fetele mai lipicioase de tati!
Asteptam vesti bune de la intalnirea cu bebelina!
ana-alexia spune:
Lucialu
, am facut laparo in ian 2007. Dr T mi-a zis de dipherelyn, nu a insistat, si nici eu nu am avut chef sa-l fac, in ideea ca voi ramane cat mai repede gravidutza. Cum prea multa endo nu mi-a gasit, mi-a recomandat sa incerc 3 luni natural, apoi sa trec la IA, daca mai era cazul; si a fost... Iar eu am urmat recomandarile dansului.
In mai 2008 am facut histeroscopie, totul ok. Am mai facut o IA care a fost nereusita.
Dr T mi-a recomandat sa incerc sa ma detasez de bebe; asta nu am reusit sa mai fac![]()
![]()
![]()
Iar in urma cu vreo 4 luni, spunandu-i ce varsta am (38), mi-a spus ca ar fi cazul sa ma gandesc la fiv.
Dar eu, care in ultimii ani am tot fost stresata din varii motive, iar in ultimul an stresul meu a cunoscut o crestere exponentiala, plus dormit max 5 ore din 24 si in rest zombie robotzica, plecat de acasa la 7 dimineatza si ajuns de cele mai multe ori dupa ora 21, cand deschideam calculatorul ca sa mai lucrez cateva ore
, stau si ma gandesc acum, cum sa raman gravidutza?!!!! Cu toate ia-urile facute, cu toate stimularile, cu toate regimurile alimentare destul de stricte... Nu am respectat o conditie de baza: odihna (somn+odihna activa), macar in limite normale, nu mai mult, si cat mai putin stres...asa, de bun simt...
Iaca sunt un exemplu negativ: nu faceti ca mine!!!![]()
Si acum, cand am luat masuri radicale vis-a-vis de stres, inca il resimt... e adevarat ca nu la acelasi nivel... Dar tot nu ma simt relaxata... Cand voi ajunge sa urmaresc linistita si vesela cateva comedii si sa citesc ceva beletristica, cred ca voi fi asezata bine pe drumul catre relaxare.
Inca mai am pana acolo...
Ar trebui sa merg la dr T sa-i arat analizele din z3, pentru ca dumnealui mi le-a recomandat... acu' vreo luna aveam un chist pe ovarul stang... ar trebui sa vad ce-i pe-acolo... dar parca as vrea sa mai stau si la oarece distanta de cabinetele medicale, macar pana ma mai linistesc un pic. Sa ajung si eu la ceva mai multa detasare de bebe...
Lucialu, mersic!
Incerc din rasputeri sa-ti urmez sfatul...si sa trec de faza cu Trebuie... cred ca e pe sfarsite..![]()
Ioana
, ce bine ca ai rezultate bune la analize! Sa asculti ce zice Lucialu cu stresul si importanta unei vacante, ca mare dreptate are...
Nu suntem doar celule... si emotionalul este foarte important...extrem de important...

pentru toate fetele!!!