Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(44)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

AAA Felicia mai intra pe aici ori de cate ori iti place,fara scuze.Ce palarie?!!!Daaaaa trece timpul Ai sa vezi tu pe pielea taDoamne ajuta sa vii si tu cu burtica la apel cat mai repede!

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

lucicut, multumesc

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna fetelor!
Aditza, multumesc pentru detaliile legate de operatie si injectii. Avand in vedere bufeurile si transpiratiile despre care vorbesti si tu si alte fete, cred ca o sa merg in continuare pe ideea de a face diphe de undeva din septembrie. Si asa, eu vara am probleme de la caldura, in ultimii doi ani, probleme reale, cu stari de lesin, respiratie dificila... Cred ca asa fac, ma operez in mai probabil si astept pana in septembrie.
Lucialu iau si eu 3 tincturi, de arin, zmeur si coacaz. Tu vad ca luai mai multe. Le-ai luat pe toate o data? Ca par cam multe totusi. Si silimarin si flavin sunt pentru chisturi? De flavin am mai citi, am fost si tentata sa-l comand, dar nu mai stiu ce am vrut sa ma mai interesez... si apoi am uitat sa-l mai comand. Mie medicii de la Pitesti mi-au spus chisturi de o natura si o consistenta mai ciudata, iar cel de la Buc mi-a zis direct chisturi endometriozice. Oricum le va curata la operatie, dar am vrut sa nu stau degeaba pana atunci si am inceput cu regimul. Sa se mai curete organismul. Si asa barbatu-meu nu-i acas' pana in iunie, asa ca pot sa mananc doar fructe si legume daca vreau. Cu el e mai greu ca la 98 de kg, are nevoie si de ceva carne, Desi si el mananca destul de sanatos. Am eu grija. Dar si el. Puuuup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

pt toate fetele!

Lucia ...amica mia ..nu mai zic nimic ca de fapt nu am nimic de zis..astept...si asteptarea nu e chiar punctul meu forte...si tocmai asta trebuie sa fac...sa astept o noua hsc op.pe 14 apr.cu aplicare de sterilet de data asta....si mai departe nu se stie...sinechiile astea ma streseaza mai rau decit endometrioza pe care nici nu o mai bag in seama...pup mamica de fetita frumusica

Boo ..in ultimul timp nu am mai scris pe nicaieri...cind si cind mai scriu pe la fiv in europa...

Numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

magditzu ....ma bucur din suflet , ai grija de tine !
criss...i-am zis dr de problema mea dar nu stiu cat ia dat importanta , eu am asta de la 18 ani......suntem aproape una de alta in ce priveste zilele de la ultima injectie
si ne-am operat si cam in acelasi timp eu la sf lui noiemb de asta sunt cu o sapt inaintea ta ......si eu am avut chist , numai ca am ramas fara trompa stanga de asta stau si ma gandesc ca poate ma va impiedica asta
povestea mea suna cam asa : ma chinui de 2 ani , inainte de a incerca mi s-a descoperit un chist de 4.5 cm pe dreapta , incepusem sa am dureri la cm si de aceea am mers la medic . Am luat anticonc 2 luni si el se resorbise . Cand am facut eco sa vad daca il mai am ,dr mi-a zis sa ma gandesc serios ca in urm 2 ani sa fac un bebe ca s-ar parea ca am ceva probleme ..........sa imi verific si trompele etc , nu mi-a dat mai multe detalii . Am inceput de atunci sa avem contact neprotejat , si lunile treceau iar dezamagirea era din ce in ce mai mare . Incepusem sa am iar dureri atat la cm cat si la contact . Am facut si o histero care din pacate nu mi-a reusit , cica nu a mers aparatul . Am mers la N medicii toti imi ziceau ca am anexita , am facut polidin 14 injectii , am luat antibiotic , am luat branca ursului , extact de mladitze de zmeur dar m-au deranjat f tare la stomacel , la papanicolau imi iesea o inflamatie nespecifica. Am repetat eco la o perioada de timp si nu aveam nici un chist . La un mom dat , chiar dupa acea histero nereusita am zis ca nu mai ma stresez nu mai merg la nici un medic , ma linistesc si poate vine bebe . De unde ? ..... durerile s-au intensificat mai mult cand imi venea Cm-ul ma durea ffffffff tare stomacul , nu intelegeam ce legatura are asta cu ovarele . Ma taram pe langa pat pana reuseam sa ma ridic , luam medicamente , imi aplicam comprese cu apa fierbinte dar durerile nu treceau definitiv , pe langa asta bineinteles ca iar incepusem sa ma stresez si sa fiu f dezamagita .In august 2008 am zis sa merg si eu la renumitul Tutunaru ca poate fericirea mea isi are locul acolo . Din pacate am fost repede expediata de el , facandu-mi o eco transvaginala . Mi-a spus ca ecografic totul este ok , ca se pare ca voi ovula si ca dupa simptome poate fii vb de endometrioza . Mi-a zis sa am contact in acea seara si sa revin la el luna viitoare . Cum bine stiti ca o consultatie la el costa 150 lei , nu am mai dispus de bani luna ´´ viitoare ´´ si nu am mai mers . In schimb am facut niste analize la sange , ma durea genuchiul . Acum fac legatura si inteleg de ce ma durea , din cauza endometriozei . La analize mi-a iesit Proteina C ffff mare .Cum auzisem ca asta iese mare si daca ai o injectie la o masea , nu am dat prea mult importanta . Durerile erau din ce in ce mai cumplite .....nu mai suportam , pe langa durerea puternica de ovare , stomac , nu puteam sa trag aer in piep , imi tinea respiratia si cand ma lua cate-o crampa puternica simteam ca voi murii . Pe 3 noiembrie mi-a venit Cm care mi-a pus capac , aveam dureri groaznice , frisoane si febra 38-39 ....Am stat asa cu febra 3 zile si 2 fara , dupa care m-am dus la spital .Am facu o eco unde mi s-a zis ca am un chist f mare de 6.5 cm pwe stanga de data asta . Ca este prins intre trompa si ovar si ca este ca un abces . Am stat pe antibiotice f puternice si antiinflamatoare 9 zile , am facut CA 125 care era dubla ca si valoare . Dupa noua zile de trat m-au internat si m-au bagat pe antibiotic injectabil cefuroxim si gentamicina , med f puternice , vai de venele si funduletul meu . Dupa trei zile am facut din nou eco , ei sperau ca asta sa cedeze , dar nici o schimbare , atunci medicul a hotarat ca este cazul sa intrevina laparoscopic daca se poate , daca nu va face operatie clasica , Slava Domnului ca afost laparo , a scos chistul de acolo , a scos si trompa mi-a zis ca nu avea cum sa o salveze. Mi-a spus ca aveam si niste aderente , eu am facut si operatie de apendicita la varsta de 12 ani .
Cam asta e povestea mea .

Povestea ta care este ?

Sper ca in urma acestui trat sa raman natural , altfel ma gandesc serios la un fiv , dar nu cred ca anul asta . Stiu ca endo avanseaza ff mult si repede .
luci.......
Pupiciii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

alina ....cu placere ......eu sper sa ramai si sa nu mai fie nev de diph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Lucic...offf...m-am crezut interesanta...Oricum ma uimeste memoria ta...Cum de gasesti tu cate ceva de spus pentru fiecare dintre noi si ne mai tii minte si problemele...???Sigur ca vreau sa vb enciclopedia mea...Spune-mi tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna dimineata fetelor, hai ca e week-end de vara! Voi ca aveti barbateii acasa, profitati si pt mine! Relaxati-va si profitati de zilele astea frumoase! Va pup si week-end minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

saluatre dragelor, greu mai apuc sa scriu ...dar de citit va citesc , asta cand apuc...........In Primul Rand felicitari pt maicile noastre(mai vechi sau mai noi)...fete pe care te poti baza si de la care primesti portia de optimism....Luci ma bucur sa aud ca o sa ai fetitza :) foarte fain si sotul meu vrea 3 fete, momentan asteptam cm primul dupa terminarea tratamentului(facand exceptie cel din timpul tratamentului).......vesti bune am in sensul ca am inceput sa mai slabesc bine vreo 2-3 KG, totusi pe timpul tratamentului am pus in jur de 7kg, deci mai am.......vesti proaste: am facut o radigrafie saptamana trecuta pt ca un coleg de munca a facut TBC, noi nu avem nik insa d-na de la radiologie ne-a zis sa asteptam 6 luni si apoi sa facem un bebe e destul de mult de asteptat....bine oricum eu am credinta ca un copil vine cand vrea Dumnezeu si atunci nu vine intamplator....insa omul din mine nu mai are rabdare...dupa cm o sa fac si analizele si vb si cu doc gineco sa vedem ce zice in legatura cu treaba asta...va pupacesc si sa auzim de liniutze roz ,numai cate 2

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOLETALUCIA spune:

[Buna,
Ma numesc Violeta si in urma cu 12 zile am fost operata de chisturi endometriozice.Med.gin.mi-a facut reteta de DIPH.si te-as ruga daca mi-ai putea spune cum se ia prima inj.
In prima zi de ciclu?iar urm faci pauza 28 zile si iei urm in a 29/a zi?
Si inca o rugaminte> ce trebuie sa iau concomitent cu aceste injectii? Sunt cam slabuta si trebuie regim alimentar????
Sunt cam paralela la cap acesta.
Multumesc din suflet

Mergi la inceput