Redoutistele fidele La Redoute France (162)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Ati citit ultimul comentariu http://www.petocuri.ro/moda-si-frumusete/articol/la-redoute-in-romania.html ?

Mara si Matei

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Fetele cu kiabi imi spuneti cum v-ati inregistrat? ati folosit numele si adresa voastra, sau a celui unde va ajunge coletul?
eu vreau sa pun la sora-mea in Italia si nu stiu daca sa ma trec pe mine, sau pe ea. Voi folosi cardul meu de cumparaturi pe net.
multu'.

_
Gio22+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Eu am facut refuzuri la plata la ING si la BRD si ambele banci mi-au rezolvat problemele (de mai multe ori chiar...cu LR si 1 data cu boohoo din Anglia). Fa ce-ti spun ei, da-le ce-ti cer ca sa te poata ajuta la randul lor. Fara documente doveditoare nu au cum sa-ti rezolve cererea pozitiv.

Si inca ceva: eu am facut comanda la bohoo in noiembrie si banii i-am recuperat in martie, asa ca inarmeaza-te cu rabdare.

Succes!

Mara si Matei

Claujro, multumesc mult inca odata!
Oricum, problema mea s-a rezolvat... azi cand am ajuns acasa am gasit avizul de la posta! Deci scap de plimbarile la banca!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

Giova

Poti sa faci contul cu numele tau si daca sora ta are acte in regula scrii adresa ei de acolo dar problema e ca atunci cand se va duce sa ia coletul va trebui sa spuna ca asteapta o comanda cu numele tau( e posibil daca nu-i cere si piesa de identitate sa verifice)
sau faci pe numele si adresa ta de Rom si trimiti comanda ca si cadou sau livraison à une autre adresse unde scrii toate coordonatele surorii tale

In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Inima mersi. la fel ca si cu Laredoute.
Doar ca...la tari nu pot baga Romania...???ce fac?

_
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Giova

Inima mersi. la fel ca si cu Laredoute.
Doar ca...la tari nu pot baga Romania...???ce fac?

_
poze

Poti sa alegi o alta tara si cu adresa ta postala de Rom dar la comanda alegi ori livrare in relais colis in Italia ori , cum ti-am spus, livraison à une autre adresse
sunt fete care, pe LR, au pus la tara Moldavie
si livreaza ca si cadou fie in relais colis fie la adresa postala de strainatate
Pt ca, o data ce nu livreaza in Rom, nu exista riscul sa nu iti ajunga comanda daca livrezi in relais sau la adresa de Italia

In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missdeutza spune:

Buna seara la toata lumea! n-am mai scris la subiect neavand noutati,dar v-am citit constant.
Acum ma pregatesc de o comanda....si as avea o rugaminte. Imi puteti spune cele care ati comandat din Franta in Republica Moldova cate saptamani a durat pana a ajuns pachetul in Rep Moldova...as da maine comanda...insa nush daca o sa ajunga inainte de Paste deoarece dupa sarbatori cunostinta mea nu o sa fie in Chisinau.....
Va dorec o seara placuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mireillegl spune:

Citat:
citat din mesajul lui missdeutza

Buna seara la toata lumea! n-am mai scris la subiect neavand noutati,dar v-am citit constant.
Acum ma pregatesc de o comanda....si as avea o rugaminte. Imi puteti spune cele care ati comandat din Franta in Republica Moldova cate saptamani a durat pana a ajuns pachetul in Rep Moldova...as da maine comanda...insa nush daca o sa ajunga inainte de Paste deoarece dupa sarbatori cunostinta mea nu o sa fie in Chisinau.....
Va dorec o seara placuta!!!

3-4 saptamani la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns closcote spune:

Giova, pt. Kiabi, am folosit cardul si adresa mea de mail si in rest datele verisoarei mele din Germania (adresa ei, comanda a fost pe numele ei)dar ea are cetatenie germana si adresa pe care a fost trimis coletul figureaza in permisul ei de rezidenta. La fel am facut si pt. la redoute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

Nushu, ti-au ajuns sandalutele colorate (cele pe care le-ai redus cu minunatul cod la 15 euro)? Cum sunt?
Le-as lua si eu insa am ceva emotii - anul trecut am luat sandalele "tricolore" (mar. 37 )si mi-au fost mari, i le-am dat Dianei! Bine, eu sandalele daca le iau din magazin iau mar. 36 ... Balerinii luati de pe LR i-am luat 37, chiar daca sunt putin larguti!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!

Mergi la inceput