Redoutistele fidele La Redoute France (162)
Raspunsuri - Pagina 12
miki68 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claujro Ati citit ultimul comentariu http://www.petocuri.ro/moda-si-frumusete/articol/la-redoute-in-romania.html ? Mara si Matei |
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
Giova spune:
Fetele cu kiabi imi spuneti cum v-ati inregistrat? ati folosit numele si adresa voastra, sau a celui unde va ajunge coletul?
eu vreau sa pun la sora-mea in Italia si nu stiu daca sa ma trec pe mine, sau pe ea. Voi folosi cardul meu de cumparaturi pe net.
multu'
.
_
Gio
22+ si Marco(06.01.2006)
poze
camelia_daniela spune:
| citat din mesajul lui claujro Eu am facut refuzuri la plata la ING si la BRD si ambele banci mi-au rezolvat problemele (de mai multe ori chiar...cu LR si 1 data cu boohoo din Anglia). Fa ce-ti spun ei, da-le ce-ti cer ca sa te poata ajuta la randul lor. Fara documente doveditoare nu au cum sa-ti rezolve cererea pozitiv. Si inca ceva: eu am facut comanda la bohoo in noiembrie si banii i-am recuperat in martie, asa ca inarmeaza-te cu rabdare. Succes! Mara si Matei |
Claujro, multumesc mult inca odata!

Oricum, problema mea s-a rezolvat... azi cand am ajuns acasa am gasit avizul de la posta!
Deci scap de plimbarile la banca!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!
inima25150 spune:
Giova
Poti sa faci contul cu numele tau si daca sora ta are acte in regula scrii adresa ei de acolo dar problema e ca atunci cand se va duce sa ia coletul va trebui sa spuna ca asteapta o comanda cu numele tau( e posibil daca nu-i cere si piesa de identitate sa verifice)
sau faci pe numele si adresa ta de Rom si trimiti comanda ca si cadou sau livraison à une autre adresse unde scrii toate coordonatele surorii tale
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !!!!!!!!
Giova spune:
Inima mersi
. la fel ca si cu Laredoute.
Doar ca...la tari nu pot baga Romania...???ce fac?
_
Gio
22+ si Marco(06.01.2006)
poze
inima25150 spune:
| citat din mesajul lui Giova Inima mersi . la fel ca si cu Laredoute.Doar ca...la tari nu pot baga Romania...???ce fac? _ Gio 22+ si Marco(06.01.2006)poze |
Poti sa alegi o alta tara si cu adresa ta postala de Rom dar la comanda alegi ori livrare in relais colis in Italia ori , cum ti-am spus, livraison à une autre adresse
sunt fete care, pe LR, au pus la tara Moldavie
si livreaza ca si cadou fie in relais colis fie la adresa postala de strainatate
Pt ca, o data ce nu livreaza in Rom, nu exista riscul sa nu iti ajunga comanda daca livrezi in relais sau la adresa de Italia
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !!!!!!!!
missdeutza spune:
Buna seara la toata lumea! n-am mai scris la subiect neavand noutati,dar v-am citit constant.
Acum ma pregatesc de o comanda....si as avea o rugaminte. Imi puteti spune cele care ati comandat din Franta in Republica Moldova cate saptamani a durat pana a ajuns pachetul in Rep Moldova...as da maine comanda...insa nush daca o sa ajunga inainte de Paste deoarece dupa sarbatori cunostinta mea nu o sa fie in Chisinau.....
Va dorec o seara placuta!!!
Mireillegl spune:
| citat din mesajul lui missdeutza Buna seara la toata lumea! n-am mai scris la subiect neavand noutati,dar v-am citit constant. Acum ma pregatesc de o comanda....si as avea o rugaminte. Imi puteti spune cele care ati comandat din Franta in Republica Moldova cate saptamani a durat pana a ajuns pachetul in Rep Moldova...as da maine comanda...insa nush daca o sa ajunga inainte de Paste deoarece dupa sarbatori cunostinta mea nu o sa fie in Chisinau..... Va dorec o seara placuta!!! |
3-4 saptamani la mine.
closcote spune:
Giova, pt. Kiabi, am folosit cardul si adresa mea de mail si in rest datele verisoarei mele din Germania (adresa ei, comanda a fost pe numele ei)dar ea are cetatenie germana si adresa pe care a fost trimis coletul figureaza in permisul ei de rezidenta. La fel am facut si pt. la redoute.
camelia_daniela spune:
Neatza!
Nushu, ti-au ajuns sandalutele colorate (cele pe care le-ai redus cu minunatul cod la 15 euro)? Cum sunt?
Le-as lua si eu insa am ceva emotii - anul trecut am luat sandalele "tricolore" (mar. 37 )si mi-au fost mari, i le-am dat Dianei! Bine, eu sandalele daca le iau din magazin iau mar. 36 ... Balerinii luati de pe LR i-am luat 37, chiar daca sunt putin larguti!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!