Redoutistele fidele La Redoute France (162)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyyy spune:

Fetele KIABI livreaza si in Ro?Care este taxa de livrare?Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

babyyy
uite lista tarilor in care livreaza kiabi
din pacate Romania nu face parte

Voici les délais et les frais d'envoi par pays desservi :

Pays Délai*
(jours ouvrés
hors we et fériés) Frais de livraison
France (Corse comprise) 5 à 6 jours 6 €
Monaco 5 à 6 jours 6 €
Allemagne 8 à 15 jours 10 €
Autriche 8 à 15 jours 10 €
Belgique 8 à 15 jours 10 €
Danemark 8 à 15 jours 10 €
Espagne 8 à 15 jours 10 €
Finlande 8 à 15 jours 10 €
Grande-Bretagne 8 à 15 jours 10 €
Irlande 8 à 15 jours 10 €
Italie 8 à 15 jours 10 €
Luxembourg 8 à 15 jours 10 €
Norvège 8 à 15 jours 10 €
Pays-Bas 8 à 15 jours 10 €
Portugal 8 à 15 jours 10 €
Suède 8 à 15 jours 10 €
Suisse 8 à 15 jours 10 €

In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns closcote spune:

Buna. Am facut si eu o comanda la kiabi. Hainutele au ajuns in Germania in 5 zile. Inca nu le-am primit. Am folosit un cod de reducere(mi l-au dat cand m-am inscris la ei, dupa ce am votat-o pe Eva) WEBN20 si mi-a redus 20 euro din 50euro. Alt cod REDUK, care reduce 20% la prima comanda. Pe site-ul scrie cand este expediata comanda. Eu m-am indragostit de ei mai ales ca pe redoute nu gasesc hainute pt 5 ani. Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buna ziua doamnelor!

Vin si eu cu o mare rugaminte - am o problema cu o comanda pe un site de cosmetice din Anglia, care se pare ca a fost livrata, dar n-a ajuns!
Ce pot face? Sa fac refuz la palata? Ce ar implica treaba asta? Pot aparea complicatii, sau e o metoda sigura de recuperare a banilor???
Am deja doua raspunsuri de la ei cum ca a plecat si ca sa verific la mine la posta! Ceva e in neregula si vreau sa recuperez banii cumva pana nu e prea tarziu.

Ce ziceti, e ok, metoda asta de "refuz la plata"? Pot aparea complicatii din partea furnizorului? (sa vina cu ceva argumente, zic si eu... n-am mai facut niciodata refuz la plata)

Multumesc anticipat!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Faptul ca faci refuz la plata nu e o garantie ca iti vei recupera banii. Depinde mult de raspunsul pe care-l da comercinatul englez/banca lui. Din cate stiu eu poti face pana la 30 zile din momentul platii.

Mai asteapta, 2 saptamani nu e mult ca termen de livrare. E adevarat insa ca, pachetul sa fi fost trimis dar sa se fi "pierdut" pe drum...Cere un nr de urmarire colet.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Claujro, multumesc de raspuns ! O sa mai astept, insa ma enerveaza inversunarea asta cu care sustin ca au trimis imediat comanda si e imposibil sa nu fi ajuns inca! Am cerut numar de urmarire colet, dar nu am primit inca raspuns... Nu era cine-stie ce valoare dar mi-e ciuda mai mult ca n-a venit ...
Offf, cred ca ma cam lecuiesc de shopping on-line!

Cresc si iar cresc ... !

Mergi la inceput

Pai ei poate l-or fi trimis. Dar daca era mic s-o fi pierdut pe drum...adica ti l-a furat cineva intr-un aeroport.... Doar stii povestile nenumarate cu disparitia coletelor LR.

Si in coletul Promod au bagat mana si au furat o pereche de pantaloni, nu banuiesc UPS-ul ci pe cineva pe traseu....deci se pot intampla multe pe drum.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Claujro, multumesc de raspuns ! O sa mai astept, insa ma enerveaza inversunarea asta cu care sustin ca au trimis imediat comanda si e imposibil sa nu fi ajuns inca! Am cerut numar de urmarire colet, dar nu am primit inca raspuns... Nu era cine-stie ce valoare dar mi-e ciuda mai mult ca n-a venit ...
Offf, cred ca ma cam lecuiesc de shopping on-line!
Am incercat sa gasesc informatii pe net depsre aceasta operatiune si nu reusesc deloc sa gasesc ceva concret!
Astia de la BRD sunt incredibili! Vor sa imi dea aia un e-amil in care sa-mi spuna data aproximativa cand ar trebui sa ajunga comanda... sau sa anulez comanda! Cum sa o anulez daca aia spun ca au liovrat-o !?

Cresc si iar cresc ... !

Mergi la inceput

Eu am facut refuzuri la plata la ING si la BRD si ambele banci mi-au rezolvat problemele (de mai multe ori chiar...cu LR si 1 data cu boohoo din Anglia). Fa ce-ti spun ei, da-le ce-ti cer ca sa te poata ajuta la randul lor. Fara documente doveditoare nu au cum sa-ti rezolve cererea pozitiv.

Si inca ceva: eu am facut comanda la bohoo in noiembrie si banii i-am recuperat in martie, asa ca inarmeaza-te cu rabdare.

Succes!

Mara si Matei

Mergi la inceput

Ati citit ultimul comentariu http://www.petocuri.ro/moda-si-frumusete/articol/la-redoute-in-romania.html ?

Mara si Matei

Mergi la inceput