Redoutistele fidele La Redoute France (162)
Raspunsuri - Pagina 11
inima25150 spune:
babyyy
uite lista tarilor in care livreaza kiabi
din pacate Romania nu face parte
Voici les délais et les frais d'envoi par pays desservi :
Pays Délai*
(jours ouvrés
hors we et fériés) Frais de livraison
France (Corse comprise) 5 à 6 jours 6 €
Monaco 5 à 6 jours 6 €
Allemagne 8 à 15 jours 10 €
Autriche 8 à 15 jours 10 €
Belgique 8 à 15 jours 10 €
Danemark 8 à 15 jours 10 €
Espagne 8 à 15 jours 10 €
Finlande 8 à 15 jours 10 €
Grande-Bretagne 8 à 15 jours 10 €
Irlande 8 à 15 jours 10 €
Italie 8 à 15 jours 10 €
Luxembourg 8 à 15 jours 10 €
Norvège 8 à 15 jours 10 €
Pays-Bas 8 à 15 jours 10 €
Portugal 8 à 15 jours 10 €
Suède 8 à 15 jours 10 €
Suisse 8 à 15 jours 10 €
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !!!!!!!!
closcote spune:
Buna. Am facut si eu o comanda la kiabi. Hainutele au ajuns in Germania in 5 zile. Inca nu le-am primit. Am folosit un cod de reducere(mi l-au dat cand m-am inscris la ei, dupa ce am votat-o pe Eva) WEBN20 si mi-a redus 20 euro din 50euro. Alt cod REDUK, care reduce 20% la prima comanda. Pe site-ul scrie cand este expediata comanda. Eu m-am indragostit de ei mai ales ca pe redoute nu gasesc hainute pt 5 ani. Va pup pe toate
camelia_daniela spune:
Buna ziua doamnelor!
Vin si eu cu o mare rugaminte - am o problema cu o comanda pe un site de cosmetice din Anglia, care se pare ca a fost livrata, dar n-a ajuns!
Ce pot face? Sa fac refuz la palata? Ce ar implica treaba asta? Pot aparea complicatii, sau e o metoda sigura de recuperare a banilor???
Am deja doua raspunsuri de la ei cum ca a plecat si ca sa verific la mine la posta! Ceva e in neregula si vreau sa recuperez banii cumva pana nu e prea tarziu.
Ce ziceti, e ok, metoda asta de "refuz la plata"? Pot aparea complicatii din partea furnizorului? (sa vina cu ceva argumente, zic si eu... n-am mai facut niciodata refuz la plata)
Multumesc anticipat! 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!
claujro spune:
Faptul ca faci refuz la plata nu e o garantie ca iti vei recupera banii. Depinde mult de raspunsul pe care-l da comercinatul englez/banca lui. Din cate stiu eu poti face pana la 30 zile din momentul platii.
Mai asteapta, 2 saptamani nu e mult ca termen de livrare. E adevarat insa ca, pachetul sa fi fost trimis dar sa se fi "pierdut" pe drum...Cere un nr de urmarire colet.
Mara si Matei
camelia_daniela spune:
Claujro, multumesc de raspuns ! O sa mai astept, insa ma enerveaza inversunarea asta cu care sustin ca au trimis imediat comanda si e imposibil sa nu fi ajuns inca! Am cerut numar de urmarire colet, dar nu am primit inca raspuns... Nu era cine-stie ce valoare dar mi-e ciuda mai mult ca n-a venit ...
Offf, cred ca ma cam lecuiesc de shopping on-line! 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
claujro spune:
Pai ei poate l-or fi trimis. Dar daca era mic s-o fi pierdut pe drum...adica ti l-a furat cineva intr-un aeroport.... Doar stii povestile nenumarate cu disparitia coletelor LR.
Si in coletul Promod au bagat mana si au furat o pereche de pantaloni, nu banuiesc UPS-ul ci pe cineva pe traseu....deci se pot intampla multe pe drum.
Mara si Matei
camelia_daniela spune:
Claujro, multumesc de raspuns ! O sa mai astept, insa ma enerveaza inversunarea asta cu care sustin ca au trimis imediat comanda si e imposibil sa nu fi ajuns inca! Am cerut numar de urmarire colet, dar nu am primit inca raspuns... Nu era cine-stie ce valoare dar mi-e ciuda mai mult ca n-a venit ...
Offf, cred ca ma cam lecuiesc de shopping on-line! 
Am incercat sa gasesc informatii pe net depsre aceasta operatiune si nu reusesc deloc sa gasesc ceva concret!
Astia de la BRD sunt incredibili! Vor sa imi dea aia un e-amil in care sa-mi spuna data aproximativa cand ar trebui sa ajunga comanda... sau sa anulez comanda!
Cum sa o anulez daca aia spun ca au liovrat-o !? 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
claujro spune:
Eu am facut refuzuri la plata la ING si la BRD si ambele banci mi-au rezolvat problemele (de mai multe ori chiar...cu LR si 1 data cu boohoo din Anglia). Fa ce-ti spun ei, da-le ce-ti cer ca sa te poata ajuta la randul lor. Fara documente doveditoare nu au cum sa-ti rezolve cererea pozitiv.
Si inca ceva: eu am facut comanda la bohoo in noiembrie si banii i-am recuperat in martie, asa ca inarmeaza-te cu rabdare.![]()
Succes!
Mara si Matei
claujro spune:
Ati citit ultimul comentariu http://www.petocuri.ro/moda-si-frumusete/articol/la-redoute-in-romania.html ? ![]()
Mara si Matei