Redoutistele fidele La Redoute France (162)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Claudia cum sunt masurile hainutelor Kiabi.
Se potrivesc cu tabelul de marimi, adica se incadreaza bine in tabelul lor de marimi, il respecta?
Mateea mea are 3 ani, dar e mai dezvoltata. De pe Lr ii cumpar hainute 104 si unele ii sunt fixe.
Pe Kiabi merge tot atat? Nu am comandat niciodata de la ei ...si sunt tare curioasa, ca dupa pozele de pe site nu mi se par super grozave.
Iar, dragute mi se par cele de pe BON PRIX, dar iar nu stiu ce marime sa comand.
Ei au marimi pt 3 ani 92-98 care imi par micute, iar pt 4 ani 104-110....iar 110 mi se par mari; eu prefer pt fata hainutele mai mulate, mai fixe( nu stramte)...nu vreau sa ii vina largi pe ea sau sa ii fie prea mari.
In ceea ce priveste Lr ..chiar nu am mai intrat de multisor...de comandat nici atat...ca am cheltuit banii pe alte treburi...de ex i-am luat bicicleta fetei - bicicleta DINO WINX care ne-a usurat de 370 lei.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iingrid spune:

Salutare!
Am intrat sa va salut si sa va spun ca va urmaresc in continuare subiectul, chiar daca nu sunt activa.
Mi-e dor de vanzoleala de pe aici, cea de asta vara, cand, tolanita pe canapea, cu laptopul in brate, nu mai pridideam sa citesc tot ce se scria. Imi doresc tare, tare mult sa retraiesc acele clipe, cand singurele probleme legate de .fr erau timpul de livrare, ce coduri sa mai folosim sau cat de plasticoase sunt unele cadouri.
Doresc un cat mai rasunator faliment francizei si cat mai curand posibil, astfel incat sa ne putem relua linistite shoppinguiala pe .fr.

Mami de Rares 02.09.2004 si Ingrid 06.10.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaDia spune:

Gabitaco, Dragos al meu are 4ani si 4 luni, de pe LR ii vin bine acum hainutele de 4 ani (102), iar de pe Kiabi i-am luat numai pt 5 ani si ii sunt un pic mari(cred ca vor merge la toamna). Dar am preferat sa fie mai mari, mai ales ca avem acum dulapul plin de hainute LR. Ca si calitate imi place mult bumbacul lor, e mai plinut. Eu sunt multumita de ele, si mai ales acum la ce reduceri au... e perfect.
Pupici,
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaDia spune:

Am uitat: Cris, au si ei coduri de reducere pt produsele cu pret intreg, de ex. eu am folosit 10 E reducere la 40 E cumparaturi. Le gasesti pe http://www.ma-reduc.com/reductions-pour-Kiabi.php
Din nou pupici,
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

'Neata fetelor,
Pentru cele interesate , incaltaminte de la 9.90€ perechea si FDP 0 pt cumparaturi de la 45 €
WE placut si pe curand!

http://www.laredoute.fr/category.aspx?categoryid=58669440&omniturecode=001RQ0341

cod 68713

In ziua in care ai incetat a fi copil esti MORT !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Nici nu stiti ce pierdeti... Ia uitat-va ce "cautare" are .ro http://www.alexa.com/data/details/traffic_details/la-redoute.ro

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am facut si eu o comparatie pe situl pus de miki, laredoute.ro vs. laredoute.fr, quelle.ro...desprecopii.com....wow...ce diferenta!

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Miki era gresit scris situl la tine...uite aici pt RO http://www.alexa.com/data/details/traffic_details/laredoute.ro

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fetelor , pusese cineva mai demult un link ref la cresterea plafonului pana la care nu se platesc taxe vamale, de la 50 euro la 150 parca. Mai aveti linkul?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_dia spune:

Madau, uite aici linkul:
http://www.customs.ro/ro/calatori/bunuri-expediate-prin-colete.aspx

Nu se mai platesc taxe vamale pentru cumparaturi non-UE de pana la 150 euro, insa din pacate se plateste TVA.

Mergi la inceput