Redoutistele fidele La Redoute France (162)
Raspunsuri - Pagina 13
Giova spune:
Fetel multumesc
. M-am inscris cu adresa mea, eventual pun adresa de destinatie a surorii mele. asta daca ma decid sa dau azi comanda, sau astept iunie cand comand direct la cineva din Franta si de pe laredoute.
_
Gio
22+ si Marco(06.01.2006)
poze
camelia_daniela spune:
Hello1
Fetelor, am gasit niste informatii despre chargeback www.chargebackforum.com/chargebacks/understanding-chargebacks-533.html" target="_blank"> aici (ca tot am intrebat eu ieri
) si m-am gandit sa il postez just in case!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!
nushulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camelia_daniela Neatza! Nushu, ti-au ajuns sandalutele colorate (cele pe care le-ai redus cu minunatul cod la 15 euro)? Cum sunt? Le-as lua si eu insa am ceva emotii - anul trecut am luat sandalele "tricolore" (mar. 37 )si mi-au fost mari, i le-am dat Dianei! Bine, eu sandalele daca le iau din magazin iau mar. 36 ... Balerinii luati de pe LR i-am luat 37, chiar daca sunt putin larguti! Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)Cresc si iar cresc ... ! “God could not be everywhere and therefore he made mothers.” Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!! |
cami inca n-au ajuns ca am comandat via RM si sigur mai dureaza data trecuta a venit coletul in 1luna si cateva zile dar erau si reducerile alea mari...te anunt cand sosesc

de
DavidPoveste
camelia_daniela spune:
Nushu, multumesc! 
Fetelor, m-am inselat cu privire la comanda mea de Anglia, am primit de fapt alt coletel, de la alt supplier de pe ebay... 
Ok, mai astept ...
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!
danadc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorenza Vi se par cunoscute? http://www.laredoute.fr/vente-set-bagage-5-pieces.aspx?productid=324146370&documentid=475309&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&pos=8_d_n_n&numberpage=20&prodcolor=1 |
Buna.
N-am mai scris demult, dar va urmaresc. Le am si eu si inca cativa prieteni de-ai mei carora le-am dat atunci codul. Eu n-as fi dat pe ele mai mult de 20 e.Cred ca daca nu le primeam cadou nu le-as fi luat deloc.
Meme1 spune:
Salutare tuturor,
o idee, posibil sa mearga...
ati incercat serviciul de re-expediere oferit de posta franceza??? detalii aici: http://www.laposte.com/-redirection-and-holding-
"Temporary or permanent international redirection (réexpédition temporaire ou définitive internationale) means you can have your mail forwarded to you from France to wherever you are abroad, either temporarily or definitively.
La Poste will forward all of your postal items to you at your new address (up to 2 kg)."
Cu alte cuvinte, ati putea spune ca ati locuit in Franta la o anume adresa si acum v-ati mutat in Romania..si posta franceza va redirectioneaza corespondenta spre noua adresa.....banuiesc ca exista o taxa care trebuie platita pentru acest serviciu, dar poate merita....
Era doar o idee, poate functioneaza!
cepuchm spune:
Buna fetelor,
Am primit un cod nou - livrare gratuita +ceas barbatesc
http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=pap_homme&nope1=61999&nope2=61999&omniturecode=001RQ0897
Mihaela
cepuchm spune:
alt cod
http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=soleil1&nope1=27030&omniturecode=001RQ0324
Mihaela
zuzulici spune:
Buna,
Am dat o comanda saptamana trecuta pe numele unei prietene din Franta ,pe adresa de la munca,si cum ei am livrat-o sambata nu era nimeni acolo. Marti cand s-a dus prietena mea la posta deja trimisesera coletele inapoi la expeditor. A mai patit cineva asa ceva?Stiti cumva o adresa de mail pentru a face o sesizare?
Am mai avut si alte comenzi pe aceeasi adresa si nu au fost probleme pana acum..deh nici una nu a fost livrata sambata ca aceasta.