Aspirante optimiste>20 ani(393)
Raspunsuri - Pagina 9
mihapet spune:
buna dimineata, fetelor
doula, multumesc de 

am si eu o intrebare....poate ma lamureste cineva: eu am fost scoasa din evidenta medicului de familie, datorita unor modificari in normele lor sanitare, si acum cica ar trebui sa ma duc la Casa de Asigurari de Sanatate de la noi din judet, cu adeverinta de la locul de munca si cu buletinul, dar cica trebuie sa platesc din urma daca nu am cotizat la CASS in ultimii 5 ani. pai eu numai de 3 ani lucrez, iar dupa de am terminat facultatea nu m-am si putut angaja, fiindca nu am avut unde
. la fel e si la voi in judet? poate v-ati confruntat si voi cu situatii de acest gen

tanamera spune:
Vanyy ai dreptate,in prima luna de incercare ai impresia ca ai ramas si ca ai toate semnele unei femei insarcinate,ce poate sa faca autosugestia
.
canne-marie spune:
la capitolul vostru.
Ma primiti si pe mine, va rog ? ? ?
Am 28 de ani si eu ca si voi ma chinui de apropape un an sa am si eu un
. Am fost la doctor in 2008 martie si m-a descoperit cu ovare polichistice, mi-a spus sa slabesc 20 de kg si daca le voi da jos voi ramane insarcinata, daca nu voi slabi va trebui sa ma operez.M-a ajutat Bunul Dumenzeu si am slabit 17 kg si inca mai am de dat jos,plecand de la 98, acum avand 81 kg. I m doresc ca pana in vara sa ajung macar la 75 kg. Luna viitoare am iar programare la medic, sunt tare curioasa sa vad cum mai evolueaza ovarele mele.
Cam atat despre mine.
Daca mai aveti intrebari , va raspund cu mare drag.
Va 

pe toate.
annes
Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !
laurairina13 spune:
![]()
![]()
Neata fetele!!
Nu v-am uitat, doar ca acum scriu mai mult la odisee![]()
Eu cam in continuare sunt fara simptome de graviduta..Doar o usoara idee de durere de burta am simtit azi..si in rest nimik. As zice ca e de bine...da cine stie..
Merg azi la dr ginecolog, sper sa se vada ceva la ecograf!![]()
![]()
Bun venit noilor aspirante, si mult noroc !

Laura,
5+
vanyy2009 spune:
oooooo cata dreptate ai tanamera.....
....si apropo de bebei virtuali am intrat pe adresa data de uta_ciun(mercic) vai ce m-am mai distrat am ras cu lacrimi

ancadragoman spune:
Annes bine ai venit si daca ai intrebari noi suntem aici.Felicitari ca ai slabit atat de mult.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
adisore spune:
Buna fetelor. Eu n-am mai dat pe aici de saptamana trecuta cand am zis ca am un test de sarcina slab pozitiv. Duminica am refacut testul si a iesit al naibii de negativ 

. iar seara am avut o secretie maro care a continuat pana ieri dimineata cand au venit uratii cu toata forta lor. Adica am o menstruatie mai abundenta fata de obicei.
Am vazut ca m-ati trecut pe lista gravidutelor, asa ca va rog sa ma treceti din nou pe lista aspirantelor

. Se pare ca nu a fost sa fie luna asta
. Dar nu-mi pierd speranta si dupa ce trec uratii ma apuc cu dorte noi de facut bebei
. Va pupacesc

In asteptarea puiului meu!!!
http://tt.lilypie.com/l1RDp2.png
vanyy2009 spune:
canne-marie bine ai venit
laurairina buna......si speram ca atunci cand se va vedea bebelusul sa ni-l arati si noua sau macar sa ne spui ce va fi fetita....sau....baietel 

![]()

la toate fetele