Aspirante optimiste>20 ani(393)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Adisoare menstruatia este mai abundenta si mai dureroasa ca de obicei?Elimini si cheaguri?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adisore spune:

Dureroasa nu e deloc, doar ca e mai abundenta si mai consistenta dar nu sunt cheaguri asa cred eu. Nu stiu ce sa-ti spun doar ca pana acum nu am avut o astfel de menstruatie.

In asteptarea puiului meu!!!

http://tt.lilypie.com/l1RDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Citat:
citat din mesajul lui doula

Buna dimineata fetelor
Va invit la o cafeluta.... fiecare asa cum o vrea!!!!
Eu nu prea am avut nimic de povestit. Sunt in perioada de "pauza" fortata asa ca..... Dar tot ma mai apuca dorul. Si sper sa o reiau cu bebele repede repejor......
Si in perioada in care am lipsit am vazut ca a mai aparut o Andree ca mine....Si inca multeeee fete noi. Bine ati venit si sa aveti o sedere placuta aici dar cat mai scurta.
Ce mai fac noile gravidute ? Nu mai vor sa treaca si pe la noi sa ne povesteasca despre burtica ? Ne-au uitat????

Andreea

grafice TB

Ei cum sa va uitam? eu mai arunc un ochi si pe aici din cand in cand, sa vad ce mai faceti, deci stati linistite ca eu va urmaresc din umbra.
noi avem fel de fel de probleme, ba ca nu avem greturi,ba ne doare , ba nu ne mai doare, ba ca e prea devreme de mers la medic, ei uitati cu de-astea ne ocupam timpul...
adevarul e ca din pct meu de vedere, este ce-a mai naspa perioada, pt mine cel putin. in primul rand am facut 6 teste ca sa ma conving ca sunt insarcinata intr-adevar, dupa, stiind ca urmeaza o perioada de risc totusi, nu stiam daca sa anunt cu sau sa mai astept... bineinteles ca m-am destainuit dar nu asi alor mei... mai astept sa merg la medic sapt viitoare... va pe toate, voi reveni cu vesti.
+4

http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adisore

Dureroasa nu e deloc, doar ca e mai abundenta si mai consistenta dar nu sunt cheaguri asa cred eu. Nu stiu ce sa-ti spun doar ca pana acum nu am avut o astfel de menstruatie.

nu pare a fi avort menstrual dar nu imi explic totusi testul pozitiv

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adisore spune:

Nici eu nu-mi explic. Dar asta e trebuie sa mergem mai departe. Bine ca nu mi-am anuntat sotul de testul pozitiv ca-si facea si el saracutul planuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

mersi fetelor, imi doresc eu foarte mult un bebe dar nu sunt paranoica si imi dau seama ca nu putea fi sarcina, dar totusi, de aia ma consult cu voi.....weekend-ul asta ii momentul ,,cald'' si vom presta intens....dar ii bine de mai multe ori intr-o zi si in fiecare si, sau doar o data pe zi, zilnic? ca am citit ca trebuie o zi cel putin pauza sa se ,,refaca'' inotatorii....
ce spuneti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_79 spune:

la mine z19=z1 s-a dovedit a fi adevarat. Mereu sunt dereglata dar mai rar sa-mi vina mai repede. Doctora nu s-a prea mirat. Sarcina nu avea cum sa fie ca luna asta am facut HSG.

Ancadragoman, de ce ai intrebat-o pe adisore de cheaguri? La mine mereu menstruatia este cu cheaguri, eu am crezut ca e normal la ovare polichistice. Ma gandesc sa fie si la mine o problema?

In rest eu luna asta iau antibiotice pentru o infectie urinara si abia de luna viitoare mi-a spus doctora sa fac stimulare. Am inceput insa cu branca ursului ca am auzit ca e eficienta, poate am si eu ovulatie natural. (la monitorizare n-a iesit ici un folicul dominant)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

asa este trebuie sa mergi mai departe si sa nu iti pierzi speranta suntem alaturi de tine

Mergi la inceput

Adisoare dara i grija ca daca a fost avort menstrual si nu l-ai eliminat trebuie sa te vada un medic poate ai nevoie sa te curete
Ami si eu am de obicei la CM cheaguri dar cele de avort sunt mult mai mari si cand se elimina te doare rau de tot ,spun asta ca am trecut de trei ori prin treaba asta si am experienta din pacate.

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui adisore

nu pare a fi avort menstrual dar nu imi explic totusi testul pozitiv

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Anca sunt cazuri de teste de sarcina fals pozitive. Si eu am patit-o de 2 ori anul trecut, si au mai fost fete pe aici, deci..... De ce se intampla nu stiu, dar se intampla. De aceea cel mai sfant e un test de sange sau de asteptat 2-3 zile de intarziere.... La mine aici s-a intamplat in ambele cazuri cu teste de la Clear Blue si de la fetele din ro am inteles ca Barza poate da rezultat fals

Andreea

grafice TB

Mergi la inceput