Aspirante optimiste>20 ani(393)
Raspunsuri - Pagina 8
vanyy2009 spune:
eu nu l-am mai facut ca my fiance(cred k am scris bine) a citit termenii si conditiile si nu a fos de acord

uta_ciun spune:
pai mai este un site de facut poze www. makemebabies. com poate e de acord cu asta logodnicul
aici ai posibilitatea sa alegi fata sau baiat
eu m-am distrat ca am pus o poza de a mea de la o petrecere, unde eram rujata si au iesit si copii rujati ![]()
www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
Ramona_bm spune:
Si eu m-am distrat outin la lucru cu programelul asta...... ce bebelusi dulci au iesit
dar sunt curioasa de ce iesea bebe ba blond, ba saten fara sa schimb pozele sau alte optiuni 
O sa vad cum iese pe cand reusesc sa-l fac...
la toate 

http://mt.lilypie.com/J822p2.png
mihapet spune:
buna seara, fetelor!
am facut si eu un bb.....virtual
....si a iesit asa de brunetel (ca sa nu spun negru). hi hi.....sper sa iasa ceva mai frumos decat bebele virtual![]()
lasand gluma la o parte, vreau sa va spun ca sunt asa de racita, de nu-s in stare de nimic; noroc ca-s in concediu de odihna. m-am pricopsit cu o raceala de-aia zdravana, demult nu am mai patit-o asa rau. va imaginati cum butonez aici, cu o mana pe tastatura, cu alta pe batistute, cu picioarele in apa fierbinte, si cu un ceai rau in fata.....nu asa mi-am inchipuit c-o sa-mi petrec mini concediul
jay, ma bucur si eu pt tine si sa ai parte de o sarcina frumoasa, usoara si la termen, si un bebe sanatos

ma duc si eu imediat la
, ca oricum sunt ca o leguma acum ![]()

noapte buna va doresc
A_driana spune:
buna fetelor,sunt si eu noua pe forum si am o mare dilema...au venit rusii in 1 martie,au plecat in 5, in 7,8,10 martie am ,,prestat''(asta fiind prima data cand incercam),perioada fertila dupa calculatorul de pe net ar fi 12-18 martie, si ieri 12 martie am simtit toata ziua fluturasi in burtica,parca ceva s-ar tot misca pe acolo si auzeam un carait asa finut cand se misca,urinat foarte des,din ora in ora,ceva neobisnuit pt mine care nici nu prea beau lichide,senzatie usoara de greata,nu puteam manca nimic,parca de orice mie greata,usoare dureri de cap...ar putea fi bebe?se poate chiar daca nu eram in perioada fertila si sa simt asa repede ceva?...intr-adevar imi doresc foarte mult un bebe,dar nu-i doar imaginatia mea de mamica nerabdatoare,ceva se intampla pe acolo dar pana voi afla(pe la sfarsitul lunii cand voi face un test)o sa mor de nerabdare....voi ce parere aveti?
va multumesc anticipat pt raspunsuri.
ancadragoman spune:
Se poate sa ovulezi mai devreme decat Z14 dar nu ai nicio sansa sa simti ceva legat de bb in bu8rtica la o saptamana max de la ovulatie.Eu totusi cred ca acum ovulezi ca asa se mai intampla la ovulatie,adica intepaturi prin burtica si uneori si stari de voma.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
tanamera spune:
Buna A_driana,bine ai venit
alaturi de noi,iti doresc sedere cat mai scurta pe aici.Dupa parerea mea ar trebui sa aveti un "maraton" in acest week-end si poate aveti noroc din prima luna.
doula spune:
Buna dimineata fetelor
Va invit la o cafeluta.... fiecare asa cum o vrea!!!!
Eu nu prea am avut nimic de povestit. Sunt in perioada de "pauza" fortata asa ca..... Dar tot ma mai apuca dorul. Si sper sa o reiau cu bebele repede repejor......
Si in perioada in care am lipsit am vazut ca a mai aparut o Andree ca mine....Si inca multeeee fete noi. Bine ati venit si sa aveti o sedere placuta aici dar cat mai scurta.
Ce mai fac noile gravidute
? Nu mai vor sa treaca si pe la noi sa ne povesteasca despre burtica
? Ne-au uitat????
Andreea
grafice TB
vanyy2009 spune:
Buna dimineata !!!
A driana bun venit alaturi de noi...si sedere cat mai scurta, crede-ma siu cum e uneori si eu am impresia ca sunt gravi dupa semnele corpului(ameteli, stari de voma.....) si vorba fetelor: tanamera si ancadragoman poate esti la ovulatie si ar trebui sa prestati![]()
la toate fetele