LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(198)
Raspunsuri - Pagina 23
gabrittza spune:
multumesc roli.sa sti ca ma gandesc foarte des la acest lucru.am sa incerc sa nu schimb prea multe in rutina Dariei si voi fi foarte atenta cu atentia acordata.imi este un pic teama de gelozia dariei si voi incerca sa nu simta ca bb ii va lua locul cumva.
cel mai rau va fi cu adi ca el nu are voie sa tina nici un maimutoi in barte ca daria il da jos de la el din brate si se urca ea.eu pana acu am putut tine copii in brate fara ca ea sa para interesata de asta.in schimb adi nici sa vb nu a putut.
va fi greu dar banuiesc ca atunci cand vor creste se vor iubi foarte mult si se vor juca frumos impreuna,nu?
| Citat: |
| citat din mesajul lui roli25 Gabritzza trebuie sa fii foarte precauta cu Daria cand vine bebe, caci la varsta asta devin gelosi fara voia lor. Dintr-o data mama care e numai a ei va avea un bebe in brate in locul ei, te va vedea alaptand si nu va intelege, ei sufera mult sa stii. Cand s-a nascut Andrei, il tineam in brate strict la alaptat si la schimbat si in timpul asta ii acordam atentie maxima lui Marc si vorbeam cu el, si chiar asa era foarte gelos si de multe ori nu ma lasa sa alaptez, ma tragea de mana sua chiar tragea de Andrei. La inceput, pana se obisnuieste, adevarul este ca trebuie sa-i acorzi Dariei toata atentia iar lui bebe strictul necesar. Trebuie sa ai in continuare grija sa nu-i schimbi Dariei obiceiurile si rutina care-i plac, chiar daca vei avea senzatia ca il neglijezi pe bebe. Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI |
Gabby

10+ cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
anca.b spune:
GRATI, SARU-MINA DE INFORMATII!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
emabucuresti spune:
La multi ani fericiti Natalia!
LalaD imi pare rau ca nu e mai simpluta procedura si ca tb sa treceti prin anestezie generala! Suntem alaturi de voi, pupici lui Andrei!
Gabittza eu ma gandesc sa iau un bb de jucarie cu un timp inainte si sa ne vada cu el in brate, sa se joace si el, poate functioneaza.
iar Milan tot singur in camera va sta si bb mic cu noi.Noi tot 2 camere avem, hihi nu ma gandeam ca vom fi asa numerosi curand si nu credeam ca Milan va dormi mai departe de 5 metri de mine in primii ani... dar de luni bune el a decis ca-i mai bine singur in camera asa ca i-am cedat livingul.
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
miri_mik spune:
gabi, vin si eu sa completez ce zicea roli: mare atentie la inceput. gelozia ei de acum e nimic pe langa ce va manifesta cand apare intr-adevar bebe2. nu e o prostie nici ce zicea ema, cu un bebe de jucarie. singura pb e ca bebele e interesant o vreme si cum e "static" nu prezinta aceleasi "pericole" ca un bebe care trebuie sa ste ala mami in brate sa suga.
daca vrei sa-i schimbi camera, fa-o acum. nici o alta schimbare majora nu trebuie sa survina in pragul nsterii. daca tu consideri ca va trebui sa doarma dincolo, atunci... mut-o de acum.
cum a zis si ioanact (depinde de noroc putin) nu e indicat sa-i pui sa doarma impreuna in aceeasi camera de la inceput. odata pentru ca nu au acelasi ritm de somn (vezi alaptatul) si-apoi pentru ca nus tii ce reactii poate avea daria. pediatra noastra ne-a spus sa incercam dupa 10 luni sa-i mutam impreuna, cand sacha a fost destul d eputenic da dea "un raspuns" in caz de agresivitate din partea lui bruno.
daca e sa faceti mutari, las-o pe daria in continuare singura. vei dormi tu in aceeasi camera cu bebe2 si cu sotul, cu riscul sa aveti 3 luni grele. consider ca (virgula) confortul dariei primeaza. pentru ca pentru ea venirea pelume a lui bb2 va fi un soc puternic. bun... eu am scoala cu bruno... nu ne-a fost deloc moale. si nici nu ne e nici acum, dar dupa un an putem spune ca vedem semne de iteractiune intre ei. dar cum e diferenta mica intre ei... vor fi mari prieteni peste cativa ani.
noi suntem acum intr-un impas, tocmai cu dormitul impreuna. ieri, dupa ce am fost la pediatru pt o recidiva de bronsita pe car einca o tratam (dar am vazut muci din nou la interval) i-am explicat ca sacha se trezeste la 5. si-l treeste prin tipete si jucarii aruncate in cap si pe bruno. concluzia... se trezeste de foame! urmare a faptului ca nu e satul peste zi! (dar mananca precum un purcel gogonat) trebuie sa-i dam lapte special seara. (oribil) si un biberon supliment peste zi.sa vedem daca se imbunatateste fenoenul. daca nu... separarea din nou, pentru ca bruno e varza.
m-am intins, spertotusi sa te fi ajutat cu ceva.
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Ellenuta spune:
hello zuzici,
ce imi place primavara ... am fost la piata, am luat salata verde, ceapa, ridichii, castraveti, rosii si abia astept sa fac o mareee salata!!!
danutza off imi pare rau ptr situatia cu terenul. din pacate, unii notari fac magarii de genul asta. eu tin pumnii sa rezolvati situatia si sa va bucurati de casuta!
lala off deci nu scapati de operatie .. o sa=i tin pumnii pletoselului sa iasa totul bine.
gaby nu esti singura care simte asa despre bb .. nici la mine chiar nu era momentul si nu mi-l doream .. am plans de m-am prapadit dar asta e .. m-am resemnat.
da fetelor .. si eu ma gandesc cu groaza cum voi proceda cu eva si cu bb2 .. cel mai probabil eva va dormi la ea in camera si bb2 va dormi cu noi pana cand o sa doarma toata noaptea. nu vreau s-o cheaunesc si pe eva de cap caci bb2 sigur se va trezi noaptea ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
10+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
grati.ela spune:
Ozi doarme cu mine in patul mare si Dudu in patucul lui care e lipit de al nostru. Sotul are un somn tare sclifosit si doarme singur. A fost nevoit sa doarma in camera cu noi in diverse ocazii si s-a dat lovit...ne compatimea. Sper ca peste un an sa reusesc sa culc copiii singuri si sa revin in patul "conjugat". Ozi nu are nici o problema cu zgomotele lui Tudor...doarme beton!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
gabrittza spune:
miri mutumesc mult.
elle
fetelor m-ati luminat cum sa fac.daria va ramane in camera ei iar bb va sta cu noi.
sper sa ne descurcam.
ema buna ideea cu bb de jucarie.chiar avem unul.cred ca in curand il vom folosi![]()

ce m-as face fara voi?
Gabby
10+ cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela . Ozi nu are nici o problema cu zgomotele lui Tudor...doarme beton! mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
Hihihi astia mari ai nostri au somn de ...preadolescenti
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Ven spune:
Hello!
Citesc pe aici de 1h si nu mai tin minte nimic din cate-am vrut sa raspund 
Ba da, vreo 2-3 lucruri:

La Multi Ani, Natalia!

Lala, sorry pt anestezia generala ce va asteapta, te inteleg perfect, tinem pumnii si va fi bine, dragilor!
P.S. Vroiam sa mergem si noi la acelasi hotel unde mergeti voi in Albena, de aia te intrebasem de perioada. Dar sotul a gasit intre timp o oferta buna www.almatours.ro/litoral_detalii.php?id=32" target="_blank">aici. Byala se numeste, si niste cunoscuti care au fost acolo anul trecut erau efectiv fascinati de cat de bine a fost. I hope so! Noi mergem intre 4-12 iulie.
Azi, fiind vineri 13, am intrat cu masina intr-unu'
Ca norocul ca el nu a patit nimic (masina, I mean), dar nimic-nimic, iar eu mi-am indoit numarul din fata si am zgariat putin bara.
DAR fiindca un politai era in zona si a vazut tot (asa mi-e mie norocul, sunt o maaaaaaare norocoasa de felul meu
). Asa ca a zis sa merg la politie sa-mi constate avaria pt. reparatii si sa zic ce s-a intamplat.
Dar pt ca m-am plictisit de platit amenzi la bugetul Bistritei (tot mereu ne amendeaza pt parcare, scoala noastra e pe un Blvd unde nu exista loc de parcare! am deja puncte o gramasa si bani dati- tot pt parcari) - am hotarat sa mint cu tupeu. M-am dus si i-am zis la nenea politaiul ca asa am gasit-o, zgariata, in parcare. Asta ca sa imi dea dovada aia pt reparatii, care a declarat sotul ulterior ca nici nu-s necesare.....
Ufff, eu mai mult de 'frica' lui m-am stresat, ca stiu ca e obsedat sa n-aiba masina nici o zgarietura......
In fine, shitty day for me, vineri 13, ca intotdeauna, de altfel.
Sa aveti o zi mai buna!
Pupici!
P.S. Iulia82, we viitor mergem la Cheile Gradistei, o sa-ti povestesc cum mi s-a parut.
Lala_D spune:
Ven super oferta
dar mi-ar fi placut sa ne intalnim ![]()
O sa iti placa la Cheile Gradistei
sa iti iei costumul de baie.
Sorry de incidentul auto.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze