Uf! Iaca va mai prind in capitolul asta. N-am mai scris ca nu-mi da pace...gaza. Miercuri seara am avut un show de zile mari de la 20-22:30 numai urlet. I-am dat cu gel pe la gingii de se lingea pe buze mai vroia, i-am facut ceai de colici (zbatea din picioruse) candva era mort de oboseala (treaz de 8 ore) dar el tot urla. A fost horror! Nu era copilul meu. A mai facut asa de la colici ca nou nascut. Nici cand am avut probleme la adormit nu era hiar asa!!!!
Acuma de la ce o fi?
Dinti ne-au mai iesit si nu a fost asa!
DUreri de burtica? Scaunul e normal, o pasta. Trage parturi e drept si ii huruia burtica seara, n-a vrut laptele deloc ceai foarte putin. Dar urla non stop cu lacrimi de crocodil, se zbatea sa imi curga din brate, am si ajuns sa stam pe mocheta pe jos in camera lui, plangeam amandoi. Am si vrut sa merg la spital cu el, Tobias cica "tu nu mai stii cum e sa ai copil plangacios?" Noaptea a dormit cam chinuit s-a trezit la 1 si la 3 cand a baut lapte, a dormit juma de noapte cu mine.
Ieri a fost ceva mai bine, marait dar a adormit la 20:17. Azi dimineata ok dar acuma dupa somn iar a inceput maraiala. Se agata de mine, nu pot face nimic!
Incep procese de constiinta ca de ce l-am tuns, i-am pus portita la usa de la bucatarie!!!!!!
O chestie de cateva zile e sa se intinda pe jos.... si sta asa minute bune! Chilug cum e si asa linistit si trist imi sfasie inima.
Ziceti voi de la ce o fi?????!
Ieri am gasit in suzeta de silicon o gaurica si ma tem sa nu fi inghitit o bucatica, i-am schimbat normal, suzeta.
Azi tati lucra pana la 22:00 mi si frica de seara care vine.
Acuma fataie o punga ambalaj de la biscuitii zoo.... gata pauza!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra