LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(198)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Lala draga mea, stiu ca ai cunostinte in domeniu si daca tu ai ales interventia asta inseamna ca altfel nu se putea. daca asta e singura sansa ca Andreias sa nu aiba probleme de pronuntie noi suntem alaturi de tine, tinem pumnii stransi luni si abia asteptam sa veniti acasa sanatosi si cu pofta de vorba.
Un si o pentru mamica Lala

La multi ani Nati!!! La multi ani cu impliniri, sanatate si numai bucurii alaturi de familia ta.

Elle e mor-ta-la Bitzica. Neastamparata mica si frumoasa imi vine sa o mananc cum se intoarce ea din usa si nu se lasa convinsa sa nu plece.

Danutza nu te supara acum, superi si pe bebe. Se rezolva problema, nu aveti cum sa pierdeti terenul si casuta.... cel putin nu am mai auzit asa caz.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

fetelor, sa vedeti de ca facut stefan....a fost tati la masa, au papat amindoi. acum, la plecare, l-am luat in brate ca sa-i dea pusi la tati, pe obraz. de obicei ma pupa si pe mine tati de cite ori vrea stefan (ne tot impinge fetzele una spre alta, sa ne pupam). acum i-am zis ca mami nu-l pupa pe tati, ca e suparata....si ce s-a gindit piticu'? l-a pupat pe ovi (pe gura, s-a intins el pina a ajuns), dupa care m-a pupat pe mine(tot pe gura)...asa ca azi ma pup cu sotul prin intermediari...hihihi

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

1. Danutz de Paris arati tare bine de 3*mami! Vanesuca si Abi au crescut tare mult si tare frumos! printesa ta e domnisorica acum!La partea cu semanatul eu zic ca fetita aduce mult cu tine, e tare delicata...si Abi iti seamana dar el are ceva din hotararea lui tati. Dary va fi provocarea...
2. iti pot recomanda un avocat bun dar trebuie sa te reprezinte cineva din tara, altfel e greu de lucrat.
3. Gaby de Dariuca sa nu mai zici prostioare ca nu era vremea de bebe 2! poti hotara tu cand sa fie soare si cand umbra? nu! Dumnezeu ti-a facut un dar si in adancul sufletului tu stii asta!
4. DanydeBV pe unde umbla? Nici Alinush de Anita si Luca s-a ascuns...Laurici de Eleni si Dimi la fel...
5. Cretzule ma bucur ca ti-ai revenit!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

LalaD cum ti-ai dat seama ca are fren lingual? Nici Tudor nu vorbeste...suiera, zice tata, kk, bubu si cam atat...dak vrea in brate plange baaaa, dak vrea tzitzi zice maaaa...el promitea mult cand era mai mic dar acum suiera si chiraie in legea lui dar cuvinte nu leaga si pace.

Mergi la inceput

offf, imi vine sa mor cu vremea asta. toata dimineata a fost soare (frig, dar acceptabil)...stefan a dormit...acum a terminat de mincat si afara e lapovitza...ieri a fost la fel...e deja a doua zi cind nu iese afara

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

grati, te-am mai intrebat odata, dar cred ca a fost intr-un moment nepotrivit si nu ai vazut postul...voi mergeti in concediu la eforie nord? imi poti da detalii despre locul in care va cazati?

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrittza

chiar vroiam sa va intreb pe cele care asteptati acum bb 2 si intamplator aveti2 camere cu veti proceda cu copii?eu am 2 camere si nu stiu cum sa fac.ne-am gandit ca ultima camera sa fie a copiilor dar oare sa ii culc din priam zi impreuna?
chiar nu stiu cum sa fac

Gabby10+ cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Buna!

Ai vrea de cand il vei naste pe bb 2 sa il culci cu Daria in aceiasi camera?

Uite cum voi proceda eu (nu am 2 camere ci 4, deocamdata stam in 2 camere, pe timpul iernii, pt ca in celalalte 2 camere nu avem cu ce sa incalzim): pe Ioana o voi culca singura intr-o camera, in patutul ei sau eventual si tati in patul mare, iar eu cu Iustin/Iustina in cealalta camera, bineinteles ca Iustin/Iustina va avea patutul lui/ei, iar eu tot asa in patul mare..ma gandesc sa ii culc separat pt ca sigur se va trezi Iustin/Iustina noaptea si daca Ioana va dormi in aceiasi camera se va trezi..asta e parerea mea..si asa ma gandesc sa nu se trezeasca stand in cealalta camera pt ca se aude..(intram dintr-o camera in cealalta), vom vedea cum va fi atunci..dar in principiu asa vom face, cand va creste m mare Iustin/Iustina at ii/le vom culca in aceiasi camera..

ALBUM

6 si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 11+ IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

LalaD cum ti-ai dat seama ca are fren lingual? Nici Tudor nu vorbeste...suiera, zice tata, kk, bubu si cam atat...dak vrea in brate plange baaaa, dak vrea tzitzi zice maaaa...el promitea mult cand era mai mic dar acum suiera si chiraie in legea lui dar cuvinte nu leaga si pace.

Grati la noi au fost semne de mult :
- dificultati in alaptare
-dificultati la suptul biberonului
-nu scoate limba mai departe de buze
-nu ridica limba in cerul gurii
-este vizibil frenul cand ii deschizi gura, e chiar in spatele dintilor, nu in spatele limbii cum ar fi normal

Faptul ca nu pronunta nu e neaparat un semn. Andrei vrea sa pronunte dar cand incearca sa te imite nu-i ies anumite sunete
El spune cateva cuvinte dar in majoritatea lor sunt formate din sunete ce nu implica ridicatul limbii in cerul gurii.
Si bebeluseasca la greu dar tot cu aceleasi conditii, nu sunete ce implica ridicatul limbii.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Gabritzza trebuie sa fii foarte precauta cu Daria cand vine bebe, caci la varsta asta devin gelosi fara voia lor. Dintr-o data mama care e numai a ei va avea un bebe in brate in locul ei, te va vedea alaptand si nu va intelege, ei sufera mult sa stii. Cand s-a nascut Andrei, il tineam in brate strict la alaptat si la schimbat si in timpul asta ii acordam atentie maxima lui Marc si vorbeam cu el, si chiar asa era foarte gelos si de multe ori nu ma lasa sa alaptez, ma tragea de mana sua chiar tragea de Andrei.
La inceput, pana se obisnuieste, adevarul este ca trebuie sa-i acorzi Dariei toata atentia iar lui bebe strictul necesar. Trebuie sa ai in continuare grija sa nu-i schimbi Dariei obiceiurile si rutina care-i plac, chiar daca vei avea senzatia ca il neglijezi pe bebe.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

AncaB mergem aici http://www.plaja.ro/vila_angely_angela_eforie_nord_romania/ sau aici http://www.plaja.ro/hotel_angely_eforie_nord_romania/ hotelul este tot al celor cu vila Angely dar e la 50m de plaja. Noi preferam sa stam la vila pt ca e retras, e liniste, ai bucatarie, curticica pt joaca, iar Ozi e prietena cu fata proprietarilor. Preturile sunt medii (de la 80ron camera tripla in iunie la 170ron camera tripla in plin sezon). Sunt si alte vile frumoase dar noua ne place aici, ne da si factura asa ca nu am avut motiv sa schimbam.

Mergi la inceput