LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(198)
Raspunsuri - Pagina 21
anca.b spune:
dana, nasola faza cu pamintul. dar din cite stiu eu, daca ar fi fost probleme cu el, notarul nu ar fi trebuit sa faca actele iar judecatoria nu ar fi putut sa faca moficiari in cartea funciara.
daca aceste probleme au aparut dupa ce ati cumparat (si ati fost trecuti in cartea funciara ca proprietari), voi nu mai puteti fi atacati pt ca sinteti cumparatori de buna credinta...poate zuzele avocat iti vor spune mai multe. eu din cultura mea juridica destul de limitata asta stiu...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
danonique spune:
ANCA
asta ziceam si noi ca notarul care a facut actele,agentia care a intermediat tranzactia ar fi trebuit sa stie daca sunt probleme cu pamantul si sa nu faca actele.Suntem vreo 5 familii cu aceeasi problema si restul s-au mutat deja in case.Noi mai avem de facut exteriorul si curtea.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
36+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
roli25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabrittza Elle dar se descurca foarte bine Eva cu usa si cu scarilesper sa nu mai ai parte de sperieturi de genul asta. Dana arati superb. ![]() LalaD sunt sigura ca o sa treceti cu bine peste aceasta mica interventie. ![]() Natalia o viata frumoasa iti doresc,multa sanatate si tot ce iti doresti tu!![]() ![]() ![]() cat despre mine,stiu ca imi voi iubi copilul ca doar este al meu.de dorit mai ne doream un copil dar ....nu acum. chiar vroiam sa va intreb pe cele care asteptati acum bb 2 si intamplator aveti2 camere cu veti proceda cu copii?eu am 2 camere si nu stiu cum sa fac.ne-am gandit ca ultima camera sa fie a copiilor dar oare sa ii culc din priam zi impreuna? chiar nu stiu cum sa fac ![]() Gabby ![]() 10+ cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008) ATAT DE MARE SUNT asa a venit pe lume Daria poze |
Gabritzza noi stam in 2 camere mici, iar livingul este camera de trecere. Nu a fost usor nici la inceput,dar acum pe masura ce cresc devine mai greu. Impreuna nu puteam sa-i culc pt ca se trezesc unul pe altul. La inceput de tot, primele 2 luni ne-am descurcat ca Marc statea la mama. Cand a revenit acasa, dupa cateva nopti chinuite (Marc il chinuia pe Andrei), ca urla, nu adormea pana la 12 noaptea, se trezea in urlete ...era perioada de maxima gelozie. L-am mutat pe Andrei in living si noi dormeam cu Marc in dormitor.
Can a implinit Andrei 10 luni, geloziile lui Marc mai trecusera, l-am mutat si pe Andrei cu noi in dormitor.
Pe Andrei il culc primul si dupa jumatate de ora pe Marc. Cu Marc e greu, ca ma tine langa el si 1 ora pana adoarme, iar daca plec vine dupa mine, sau plange si-l trezeste pe Andrei.
Cu dormitul de dupa amiaza a fost imposibil de rezolvat, caci Marc nu vroia in ruptul capului sa doarma si cand avea Andrei vreo 3 luni l-am lasat pe Marc la program lung la gradi.
Una peste alta greut, dar ne descurcam ca nu avem incotro.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
roli25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danonique Sunt tare suparata ptr ca noi in 2005 am cumparat in Ro o bucata de pamant pe care am inceput sa ne construim o casa care e aproape gata.Am dat o caruta de bani pe pamant,am facut actele la notar,am obtinut de la primarie toate autorizatiile posibile si ieri aflam ca de fapt pamantul nu mai e al nostru ptr ca nu stiu ce vanzari au fost anulate prin hotarare judecatoreasca.Cum poate fi posdibil asa ceva?Acum trebuie sa ne cautam un avocat sa vedem ce se poate face.Mor de ciuda!Numai la noi se poate intampla asa ceva.Cand am cumparat pamantul habar nu aveam ca sunt probleme. ![]() Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 36+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png poze albert |
Magarii tip "Romania", nu ma mira nimic. Soacra-mea are un teren la Constanta pe faleza si cand s-a dus sa-l imprejmuiasca a gasit o casa construita de un mare smecher de Constanta. S-a judecat 15 ani, a castigat, ala trebuia sa demoleze si in continuare nu se intampla nimic, ala face recursuri si are toata mafia constanteana in spate.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
kalosalina spune:
Offff, mi-a picat netul, dar bine ca si-a revenit...

LA MULTI ANI NATALIA!!! Sa fi sanatoasa, fericita, tot ce-ti doresti tu alaturi de frumoasa ta familie!

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
kalosalina spune:
Off Dana, ca la noi la Romanica, nicaieri...
Eu zic totusi ca veti recupera pamantul, odata ce toate actele sunt in regula. Si nu mai fi suparici ca il agiti pe bb 
Doamne Roli, ce faza nasoala...biata soacra, cam greu sa-si mai recupereze terenul dc zici ca-s bastani aia
Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
kalosalina spune:
Lala, deci e mai nasol decat te asteptai. Doamne ajuta sa treaca totul repede si fara dureri si poate nu o sa fie nevoie de interventie si la polipi. 
Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
Alina
gabrittza spune:
multumesc roli.
ma gandeam sa dorm eu cu bb mic si adi cu Daria pt inceput.
da la noi e problema ca noi avem soba si in camera in care ar trebui sa doarma adi cu daria va fi foarte cald.si daria e obisnuita cu temperatura moderata de la ea din camera.si oare nu va fi geloasa ca ii schimbam camera?oof ce de intrebari imi pun
Gabby
10+ cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
stoisor spune:
astea intra in categoria ROAMANIA TE IUBESC si fara cuvinte 

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
danonique spune:
ROLI
ALINA
.Sper sa se rezolve treaba cu pamantul si sa nu fim nevoiti sa ne mutam casa.
Roli urata treaba cu pamantul soacrei.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
36+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

dar se descurca foarte bine Eva cu usa si cu scarile