LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(198)
Raspunsuri - Pagina 18
emabucuresti spune:
AlinaK merci frumos
, e bine burtica, maine intru in sapt 21, uf de lene nu mi fac tickler, ca mi-a dat odata link Ionact. Tot de lene rusine sa mi fie nu m am apucat sa fac cont sa va las comment ca am intrat la link unde ti-am admirat frumusetea cu ochi albastri, am comentat si cand sa submit , ia useru si parola de unde nu-s.
Silvia pup Mariuca plimbareata! Apropo de paine, reteta de banana bread am auzit ca e foarte yummy.
Anca pe Stefan l-ai transformat iar intr un bebelus cu noua freza, asa mi se pare,hihi vreau de fapt sa zic ca e dulce foc grasunelul tau!
Ramo succes la studii si sanatate multa!
Dana am poze cu copilasii, ce bine seamana Albert cu tine , iar Vanessa parca mai mult cu tati, ambii Tare bine aratati, merci de pozici!
Eu ma abtin la maxim sa nu rad cand ii spun ceva pe un ton ferm, tb sa imi mentin expresia fetei serioasa sau ma intorc sa nu ghiceasca cat ma amuz, ca altfel ii da inainte cu ce facea. Nu e f ascultator dar nici f incapatantat. Functioneaza sa ii atrag atentia cu asltceva, daca nu si nu, il iau pe sus in ciuda protestelor, il duc in alta camera si il ingor ca sa nu devinda circar mai traziu in magazine sau parc etc.
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
Ellenuta spune:
danutza ti-am admirat comorile! vanessa e a lui tati si albert seamana cu tine .. asa mi se pare mie! si am admirat si o burtica frumoasaaaa foc! tare bine arati, mami! 
va dati seama fetelor ca mi-a stat inima .. nu-mi era decat ca se duce gramada pe scari si-si rupe ceva .. Doamne fereste! dupa ce am gasit-o teafara, m-am amuzat si eu ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
9+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
Ellenuta spune:
am reusit sa incarc pe youtube ... pe blog merge ca naiba ..
http://www.youtube.com/watch?v=EUeJgZUer5Q
noapte buna si somnic usor!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
9+
Eva creste mare
Eva
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
Eliza spune:
Doamne ce dulce e! E plimbareata fata, ce sa-i faci!De acum trebuie sa tineti usa incuiata.
Dana arati f bine, doar burtica te tradeaza ca esti graviduta. Sa stea bebe la caldurica cat mai mult.
Ema..21 de saptamani..ce repede trece timpul. Sarcina usoara in continuare.
Gabitza cu siguranta o sa-l iubeste pe cel mic si o sa-ti para rau de ce ai zis acum. Nu te mai gandi la asta, o sa puteti fi parinti minunati pentru ambii copii.
Eliza 
Emma(19.02.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=807e61a27cadc9117f3e64&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aproape un an cu Emma...
Povestea nasterii
kalosalina spune:
Neatza zuzici!
Creata ma bucur ca incepi sa-ti "intri in mana" si sa postezi! 
Danutz arati super
! Numai burtica te tradeaza ca esti gravi
Ema deja in saptamana 21??!!! Wow super!
burtica, Milan si mami
Elle ce m-am distrat cu filmuletul! Ce ii place Evitei sa "fuga de acasa"! E scumpa fooooc! Pentru o secunda mi-a stat inima in loc cand am vazut-o ca se indreapta asa repede spre scara...aveam impresia ca sunt de coborare nu de urcare
Ufff, m-am linistit...
Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
kalosalina spune:
Si dc tot sunt prima in dimineata asta sa ofer si eu repede o 

buna pentru zuzicile mele dragi!
Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
NataliaS spune:
'Neata!
Ptiu sa nu-i deochi pe Eva plimbareata ,pe Andrei dansator, Pe Vanessa si Abi fericiti, sarbatoriti si pe Dana cu burtica ei minunata...mmmm ...m-a apucat nostalgia burticii...
Stefanita mea e o scumpa , neastamparata foc...drept urmare scoatem toate scaunele pe balcon
, sta intr-un picior, tropaie, face piruete, cade-n fund sau cum apuca , e plina de vanatai, dar nu se lasa, i s-a dezlegat limbuta si spune tot mai multe cuvintele...de ex Holia(Horia) haide
, a-nceput sa se dea pe brazda cu luatul siropelelor...doar cu papatul nu se prea da ea in barci, dar asta e...am laudat-o destul![]()
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
Ellenuta spune:
neataaa
multumesc de cafea, alina! tare buna e!
eu m-am trezit cu o durere de cap groaznica .. si nu stiu ce pot sa iau. eva iar s-o trezit la 4.30 si a adormit la loc relativ repede, in 15 minute .. offf ..
nati pupam nazdravana mica!! la cap. mancare .. ne luam de mana .. si eva e asa mofturoasa de n-a vazut pamantul .. cu cine oare o semana ...
???
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
9+
Eva creste mare
Eva
papa bun
anca.b spune:
Neata!@
Nati, 

La multi ani!
Ema, 
Elle, geniala faza cu eva fugita de acasa...noi tinem usa de la intrare inchisa cu cheia tocmai din cauza asta...mai nou usile sint noua jucarie...
Gaby,
si alunga gindurile negre!
Dana, am vazut pozicile cu aniversarea Vanessei si cu burtica...esti foarte frumoasa mami!
Shose, eu l-am tuns pt ca avea parul crescut inegal si m-am gindit sa i-l indrept acum, cit mai poarta caciula.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
grati.ela spune:
Elle am vazut-o pe Eva shtrengaritza! Este ADORABILA!!!!
Miri esti o jmekera! 7kg??? Bravo! Eu nu am cu ce ma lauda pt ca am mancat dezordonat saptamana asta. Sunt insa fericita ca nu ma mai tenteaza dulciurile.
scurt despre noi: copiii sunt bine slava Domnului! Soacra mea imi e de mare mare ajutor...face mancare, curat, are grija de Tudor...Eu alerg toata ziulica la spital. Mama s-a simtit tare rau...hemoglobina a scazut la 7 - anemie -si nu se putea ridica din pat...in plus a tot avut febra cu frisoane. Am stat cu ea si sa-i ridic moralul ca asistentele si infirmierele isi fac treaba bine. Ii duc de mancare si ei si doamnei ce sta cu ea in salon pt ca e de la tara de prin Salaj. Sotul azi s-a dus sa doneze sange pt ca nu au efectiv la centrul de transfuzii de la Colentina. In principiu e retinut pt mama dar dak nu are nevoie va ramane in banca lor de sange.
intru repede la citi din urma si mai pe seara revin
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/