LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(198)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

fetelor ... eva a fugit de acasa .. eu stateam la laptop si deoadata imi dau seama ca e prea liniste in casa .. cand imi intorc privirea, usa de la intrare larg deschisa si eva nu se zarea la usa soacrei ... alerg ca la 100 metri garduri de teama sa nu cumva sa cada sau sa se urce pe scari (la noi vine un rand de scari apoi un culoar si apoi iara scari) ... si o gasesc razand in hohote cocotata pe prima scara ...

Doamne .. m-am speriat ..

apoi .. am facut reconstituirea .. am filmat-o evadand .. poate mai tarziu pun filmuletul pe blog ...

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 9+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Elle sa mor de ras! desi te cred ca te-ai speriat , da' mi-a placut nota umoristica, hihihi a fugit de acasa

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Silvia ce mai faceti fetelor, ce ghidusii mai face Mariuca dulce?

LauraD ce faci mami ocupata, vanezi debitorii?

Shose nici eu nu il tund pe Milan, doar din fata, la bretonel si calota scurtez din cand in cand.Daca pun poze in seara asta o sa vedeti ce scurtut l-am tuns in fata.
Apropo de freze, ma intorc in urma sa vad si eu clopotei si clopotici tunsulici.

Eu daca pot primi ajutor cu cresterea lui bebe , e binevenit. Iar iesirile in cuplu sunt importante pt noi. Voi incerca si eu sa il las pe bb la mama cand s-o mai incalzi un pic, sper sa ii placa, oricum e topit dupa Lord.

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Ema ce face burtica? Astept pozele cu Milan tunsulica. Apropo,de ce nu iti faci un ticker la semnatura. Mereu ma intreb cate saptamani ai?

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

ELLENUTA cred ca ti-a stat inima in loc vazand ca EVA nu e acasa!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 36+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Am revenit cu forte proaspete! Am scris deja pe blog-ul creata-la-patrat.blogspot.com, am inceput sa scriu si pe creata-la-cub.blogspot.com, il aveti la semnatura, e proaspat. Va invit sa ne cititi si sa va abonati si la blog-ul nou, eu zic ca veti afla lucruri interesante si folositoare.

Sper ca toata lumea e bine, vesela, voioasa, sanatoasa si astept sa ma pun la punct cu ce s-a mai intamplat in ultima saptamana. Poate imi face si mie cineva un rezumat? Pe repede inainte, va rog?

Despre Mariuca... e super maraita, se pare ca ar fi un canin. Tot nu m-am lamurit, eu o tot tin cu caninul de sus dreapta, dar inca nu se vede nimic. Sunt in asteptare. Dar noroc ca maraiala incepe dupa-amiaza, pe la 5-6, cam asa. Pana atunci e bombonica de fetita!

Am iesit afara zilele astea, ca a fost cald si frumos, soare, ne-am plimbat cand de manuta, cand singura (inca are teama afara), cand in carut. Deja si-a diversificat vocabularul cu cuvinte noi, dar cele mai multe in bebeluseasca. A invatat sa bage capul "la cutie" cand nu vrea ceva, imi cere apa - nu faptul ca cere e o mare victorie, ca cere multe lucruri de mult timp, ci ca cere APA.

Azi am facut urzici si a mancat de a spart. Am inceput o cura pentru noi toti cu urzici, spanac, stevie, loboda, salata verde... ciorbe, borsuri, mancare... si ma bucur ca mananca si ea. As vrea sa ii dau cat mai multe verdeturi, acum, cat se poate, ca e super bine.

Il astept pe Dani si apoi ne bagam la un alt film din seria Bond. Sean Connery e mai bun si mai interesant batran, dar nici cand era tanar nu era de lepadat.

Acum imi voi reintra in ritmul normal si pe forum, ca - sper eu! - mi-ati dus lipsa!

Creata 1 cu Creata 2
Poze in studio - Mariuca la 11 luni
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
Blogul Creata la patrat
NOU!! Blogul Creata la cub
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Gand la gand... te-ai gandit la noi si eu tocmai scriam. Altfel, nu am apucat sa citesc nimic din urma si nu as fi stiut ca ai intrebat de noi. Pupam burtica si pe Milan.

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

Silvia ce mai faceti fetelor, ce ghidusii mai face Mariuca dulce?

Creata 1 cu Creata 2
Poze in studio - Mariuca la 11 luni
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
Blogul Creata la patrat
NOU!! Blogul Creata la cub
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Am reusit sa pun cateva poze de la ziua Vanessei si 3 poze cu burtoiul pe care mi le-am facut singura in oglinda din baie azi inainte de a merge la dr.Cine are timp si rabdare le poate vedea in albumul bebe3.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 36+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

CREATA ma bucur ca ai intrat!Chiar azi m-am gandit la tine si la Mariuca!

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

danonique, ce frumoasa eeeeeeeeeeesti! ptiu pe burtica aia mare si rotunjoara! a avut o aniversara frumoasa vanessa!

creata, muuuuuuuuuuuuuuuuah! sa urmarim blogurile, deci!

elle... imi pare rau pt spaima ta, dar am ras de m-am spart!

ramoB, ce dodolots draguts ai tu!!!! ce obraji bucalati!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Dana esti slaba, slaba si frumoasa foc
Numai burtica e de graviduta ce naste in curand
Pai eu nu am aratat asa la nicio sarcina ...tu dupa ce nasti nici nu se va sti ca ai fost graviduta iubita

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput