Muresence.....la apel!!!! (16)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata, dau o tare si buna ....

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Vreau si eu o cafea tare si buna.

Criss si Alex (11.05.2003)

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Vin eu si-o sorb pe fuga... intre timp le-am servit furnicilor o bucata de slanina, cum a zis Bia. Azi noapte ne-au napadit again. Daca nici asa nu merge, ma bag la prafuri si sprayuri.
Eu iar ma *ac pe mine ca am joi o prez la engl si inca habar n-am din ce-o fac... Pe zibe a dat-o peste cap asa calumea vaccinul, ca daca se trezea 1-2 ori pe noapte, de 2 nopti din ora-n ora, sunt tahuie de cap.
Mno, acu ca m-am plans destul, m-apuc sa mai strang prin casa ca e dezastru. Doar cand am casa curata pot gandi limpede si ma pot apuca de hatzoage.
Pusici si-o saptamana magica!

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Criss, iti tinem pumnii! Da’ de ce ai scris mic? Credeai ca nu vedem?
Felicitari pentru decizie, sa fie intr-un ceas bun…
Si cum asa, n-are sase ani dar stie sa citeasca cursiv si sa faca adunari/scaderi?? Dar unde a invatat?

Nu stiam c-a fost cutremur. Azi am aflat. Prin urmare n-am simtit absolut nimic. Deh, noi stam la tara la parter

Anca, trece in cateva zile. Teoretic...

Oana, am citit postarea aia lunga si-am suferit cot la cot cu tine… offff, precum imi doresc mie, asa iti doresc si tie... sa se termine astea rele si sa vina numai de-alea bune...

Bianca, fa capitol nou si pune direct lista sarbatoritilor de mai.

Rugati-va pt vreme buna w-end-ul ce vine, dah?! Ca altfel ma supar!

Va pupa mama cu drag pe toate!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lizzy

Criss, iti tinem pumnii! Da’ de ce ai scris mic? Credeai ca nu vedem?
Felicitari pentru decizie, sa fie intr-un ceas bun…
Si cum asa, n-are sase ani dar stie sa citeasca cursiv si sa faca adunari/scaderi?? Dar unde a invatat?

Multumesc Diana. Pai ma gandeam ca nu vedeti.
Pai Alex a fost pasionat de litere de mic, la 3 ani cunostea deja toate literele mari si toate cifrele. Are o tabla si litere magnetice, a invatat mai intai sa-si scrie numele si asa usor usor a invatat sa citeasca. Acum citeste cursiv, din carte de povesti, si litere mari si litere mici, chiar si scrisul de mana. (nu al meu, ca eu scriu urat ).
In plus, la gradi au caiete speciale, invata literele, invata sa faca adunari si scaderi pana la 10. Si inca mai are un an de gradi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Criss, ma bag si eu... sa nu te superi, tu oricum faci cum crezi da' daca deja stie sa citeasca si sa faca socoteli, mai bine sa-l trimiti la scoala - daca vrea si el, desigur...

Tinem pumnii pt vreme buna, Lizzy

Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Lizzy nu e personajul ala din Mc Queen, masina aia veche care se da la Fulger?!:)))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui OanaRusu

Criss, ma bag si eu... sa nu te superi, tu oricum faci cum crezi da' daca deja stie sa citeasca si sa faca socoteli, mai bine sa-l trimiti la scoala - daca vrea si el, desigur...

Sotul meu ar fi vrut sa-l dea la scoala, dar ma gandesc ca pierde un an de copilarie adevarata. De ce sa-i iau acel an? Ii e draga gradinita, copiii de acolo, nu vreau sa-l rup de acolo. Va avea suficient timp sa mearga la scoala, sa invete.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui canuta-om-sucit

Lizzy nu e personajul ala din Mc Queen, masina aia veche care se da la Fulger?!:)))

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down at their level and beat you with experience.

L-am intrebat pe Alex ca el e mare fan Fulger. A zis asa "aaaaaaa, fordul ala vechi negru e Lizzy". Eu habar n-am daca e ford sau ce ca nu-i cunosc decat pe Fulger (il avem si noi) si pe Bucsa (pe asta nu l-am gasit)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

CAPITOL NOU

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput