*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (223)
Raspunsuri - Pagina 12
adriuta spune:
Helllooo, am coborat iarasi cu picioarele pe pamant. Cum v-a zis si cuscra ne-am aventurat asa intr-o mica excursie prin Tara de Sus. Spre mirarea mea astia micii(a se citi Haplea1 si Haplea 2)
n-au facut mare taraboi. Au suportat cu stoicism scaunul de masina si centurile, chingile plus alte "utilitati" menite a le asigura siguranta in caz de D-D fereste. Andra a fost foarte cumintica, e un copil atat de bun si cuminte. Mai sa va zic ceva (sper sa nu se supere Mihu) ...papa Andra la nebunie. Eu ma mir cat poate sa intre in puiutul ala mic atata papa. A papat pe nerasuflate un CASTRONOI( mie asa mi se pare in comparatie cu mofturila meu) pe nerasuflate. Si nu face mofturi si manaca tot ce i se da, dar absolut tot. "Gicu voinicu" meu(asa-i zice o prietena lui Adritu meu:)) ) are gusturi ff rafinate. Si daca Adrian ar papa atata cred ca ar fi de 3 ori mai mare.
Am fost luni la controlul de 1 AN. Are 84cm si aproape 11kg.
E ceva ciudat cu copilul asta creste dar greutate nu pune...hm hm hm poate ca mi se pare mie.
So...sa trecem la lucruri mai serioase , cum ar fiiii...
LA MULTI ANI!!! Thea.

Sa fii sanatoasa, sa cresti mare si sa o bucuri pe mami si pe tati in fiecare zi. Felicitari Alice!!
La multi ani!! Cezar- Alexandru
Si un LA MULTI ANI!!! pentru domnisorica Iris-Miruna. Sa cresti mare, sanatoasa, norocoasa si sa ai o viata plina de bucurii. Felicitari inca o data Iris,pentru implinirea PRIMULUI ANISOR!! 

Felicitari Lyvy!
LA MULTI ANI!!! sorelina de Bubu. sa fi sanatoasa si sa te bucuri de cea mai perfecta sora din lume...forever.

He he he 
FELICITARI ANDRA!!!! pentru primul "tata" si pentru dintzisoli. Pupa mama vorbareata nocturna , isteata si vesela.
TINEM PUMNIII NATYYY!!!!!! Sa treci cu brio examenul.

Gecko ce haioasa ai fost cu taratorii calcati in picioare de umblatori. Felicitari Patrik,
de acum in colo nu mai iei trante. pupici sa treaca buba.
Gecko ha ha ce scumpic e piciul cela mai frumos din orasul "cela". Ma tot gandeam daca nu era usa unde ajungea. Bravo voinicel!!! ![]()
L-am vazut pe Andrei cel caciulat in cos si am o intrebare pentru Ramo...il antrenezi pentru un viitor bebe-surioara ???
Ha ha ce figura-i cu papusa. Si eu i-as pune caciula daca am trai in Ro. Vezi tu Ramo, atitudinea asta spartana cateodata nu e bine, eu ma uit la americani la 40 de ani sunt plini de artrita si au migreme...etc. Eu zic ca a fi undeva la mijloc e bine, si sa stii ca inteleg perfect ce inseamna sta la casa, stiu cum e iarna la bunicii mei. La bloc e altceva, dar la casa bineinteles ca e cu totul alta poveste.
Mimoooooooo bine ai revenit!!!
Ce facusi mami, inverzisi crenguta??
Frumoasa vacanta, ma bucur ca au mers toate bine.
Cleme fiecare copil este unic. Diana are ritmul ei si va merge cu siguanta. Bucura-te cat mai e asa pui mic. Ha ha ha speriasi fata prin telepatie:))
Bubu sanatate multa multa....multa puiului tau!!.
Luny si eu am avut dureri la ovulatie primele luni dupa ce mi-au revenit uratii.Si eu nu iau AC. Iti zic ca sa nu te sperii. Eu l-am intrbat pe doc-ul meu si a zis ca e ok. Am facut eco, pap test...m-am convins ca nu este nimic grav.Imi pare rau o sa treaca cam dupa 5-6 luni.
Simo hi hi hi ce frumuse e Sam tuns.
Nu stiam ce e cu clama. AAA si sa nu mai zici ca Sam e grasut. Am vazut aici copii grasuti...oi oi oi nu iti poti imagina. Eu cred ca e un copilas perfect normal, si inalt si bine dezvoltat. Sincer eu personal nu vad ca e grasut.Bravo mamicule!
Stela sanatate la sotul tau. sa stii ca anemia poate duce la o stare proasta per total si poate de acolo si alte probleme. 
Ursulici incearca sa ii pui bucatele de papa pe masuta de la scaunul de masa. S-ar putea sa ai surpiza ca dupa o vreme sa nu mai vrea pasat. asa am patit eu.
Bubu, ai vazut oglinda mamicelii prin ochii lui Vladut. felicitari...chiar ca-i faceti toate poftele. Si ..sifolog la gradinita...moamaaaaaaa

clau ce frumos au facut zuzele. Poti sa dai un link?
naty hi hi dupa ce termin cu examenele imi fac user pe bucataras...suna cam asa: Cand am sa ma fac mare:)).
Taaare figura ai fost.
Si eu cred ca Iulia va merge pana la Sf. lui Martie, cel tarziu pana prin 15 Apr. Si atunci sa te tii. Felicitari nasicii, pui sanatos si papacios.
mihatp m-am minunat de cate stie Luca nazdravanul.
felicitari pentru concediu, eu cred ca te bucura mult pentru ca e o perioada in care ei incep sa faca lucruri haioase. wowwwwwwww FELICITARI!! pentru cea mai mare nota.

mimoooo ce frumoasa vacanta,
si Vladut pupacios a fost cuminte. Bravo!!!
Clau am vazut pozicile si filmuletele din parc. E adorabila sufletica:)
Si mi-a placut mult cum ii sta cu rucsacel.

E o figura puiutza ta. Si Razvanel o iube mult:).
Zoze pupam dintzaciosul marait. lasa ca-i trece, asta e pretul rontzaitului:)![]()
naty unii copii asa sunt, si al meu este ff po****r si vorbaret si se duce la copii intr-o suflare si aia saracii unii fug de el. O sa le treaca cand cresc mari. ori o fi educatia de acasa...nu poti stii.
mimo ce rapid e Vladut sus pe canapeaaa.. Si tu il dadeai jos, el iara opa sus.... 
tuchi enjoy the trip...si nu te gandi la bani. Hi hi aici in state n-am mers niciodata cu taxi, dar am jurat ca daca vizitez NY o sa mergem.
cuscra de ce esti suparici??? Sper ca sunteti bine toti .Pupici

O mai pup si pe Bitza si pe micutza nazdravana care e indragostita de usi asemenea lu' fiu-miu
Ma duc ca e vremea sa se trezeasca Adrian dar diseara vreau sa citesc pov. lui zoze si za vad pozicile lui vio ca mi-ati facut pofta![]()
Va pup pe TOATE 
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
gecko spune:
'neata stol...am facut cafeul
...mai torn intr-o cescuta si pentru ramo
...si pun si de ceai si capuccino si bomboccino...
si scoatem biciul
pe agitate
...ca azi au iar de munca...

Haide Naty!!! 

Tinem pumnii sa ai bafta de pacient "normal" si uite-asa sa iti turuie gura
!!!

si foarte, foarte important...

La Multi Ani, Iris!!!
Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa!!! Felicitari Lyvy pentru minunea de floare ce o ai in casa!!!

gecko spune:
DOAR O MAMA POATE STI......
Cescuta de ceai
Intr-o zi, mama mea era plecata si tatal meu trebuia sa aiba grija de mine.
Aveam poate 2 sau 2 ani si jumatate.
Primisem cadou de curand un set de "cescute de ceai" si erau jucariile mele favorite.
Tata era in sufragerie si citea ziarele de seara cand eu i-am adus o cescuta de "ceai", care de fapt era doar apa.
Dupa cateva cesti de "ceai" si multe laude pentru un ceai asa de bun, mama s-a intors acasa.
Tata i-a spus sa astepte si ea in sufragerie sa ma vada pe mine cum ii aduc lui o ceasca de "ceai", pentru ca eram "atat de draguta!"
Mama a asteptat si bineinteles ca eu am aparut in sufragerie cu inca o cescuta de "ceai" pentru tata, iar ea l-a privit cum o bea toata.
Apoi i-a spus (cum doar o mama poate sti...):
"Te-ai gandit oare ca singurul loc unde ea poate sa ajunga sa ia apa este toaleta?" ![]()
'neata stol....TREZIREAAAAAAA!!!!!!

zozela spune:

La multi ani Iris Miruna!! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, succes, dragoste si prosperiate!! Felicitari Liviuca!!

bubu05 spune:
'Neataaa!

Gecko, pe buneeee?? 
La multi ani Iris!
Sa cresti mare si ascultatoare!
Bafta Naty!
Nu le mai biciuiesc si eu pe majorete, cred ca si-au dat seama ce trebuie sa faca ![]()
Adriuta, multumesc pentru urare si pentru complimente
De mine ziceai ca-s perfecta?
Nu chiaaar ![]()
Azi am si eu programare la eco, sa mai vad pietricelele 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
zozela spune:
Salutare!
Hai ma luny..cum sa nu stii solutia?!-->>
Un an juma,cel putin,nu mai ai treaba!
Va pup si va imbratisez cu cel mai mare drag

bubu05 spune:
Geckolina, pune pozicile pe Bucataras ![]()
Faza haioasa: dimineata, la 7 jumate, l-a trezit tati pe Vlad sa se pregateasca de gradi si i-a inchis usa lui Stef, poate-poate mai doarme si el. Si dupa 5 minute auzim: "Bai! Baaa! Baaaiii!"
Adica...pai voi ce faceti aici, m-ati inchis in dormitor? 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
clauclau spune:
Naty, bafta multa, multa si astazi! 

Am vazut Vladut catarator, ce dulce e si ce vitezist! 

Adriuta, da, e foarte frumos montajul zuzelor, caut link si pun. Sau ma rog, nu stiu sigur daca e al zuzelor, dar este aici la scutece la nu mai stiu care mamici, il gasesc imediat!
Ramo,
Bitza,
Luny,
Zoze,
Mimo
Tuchi si pup si absentele, Kya, Olgutza, Stela,Giani, sper sa nu uit pe cineva. De fapt 
toata crenguta.
Am o nedumerire, Adela Achimscria consecvent la odisee, ce s-o fi intamplat cu ea? Adela, daca citesti da un semn de viata!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
luny spune:
LA MULTI ANI, IRIS, SANTATE SI BUCURII SA AI TOATA VIATA!

HAI CU 10, NATY!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Adriuta, uite aici link! Este de la dulceturi si papanasi, nu de la zuze, ma inselasem. Este un cadou de la una din mamici ( Luy ) pentru implinirea unui anisor a puilor crengutei lor! este superb!
http://good-times.webshots.com/video/3099750020085581627btLhrh
LA MULTI ANI IRIS, SA FII SANATOASA, FRUMOASA SI NOROCOASA! 

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.