*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (223)
Raspunsuri - Pagina 11
Simo27 spune:

Haide Naty cu 10-le![]()

Merit bataita,Cata
.faza e ca nu am mai ajuns sa merg azi
..
Ioana,dr astia ai nostrii zici ca-s frati
.nu stiu cum sa fac sa -i zic sa nu-i faca amandoua vaccinurile...ca sa nu il deranjez,sa nu zica ca ma cred destepata sa-i zic lui cum tb facute vaccinurile si alte ce.imi storc creierii sa gasesc o solutie
Clau,ce frumos se joaca Rebe in parc
si Vladut
-chiar ca imi era dor de el![]()
Naty,nu cred ca fug copii de Iulia,stai linistita.poate se sperie ca are mai mult tupeu ca ei,de-asta !si Sam azi cand a venit Roxana-care are 9 luni-a vrut sa se joace cu ea,sa vorbeasca,sa o ia de manuta,i-a dat jucarii si ea -nimic,a inceput putin sa miorlaie si a vrut in brate la maica-sa,iar asta mic de suparare a luat o baterie(se juca si David prin apropiere) si a inceput sa-i dea in cap
.si maica-sa a inceput sa rada,David la fel eu abia ma abtineam si Sam i-a dat rapid pana sa il apuc de mana de vreo 3 ori
.ei bine,Roxana s-a inmuiat si a vrut apoi sa se joace cu el....atat am ras cu prietena asta a mea,de ne-a durut burta
!interesanti mai sunt copilasii astia!
am observat ca Sam e cam bataios
,dar din cauza lui David care atunci cand il prinde singur il pupa de ii lasa urme
si el ca sa se fereasca ii da palme
.off,o sa am de lucru cu ei
Luny,si noi am patit asa cu un aparat foto hp,luat in septembrie acum 2 ani din germania si in ianuarie gata a fost.ce garantie
!asta a fost toata distractia:4 luni
!
Ramo
ma duc ca deja ma inteapa ochiul
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
luny spune:
tuchi
esti de coma cu trenul ala!..
ce o fu cu Kya? nu a scris de mult..
naty stai calma, fato, ca e normal copii mai mari sa nu fie interesati de ai nostri asa mici, care nu fac de niciunele, nu vorbesc, nu se joaca la fel ca ei...si eu am mai vazut d-astea si nu ma gandesc la altceva...chiar nu au de ce sa fuga de Iulia..

MULT SUCCES MAINE, NATY!
mihuta ce patisi bre, de esti cu capsa pusa?..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bitza037 spune:
hello![]()
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
bitza037 spune:
cu chiu cu vai am terminat si eu de citit.....si sper sa reusesc sa si scriu ....
Naty bafta multa maine si bravo pentru nota 9,45
....nu mai zice asa de Iulia ca ea este dornica sa intre in contact cu copii, daca aia fug de ea .....ei au o problema ,nu Iulia.....identica este si Antonia.....
Vio l-am vazut si eu pe Sean -fotomodelul
Mimo sa va fie de bine vacanta....nu am apucat sa citesc tot ce ai scris ,in schimb am vazut filmuletul cu Vlatudutzu delicios
...ce sa mai????este atat de hotarat si perseverent incat nu s-a lasat pana nu a obosit...dupa parerea mea.....
L-am vazut si pe Sami cu clamutza si dupa aceea baietel frumos

Bubule nu am reusit sa mi intru pe crenguta serile trecute.
Tuchi
IRINA 
Antonia
sufletel
ramo_cata spune:
am uitat sa va zic ca azi dupa amiaza era sa cada andrei din pat...l-am culcat pe la ora 11 si l-am tot supravegheat,mai fugeam la bucatarie,mai veneam la calculator sa vad ce face...si la un moment dat pe la ora 12.30 -1 fara...daca am vazut ca nu se terezeste m-am dus sa-i blenduiesc papica ...si aud un planset ...am venit repede sa vad ce face si cand colo ce sa vad...andru meu ocolise toate pernele posibile si se indrepta catre un coltisor fara perna...intr0o fractiune de secunda am aterizat la el in camera...daca mai intarziam un pic jos il gaseam...asa ca somnicul de la ora 16 la facut in patut...e a 2 a oara cand mi se intampla...nu mai vreau alta sperietura...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR
bitza037 spune:
acum si despre noi doua cuvintele ca pe urma ma bag la
Antonia "alearga" dupa copii in parc....bine, tinuta de manute/mana dupa caz......mai nou si-a gasit o "jucarie "care a captivat-o complet-cutia gola de la alunele felix......ii place sa puna si sa scoata capacul asa minute in sir,dupa care sa mai dea si cu lingurita in ea sa faca zgomot ca intr-un final sa ajunga pe jos...va dati seama cu ce zgomot???.....dar trebuie sa se aplece mami sa i-o dea de fiecare data.
Si si-a mai gasit si un loc de joaca preferat....usile de la dulapiorul ei cu hainute......se tine de manere care sunt ca doua bile de lemn si pe una o tine ca sa aiba ea echhilibru iar celeilalte ii da drumul de perete ca-i place cum se aude pocnitura...hihihihi.....dupa care se mai gandeste ea ca trebuie sa scoata si rufele de acolo ca nu le stau bine aranjate si mai si bombane.......este scumpa rau de tot.....am filmat-o dar nu reusesc sa-mi dau seama de ce nu pot sa pun filmuletele de pe camera....help???
mai face o groaza de chestii dar acum chiar ca mi se inchid ochii si nu mai reusesc sa scriu si ma bag la somnic......va pup dulce
si noapte buna!!!!
IRINA 
Antonia
sufletel
ramo_cata spune:
mai azi nu stiu cum ...uite stateam eu asa si ma gandeam la crengutza noastra ,la anul petrecut impreuna ,ca deh daca tot n-am avut net nu am avut ce sa fac...am rasfoit niste poze cu andru mic,poze din spital ...cu andru micutz cu mine
...am mai citit povestiora nasterii ,am mai
un pic ...in fine si nu stiu cum mi-am adus aminte de mami_papatotce o mai face?ati mai vorbit cu ea?ce o face albinutza ei honey boney...nu a mai dat nici un semnn de viata...
ramo_cata spune:
o sa merg si eu la 

dar tocmai am citit o povestioara care se termina asa am inteles ca DRAGOSTEA NU ARE HOTARE...

LA MULTI ANI IRIS SA CRESTI MARE ,SANATOASA SI SA-TI BUCURI PARINTII IN FIECARE SECUNDA,MINUT,ZI...

acum va zic nopate buna ...fug langa puiutul meu...pe maine...sa gasecs cafeaua facuta da...ca socrelu'nu-mi mai face ca el nu mai bea,a facut tensiune si are interdicti de la doftor...
cami33 spune:
LA MULTI ANI, IRIS!!! SA AI O VIATA PLINA DE IUBIRE!!!
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
Doua lucruri ar trebui sa le dam copiilor: radacini si aripi
lianam spune:

LA MULTI ANI IRIS! Sa fii sanatoasa si sa ai numai bucurii in viata!

Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud