*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (223)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Mi-a picat fata. Am sunat-o pe dr. si a zis ca o sa facem si infanrixul si ror-ul in aceeasi zi. Cica de ce sa ma duc de doua ori!? I-am zis ca ma duc acum pt Infanrix, ca nu mai astept pana la sf lunii, cand vine ROR-ul si ma duc apoi iara. Da' o sa incerc sa il tot aman...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ramo, nu da mai nimeni cu nicio rosie, stai linistita.
Luny, dar de ce nu mai vrei sa iei AC? Vrei bebe repede acum? Ca nu ai contraindicatii, ai sub 35 de ani, nu esti fumatoare...nu ai niciun motiv sa te temi de ele. Cu aparatul foto nu stiu ce sa-ti spun dar al meu zice ca nu suna bine...
Iulia azi a mers fff mult tinuta de mine, si in casa si afara Si ma striga MAMA continuu Si azi in Botanica erau mai multi copii de varsta ei, ea s-a repezit bucuroasa, innebunita chiar, sa le ia in brate, sa le "vorbeasca", sa le pupe si 2 fetite au fugit De ce fug copiii de fetita mea? O doamna cu una din fetite a recunoscut-o, de cand tot mergea cu Tanta si mi-a zis ca mai rar sa vezi un copil atat de sociabil ca ea. Nu vreau sa sufere ca fug copiii de ea

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Duamnelor www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=84012bbfea7b5c00a011c5" target="_blank">Vladut cataratorul
Scuzati calitatea imaginii si tinuta la "neglije" pt ca era inainte de baie, jumatate dezbracat
Va pup pe toate

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Duamnelor www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=84012bbfea7b5c00a011c5" target="_blank">Vladut cataratorul
Scuzati calitatea imaginii si tinuta la "neglije" pt ca era inainte de baie, jumatate dezbracat
Va pup pe toate

Ce viteza are!
Si e bestial cum, dupa ce se catara, se intoarce si se uita triumfator de jur imprejur, asteptand sa fie aplaudat parca
Dulce, dulce foc!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Duamna Mimo, chiar e un dulce Vladutu! si tu, fata harnica, ai aranjat cuvertura aia de n;spe ori si baiatu avea o treaba

Ioana, in nici un caz eu nu i-as face amandoua vaccinurile in aceeasi zi, dar ii spui clar! si sa-l consulte inainte, sa stai linistita

Luny, nasol cu aparatul...si noua ni s-a stricat unul acum 2 ani...si am luat altul...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna seara1
va mai amintiti de mine?

Sunt muci de oboseala...dar bine! n-am mai incurcat tramvaiele pentru ca am luat taxiul ca altfel pierdeam trenul!
Doamne, ce nu-mi place sa merg cu taxiul! de zgarcita ce sunt, probabil!

Naty, felicitari pentru nota!
si astea-s pentru maine!

Gecko, nu te mai stresa cu nota, ca eu la scris am luat cea mai mica nota!( ca media a fost altfel e altceva!)
Pana la urma cand dai examenul? si ce-ai facut cu gravida? a nascut normal sau cezariana??

Mimonixo, bine ai revenit! Am ras de m-am prapadit si tare bine mi-a fost, mi-am promis sa ajung sa skiez si eu in viata asta macar o data!
Iar Vladut e dulcel rau si a crescut mare de cand nu l-am vazut!

Simo, tare-as pune bota pe tine! pai tu te duci la dr de familie cand te doare ochiul?? trebuia sa fugi direct la oftalmolog!
L-am vazut si pe Sam cu clama si fara clama! io pe el de grasan !

Ce-am mai vazut...pe Rebe jucausa in parc( ce-mi plac chestiile alea de pe jos!), pe americanii de pe ambele coaste...si nu mai stiu pe cine, iertate fi-e-mi pacatele!

daca mai imi amintesc ceva, mai scriu, daca nu....inseamna ca am adormit!

fug la baie cu Ili!

Va pup pe toate!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Bre Mimo super aventurile! iar Vladutz e catarator pe cinste!
am vazut si Rebe in parca cum cerceteaza ea toate pe acolo!

si ma retrag, pt ca am o stare ca kko.. poate si pt ca tre' sa vina CM.. si pt ca asa rabufnesc eu din cand in cand.. ca asa mi-e firea.. tin cat tin in mine si pe urma dau pe dinafara..
ne auzim cand o sa imi revin!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty nu mai vreau ca am luat muulti ani AC..vreo 8..
mimo ce viteza de catarat are Vlad si cta satisfactie pe el!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Naty, hai ca m-am prins mai greu Inca n-ai scapat de examen de tot ...ia d-aci, sa se zbuciume pentru tine

BAFTA

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

iulia vorbareata mergareata...stai mai naty linistita ca nu o sa fuga copii de ea...este un copil dulce si frumos si dupa cate vad eu e si sociabil si plina de prietenie,iubire...multa multa bafta maine la examen...
am vazut rebe plimbareata ...mai mai ce frumos e in parc ...
vazut si vladut cataratorul...ce rapid e...super aventura...super poveste..ti-am mai zis imi place f mult cum povestesti,scrii...
mstela-
tuchi- cum sa nu ne amintim de tine...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput