*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (223)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

A fost super de super afara, s-au jucat copiii la greu! Rebecca i-a incurcat uneori ca se baga ca musca-n lapte, dar n-au daramat-o! Cateva pozici si filmulete aici:
http://family.webshots.com/photo/2982950480102101346DaZKvS

Mimo, excelent povestit, parca te si vedeam pe acolo...iar faza cu snowmobilul super tare! Te-ai scos!

Luny, la noi e taman invers cu somnicul, iesim afara de la 11-11.30 la 13-13.30, doarme de la ora 14 pana la 15.30, cam asa. Si dimineata doarme de la 10 la 11.

Simo, succes la doctor, sa treaca repede durerea de la ochisor.

Plec la cumparaturi, ne auzim mai pe seara...

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Fetelor am si eu o intrebare:am fost la dr de familie,si mi-a dat trimitere la oftalmolog ca am un corp strain in ochi si el nu il poate scoate..in fine,alta e intrebarea:mi-a zis ca vine poimaine sa ii faca vaccinul lui Sam,si ca ii face si ROR-ul tot acum?!intrebarea e:se pot face in aceiasi zi ambele vaccine????eu ii duc pe copii cand sunt raciti sau am vreo problema cu ei la o dr pediatra...dar sunt inscrisi la dr asta,si vaccinurile el tb sa le faca.din cate mai stiu ca am citit pe aici,nu se fac in aceeasi zi....CE SA FAC????????

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mimo, bestial, mai zi!
Simo, eu stiam clar si asistenta pediatrului nostru mi-a confirmat ca in niciun caz nu se fac concomitent cele 2 vaccinuri (si e si logic de ce-se alege praful de toata activarea imunitatii specifice)
Gecko, habar n-am de ce li s-a recoltat INR, probabil s-a bifat din greseala, nu te gandi ca-ti scapa tie vreun rationament. Si hai, da-i bataie, cu tot cu gradinarul in popou, ca tot cea mai mare medie o vei lua (Miha RRRULZZZ) ca asa sta bine unei randunici...Zic eu...Fetelor, N-AM TERMINAT, scoateti agitatele ca maine e proba practica, adicatelea examinez un pacient in 20 de minute (asta e ok) apoi ma gandesc 20 de minute (asta e cam putintel...) si apoi trebuie sa vorbesc neintrerupt 20 de minute (ceea ce, la stilul meu la oral, e cam mult...). Totdeauna mi-a fost graoza sa vorbesc mult neintrebata
Mai stiti cand am scris ca a nascut nasha?? Pe la 10...Ei bine, la 13.30 m-a sunat ca inca nu i-au gasit un pat pt ca geme de proaspete mamici, drept pt care sta pe o canapea mica desi inca nu-si simtea picioarele (a facut ceza cu rahi) I l-au adus pe bebe Ionut cateva minute, era somnoros si nu a vrut el sa suga, nu i l-au putut lasa pt ca...nu avea unde sa-l tina stand pe canapea(stiti ca la Municipal copiii stau cu mamele de la inceput); are 4 kg si 51 cm. Mama lui de mare si tare spital...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Welcome back Simo-mimo!!Mi-a fost dor de tiiineee

Am urmarit cu sufletul la gura montajul! Te invidiez pentru curajul/puterea de a-l lasa acasa pe Vladut! Vreau si eu vacantaaaa
Cred ca v-ati superdistrat!! Mai spune-ne,macar ne imginam,daca nu punem in aplicare ..Auzi..da ce facusi tu cu nenea cu snowmobilu'?! Te-oi fi dat si lesinata?!
Povestea nasterii e la semnatura..stai linistita ca n-ai pierdut nimic!!

multi lui Patrick mergaretul! Curajos baiat ai mami!!

Il vazui si pe Andrei al Ramonei,cum se juca el cu papusica aia

Oana-o sa fie bine!

Stelaaaa!

Felicitari Diana pentru primii pasi!!

luny asa am patit si eu luna trecutaSper sa nu se repete faza si luna asta Da' de ce oare?!Tu ai mai patit-o? Eu..never! Ma intepau doar,ma dureau putin sanii..si-atat! Am o idee despre cum le-am putea face sa inceteze,vrei sa-ti spui??

Sam-esti de belea!!Parca ar fi un mic gangster!!Are un aer impuntor si gigolos..
Simo eu nu stiu nimic despre administrarea concomitenta a celor doua vaccinuri,dar va tin pumnii sa scapati repede si usor

ursulicule ma uitam la pozele butucicai de la o intalnire de-a voastra,de asta-vara Ce par lung aveai si ce zambet aveaai Ia baga tu niste poze-ca mi-e dor de voi

Felicitari Andruta pentru primul "tata" cu adresa si pentru dintisorul no.2!!Mihuu!

Sa-ti traiasca nashul mic,Naty!
Ar fi dragut sa ne tragem un montaj Mi se pare complicat cu trimisul pe mailul comun..Ar f mai bine sa se ocupe cineva de el,trimitem pozele pe mess..nush..mi se pare mai simplu asa..Mi se pare dragut formatul www.slide.com/arrange?sk=3098476543642226631&skinname=tons of harts" target="_blank">asta-cred ca se vad mai bine fotografiile.

Miha sa tot muncesti asa Ma bucur tare mult pentru voi-stiu cat de mult iti doresti sa petreci timpul cu Luca!
Hahaha ce tare ai fost cu limbile Ai MAARE dreptate!!

Papusica Rebe!!Ce s-a mai zbenguit ea in parc

Si acum ma retrag ca am un cui si nu stiu cum sa-l ..Mihai e matait si cu curu-n sus ca-i rasare un dintos..
randunicile nenominalizate

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

simo banuiam eu ca e ceva in ochi..du-te la oftalmo, n-ai incotro..si eu stiu ca trebuie pauza cam 2 saptamani intre vaccinari, parca asa mi-a zis pediatra..cert e ca la sfarsitul lunii, ne-a spus ca facem doar Infanrixul si atunci vorbim si de ROR mai multe.
naty scoatem agitatele, cum nu? parca si vineri mai ai?..
clau, am vazut poze frumoase, ce joaca acolo la voi!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

eu sunt suparata...mi se strica ceva la aparatul foto..a aparut pe display ca o pata, ca o floare, cum se fac iarna pe geam...si mi se pare ca se mareste.. Liviu s-a suparat pe mine ca zice ca i-am facut eu ceva, zau ca nu stiu sa-l fi lovit sau altceva....si e nou, are un an..si nu gasesc garantia..
oare se poate repara, schimba displayul, aveti idee?..

Mergi la inceput

zoze ia, fii plina de idei si impartaseste-mi si mie!..mai, eu am mai patit...inainte sa raman insarcinta, cand nu mai luam AC, lunar aveam durerile astea, de eram in pragul lesinului...si uite ca o data cu CM, au venit si astea, mama lor..n-as mai vrea sa iau AC..sa vad, dupa ziua baiatului, ma duc si eu sa-mi fac analize la gineco, o eco si sa vad ce zice si dr..da, abia acum ma duc prima data, nu dati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna mamici ...mie nu mi-a mers netul azi ,acum l-a facut randunoiul ...
azi i-am dat si eu lui andru banana nebelduita...a papat o jumatate de banana,data la belnder mananca una intreaga ,dar nu-i nimic ca vreau sa -l obisnuiesc sa pape si bucatele mai mari...a papat si 2 feliute de portocala...am fost pe afara ,am stat vreo 2 ore...
bubu si pe vladutz cu doamna sifolog
ursuleata-
mihutza pentru inca un punctisor
naty eu nu-mi pun caciula nici afara cat de ger ar fi...stau cu andrei pe jos ,in 4 labe si este chiar rece,simt asta la picioare,maini...v-am zis asa consider ca e bine...acum nu stiu poate ma condamnati,dati cu rosii daca vreti,faceti ce vreti voi...pentru ca eu nu-mi schimb parerea...
clau-sa nu va imaginati ca vara il tin cu caciulita..si eu abia astept sa vina vara sa stam in parc,in curte cu burta la soare ,in piscinuta,ca vrem sa achizitionam una...
mihaitza matait...
am ramas restanta cu poestioara lui mimo...merg sa-i fac randunoiului ceva de manacre ca ii e foamme...
tot stolul si revin mai traziu

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Buna, fetele! Am citit tot dar ma scuzati ca nu am timp sa raspund. Am intrat repede sa intreb ceva... Trebuie sa-i fac vaccinul lui David, de fapt trebuia acum aproape 2 saptamani si am tot amanat sa fie sanatos tun. Este, pot sa zic, nu are muci, e totul ok, dar cateodata constat ca i se mai schimba voce, vag asa... e fff putin ragusit, apoi ii trece, se trezeste parca iar cu vocea schimbata... Ce fac? E un impediment pt vaccin? Cata? Cuscra?

Va pupam pe toate!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Cuscra, mai mult ca sigur nu e un impediment si mai mult ca sigur ti se pare tie (o avea vocea in schimbare) dar, oricum, daca il duci la vaccinare trebuie sa-l consulte medicul inainte, nu?? La noi pana acum la fiecare vaccin i-a facut consult complet medicul, ca sa fie sigur ca este in regula si complet sanatoasa. Eu stiu ca medicul e obligat sa faca asta!-ca daca era copilul racit/bolnav si i-a facut vaccin peste asta, e responsabilitatea lui!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput