*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (223)
Raspunsuri - Pagina 13
cami33 spune:
Neata!
Clau, uite aici montajul clopoteilor, e superb
http://www.slide.com/r/3DdO32AS5D9WwMrzJcE7k5F_FkY9i4PC?view=original
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
gecko spune:
bubu, am trimis pozele pe adresa de mail de bucataras.
mai, povestea cu cescuta de cafea nu reda un episod din viata mea...e glumita primita pe mail...m-a distrat asa ca v-am scris-o si voua...
gata...pup

adela achim spune:
Salutare rindunime!Poate va mai amintiti de mine poate nu,eu sint rindunica din umbra...am citit cam tot ce-ati scris,va cunosc framintarile,nu mai zic de copilasi....doar ca eu am ramas in umbra...dar dupa asa o strigare am zis sa ies si eu putin la soare...![]()
Clau esti o draguta ca ti-ai amintit de mine
ca sa nu mai zic de Zoze ca de mult ma striga...
Stau cu emotie si-mi amintesc ca acum un an pe vremea asta Stefan se pregatea sa faca cunostinta cu noi,a fost cel mai frumos moment din viata,iar apoi au urmat altele la fel de frumoase si vor urma....
Sa ne ajute Dumezeu sa fim sanatosi si sa ne putem creste puiutii sanatosi si sa ne umple viata de bucurie!
Send si revin mai tarziu!
Multi
de la Stefan,un puiut de UN AN....
clauclau spune:
Adelaaaaa, cat ma bucur ca ai scris! eu seara mai bag cate-un ochi la odiseea noastra caci lucrez la un jurnal de sarcina
si esti foarte prezenta acolo. De-asta te-am strigat, eram curioasa ..., de ce n-ai mai scris deloc la scutece? sa nu crezi ca te cert , Doamne fereste! Dar esti randunica de-a noastra , am trecut prin multe impreuna in sarcina..., mi-aduc aminte ce lenjerii frumoase de patut ai luat tu! Te pupic si sa nu mai dispari!

Si vreau neaparat poze cu puiu'!
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
clauclau spune:
Cami, mersi mult de link! Pe asta chiar nu-l vazusem, eu ma refeream la cel al papanasilor, dar nu mai tineam minte unde l-am vazut. Cel al zuzelor este de la 6 luni, pentru noi e tarziu sa-l mai facem, dar cel al papanasilor de la 1 an imi place mult, mult de tot.
Am pus link-ul pe pagina anterioara. Bine, formatul poate sa fie si cel de la zuze, ne gandim cum ne place sa-l facem, luam o hotarar si mai vedem...
Fug ca s-a kkcit Rebe si puteeeee!
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
aliceionescu spune:
Salutare!
Ma primiti cu temele nefacute?
Nu am citit nimic din urma si imi cer scuze, dar nu cred sa am timp de o scrisoare. Noi suntem bine, multumim inca o data pt urari, mi-au mers la suflet. Ieri am facut ROR-ul, pana acum Thea e f bine si ma rog la Dumnezeu sa fie bine si de acum inainte. Dr a vrut sa ne "taxeze" si pe noi cu 2 vaccinuri odata, dar am refuzat cu strasnicie, desi am parut cam cuidata...Ma rog..., consider ca nu ne grabeste nimeni si ca am timp si pt urmatorul vaccin. In rest, muncesc: am inceput un fel de "curatenie de primavara", ceva..."timid", da' tot imi umple tot timpul. Sambata avem petrecerea de motz/turta sau cum s-o fi chemand, nu prea ma pasioneaza subiectul pt. ca nu cred deloc in obiceiurule astea. Dar asa a dorit nasa Theei, ea face totul si n-as vrea sub nicio forma sa o supar pt ca este cu adevarat o femeie de milioane. Cam atat. Poze de la ziua Theei nu am, pt ca nu sta. Am filmulete, dar nu stiu cand o sa-mi fac timp sa le incarc.
Va pup cu drag si abia astept sa am ragazul sa stau in tihna la o cafea, cu voi toate!
Simo27 spune:

La multi ani,IRIS-MIRUNA!!!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
bubu05 spune:
Gecko 
http://www.bucataras.ro/mucenici-moldovenesti-cu-iz-de-australia/
O reteta pt. pitici
http://www.bucataras.ro/file-de-salau-cu-rosii-la-cuptor-dupa-10-luni/
Niste poze cu baietii, noi-noute ![]()
http://good-times.webshots.com/photo/2161004530102227597DKayLw
de-aici in colo
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
Simo27 spune:
Oana,baietii sunt deliciosi
!ce se mai pricepe Vlad la karate 
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
zozela spune:
fetelor!
Adela nici nu stii cat de tare ma bucur ca ai aparut

Am vrut sa-ti scriu..De multe ori m-am gandit la tine,dar-spre rusinea mea..m-am luat mereu cu altele si te-am sarit
Zicea cineva pe aici ca-ochii care nu se vad,se uita-nu cred ca se uita,eu nu-i uit,insa mamiceala asta e tare complicata..Multe randunci n-au mai scris-tocmai din aceasta cauza-si cine scrie,scrie printre picaturi si..e greu sa te apuci sa nominalizezi/strigi toate mamicile care nu-s active..Dar asta nu inseamna ca-mie una-nu mi-ar fi dor de voi
..Stiu ca ma ierti dar eu tot ma plec
Ma bucur din tot sufletul ca sunteti bine-o meritati din plin!!
Hai mai scrie si tu doua vorbe cand poti-si pune si-o pozica,doua cu minunatia ta!Te astept cu vesti! Nu-mi vine sa cred ca avem puiuti de 1AN!!
Cami e superb montajul! espre Despre site-ul ala va ziceam si eu

Aliceee
Va tin pumnii sa nu aveti nicio reactie la vaccinel!!
Spor la treaba si-petrecere frumoasa-Sambata

Oana m-au terminat baietii tai
Mai vreau si eu un baieeteeelll!!
Mi se pare ca Vlad e copiuta ta,iar Stefu..Stefu nush..e amestecat![]()

tuturor!
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Povestea nasterii