Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (169)
Raspunsuri - Pagina 19
Ank83 spune:
Sa va povestesc o faza ..vine una la noi in vizita cu nasa copiilor si era foarte entuziasmata de cecilia... ca ...doamne cat isi doreste si ea o fetita ...si dupa a inceput ca ea nici nu concepe sa aiba baiat...ca si daca are il imbraca in rochite ..ca nici nu vrea sa se gandeasca ce ar fi daca ar avea baiat... ca vrea fata ca ele sunt mai dragute ..ca sunt mai in colo si in coace ...
Mai m-au apucat niste nervi pe ea...ca nu m-am putut sa nu ii zic mai pe ocolite ca e dusa
... si imi venea sa o scot afara.Mi-a adus si niste compleuri la fata... si dupa ce a plecat de nervi le-am aruncat la gunoi
..
Toate ca toate ...dar stia ca eu am si un baietel ... care se tot plimba prin aceeasi camera cu ea ... doamnee ca imi venea sa o iau de par...
Eu nu inteleg femeile in genul aleia 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adelamaria Acu' sa nu va inchipuiti ca Ilana nu fuge dupa jucariile altui copil sau ca nu le cere...dar de obicei am multe jucarii la mine si reusesc sa-i distrag atentia; nu stiu daca fac bine...s-ar putea s-o cam frustreze atitudinea asta a mea... |
Robert nu prea a atentat la jucariile copiilor din parc,pentru ca aveam la mine intotdeauna sacosa minune

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
popbianca spune:
am terminat si eu papica.....am fost in parc....Ana inca doarme....asa ca poate reusesc sa ajung la zi!
bb, nu te gandi ca in fiecare zi se culca la 23... de obicei pe la 22 o pun in pat...exista zile insa cand se face 23 pana adoarme....
deci nu numai Ana mea are fixatii ....vad ca si alti copilasi se concentreaza puternic pe anumite lucruri, chestii....ok, m-am linistit....Ana le are cu spalatul pe maini, controlul portfardului...contolul posetelor in general...iar acum faza zilei este facutul cu crema pe maini...
cristi07,
pt. Radu...cu pinguini lui cu tot!![]()
adelamaria...cum stati...ati fost la dr.....sunt si eu curioasa ca si Ana se cam scalda in aceleasi ape ca si Ilana
ancadragoman, fiica mea doarme cca 12 ore...adica daca doarme la ora 22 la 10 se trezeste ...daca adoarme decat la 23 ...se trezeste la 11
ferice de tine cu actiunea "pampers"!
mamaaa ank, pe cine ai avut in casa!nu esti deplasata deloc...dar in timpul vizitei chiar nu i-ai atras atentia ca tu mai ai si un baiat?!
s-a trezit piticuta....si striga din patut...Daaa daaa....apoi daca nu o baga nimeni inseama incepe cu me-me...mama
v-am lasat!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)si fericita
6+
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 noi am fost duminica la niste prieteni, care au un baietel cu 5 luni mai amre ca Eric... baietelul merge la cresa, deci sta zilnic in colectivitate... iar al meu mergea si-i lua jucariile din mana si baietelul nu se supara... |
Noi am fost ieri in parc.Si o fetita ii tot dadea tarcoale lui Robert.
Dar el era foarte rezervat,de parca ii era frica.

Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
abramburika spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Noi am fost ieri in parc.Si o fetita ii tot dadea tarcoale lui Robert. Dar el era foarte rezervat,de parca ii era frica. ![]() Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
... e tare de tot Robertel!!!_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
adelamaria spune:
Bianca, am programare la dr. pe 21 martie, ca atunci am gasit sambata liber. Te tin la curent.
Ank, si eu urasc genul asta de afirmatii si iti inteleg reactia, e pe deplin justificata! Insa imi spun ca probabil nu stiu ce vorbesc, sunt naive, habar n-au ce inseamna sa fii mama sau dragostea de mama...De cele mai multe ori, se schimba dupa ce raman insarcinate sau dupa ce nasc...Si sa le fereasca D-zeu sa afle ca nu pot ramane insarcinate sau ca au vreo problema d-asta...Atunci chiar ca li se deschid ochii...si mintea!
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Vasari iar cu lebada am umplut si spatiul de pe Picasa. |
Debda! Debda!
Super! Bravo Maria! 
Miha si comorile
Vasari spune:
Cristina, pupam pinguinasul scump Radu !
Si e super ultimul album, ce inspiratie ati avut la poze !!

Maria isi mai aduce aminte zilnic si ma intreaba "'Adu?" :))
Ank, mi-a placut reactia ta si cred ca ai rezistat eroic. Si eu vreau sa cred ca se vor schimba persoanele de genul asta, insa de multe ori odata cu varsta problemele se accentueaza.
Eu am fugit cu bebada prin parc pana nu incepe ploaia, se vad niste nori cam negri...
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Noi am fost ieri in parc.Si o fetita ii tot dadea tarcoale lui Robert. Dar el era foarte rezervat,de parca ii era frica. ![]() Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...[center]Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... [/center] |
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa...a aparut si Miha!!!!!!!!!!!!!
chiar vroiam sa te intreb: ce ne mai coci?
mai, Robert asta al tau e gentleman, mai...nu ca tinerii astia din ziua de azi, care cum vad o fata, cum hop pe ea....

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...