Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (169)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa...a aparut si Miha!!!!!!!!!!!!!

Pai daca m-a strigat cumatra am venit!
Am avut draci de asta n-am mai intrat.Pentru ca imi merge naspa rau de tot calculatorul.

Citat:
chiar vroiam sa te intreb: ce ne mai coci? stai in umbra, ai?

Azi n-am mai copt nimic.Ca mai am cateva felii din checul de ieri.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman
Fetelor noi sambata incepem operatiunea"fara pampers" ca deja face kk de 2 luni la wc si poate scapam si de pipi

Amira a facut azi primul caca la olita. Cu scutecul pus.
Eu una pana nu da caldura nu ma stresez deloc cu scutecul. In primul rand vreau sa constientizeze ceea ce vreau de la ea si in al doilea,sa fie cald sa o pot lasa la poponeata goala sau daca se intampla vreun accident sa nu ne inghete oarece pasarici. Pentru ca in momentul in care zicem "fara scutec" avem aceeasi "regula" si in casa si afara.

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

mariussimuc..felicitari Amira!!!..asa si eu cu operatiunea olita!mi se pare cel mai ok....lui Robert! precaut copilul!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)si fericita 6+
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Am citit asta pe un forum, am ras 5 minute de una singura
"Intr-o zi, mama era plecata si tata trebuia sa se ocupe de mine.

Aveam cam 2 ani jumatate. Cineva imi daduse cadou un "set de ceai" si era una dintre jucariile mele preferate.

Tata era in sufragerie, ocupat fiind cu stirile de seara, cand i-am adus o ceasca mica de "ceai", care era de fapt doar apa.Dupa mai multe cesti de ceai si laude primite ca facusem un ceai asa gustos, mama s-a intors acasa.

Tata a facut-o sa astepte in sufragerie, ca sa ma vada pe mine cum ii aduc lui o ceasca de ceai, deoarece era"cel mai dragut lucru". Mama a asteptat si binenteles ca destul, cum veneam pe hol cu ceasca de ceai pentru tata si l-a privit cum a baut-o.

Apoi a spus(asa cum numai o mama poate stii lucrul acesta...)

'Ti-a trecut vreodata prin cap, ca singurul loc la care poate ajunge sa ia apa, este WC-ul?"

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Am citit asta pe un forum, am ras 5 minute de una singura
"Intr-o zi, mama era plecata si tata trebuia sa se ocupe de mine.

Aveam cam 2 ani jumatate. Cineva imi daduse cadou un "set de ceai" si era una dintre jucariile mele preferate.

Tata era in sufragerie, ocupat fiind cu stirile de seara, cand i-am adus o ceasca mica de "ceai", care era de fapt doar apa.Dupa mai multe cesti de ceai si laude primite ca facusem un ceai asa gustos, mama s-a intors acasa.

Tata a facut-o sa astepte in sufragerie, ca sa ma vada pe mine cum ii aduc lui o ceasca de ceai, deoarece era"cel mai dragut lucru". Mama a asteptat si binenteles ca destul, cum veneam pe hol cu ceasca de ceai pentru tata si l-a privit cum a baut-o.

Apoi a spus(asa cum numai o mama poate stii lucrul acesta...)

'Ti-a trecut vreodata prin cap, ca singurul loc la care poate ajunge sa ia apa, este WC-ul?"

jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2

bestialll.... Am ras cu lacrimi

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Voi ce apa le mai dati piticilor. Eu am inceput sa-i dau Borsec, am observat ca Dorna mirosea dupa un timp de stat in canita desi fierb zilnic canita aia. Vad ca asta nu miroase.
Sa inteleg ca Eva mea e singura care ramane nepusa pe olita? Nici olita nu avem, astept sa dea si ea un semn ca intelege ca face, mereu ii zic cand o prind in fapt "Faci caca?", ii repet si ei ii flutura pampersul a nepasare.
Si ufff, doarme de la 6 acum, sa vezi show nocturn

jucarii cautam copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:

Voi ce apa le mai dati piticilor. Eu am inceput sa-i dau Borsec, am observat ca Dorna mirosea dupa un timp de stat in canita desi fierb zilnic canita aia. Vad ca asta nu miroase.
Sa inteleg ca Eva mea e singura care ramane nepusa pe olita? Nici olita nu avem, astept sa dea si ea un semn ca intelege ca face, mereu ii zic cand o prind in fapt "Faci caca?", ii repet si ei ii flutura pampersul a nepasare.

jucarii cautam copii

eu ii dau orice fel de apa plata...cand am fost la munte i-am dat si din fantana..

Poze pitici

Mergi la inceput

Citat:

Noi bem Izvorul Minunilor,minerala pentru hodorogi si plata pentru pitici.Sau invers,fiecare cum apuca si-i cade la mana.
Am optat pentru asta pentru ca are cel mai mic procent de sodiu.

Miha si comorile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna ! Multumim tuturor pentru complimente si ca v-ati amintit de noi.
Miha, dulce de tot Robert. Imi place cum gandeste.
Azi parca am avut alt copil, o zi infiorator de grea ! De multe ori aproape ca s-a trantit plangand pe jos. I-am pus hainuta si caciula dupa ce am iesit afara, in casa nici sa nu auda, plangea si se ferea, nu am insistat. Cu schimbatul la fel, cu masa la fel ! In parc a fost bine, a dansat mult pe langa o tricicleta cu butoane care ii canta la comanda, s-a jucat cu multi copii, s-a tot bagat cu jucariile pe langa leagane, am stat mereu sa o redirectionez. Poate din cauza ca nu mai suntem doar noi doua ? NU stiu ce sa cred...
Mai e vreun copil care sa doarma atat de putin (10-11 ore) ?

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Citat:

jucarii cautam copii

eu ii dau orice fel de apa plata...cand am fost la munte i-am dat si din fantana..

Poze pitici

idem si la noi!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput