Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (169)
Raspunsuri - Pagina 18
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
ce am zis draga?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
eladea2005 spune:
noi am avut o noapte tare nasoala...la 3 ma plimbam cu Eric in brate...
se chircea si plangea...
nu stiu ce-a avut..constipat n-a fost...era putin rosu la fundic si sub testicule...dar atat...i-am facut un ceai cu miere, l-am lasat sa se uite putin la desene,l-am schimbat, i-am dat cu crema(cu greu m-a lasat) apoi am facut nani pe la 4-4.30...pana pe la 7.30... eu una sunt terminata...iar vremea si starea mea actuala ma ajuta si mai tare sa ma scurg de pe scaun...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 noi am avut o noapte tare nasoala...la 3 ma plimbam cu Eric in brate... se chircea si plangea... nu stiu ce-a avut..constipat n-a fost...era putin rosu la fundic si sub testicule...dar atat...i-am facut un ceai cu miere, l-am lasat sa se uite putin la desene,l-am schimbat, i-am dat cu crema(cu greu m-a lasat) apoi am facut nani pe la 4-4.30...pana pe la 7.30... eu una sunt terminata...iar vremea si starea mea actuala ma ajuta si mai tare sa ma scurg de pe scaun...![]() Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)... ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU... HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului...... Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!! Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
eu zic ca de la eritem era asa.. si eu am mai patit asa...si asta a fost motivul suferintei...
Apropo eu pt eritem folosesc o crema superrr...ieftina si trece de la prima aplicare..asta daca initial speli cu apa nu cu servetel.E o crema pentru bebe de la TIS cu ulei de catina... e 4-5 ron..am vazuto si prin farmacii ..eu am luato intamplator dintr-un supermarket
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
uite asta e http://www.copilasultau.ro/product_info.php?cPath=28_29&products_id=562
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
adra_bell spune:
Poate va tenteaza, puteti implica si copii, sa faceti o jucarie: www.make-baby-stuff.com/free-doll-pattern.html" target="_blank">papusa, www.make-baby-stuff.com/puppet-pattern-felted-sweater.html" target="_blank">marioneta-soricel, www.make-baby-stuff.com/free-teddy-bear-pattern.html" target="_blank">ursulet, www.make-baby-stuff.com/upcycled-baby-blocks.html" target="_blank">diverse chestii de construit din ambalaje de carton
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Poate va tenteaza, puteti implica si copii, sa faceti o jucarie: www.make-baby-stuff.com/free-doll-pattern.html" target="_blank">papusa, www.make-baby-stuff.com/puppet-pattern-felted-sweater.html" target="_blank">marioneta-soricel, www.make-baby-stuff.com/free-teddy-bear-pattern.html" target="_blank">ursulet, www.make-baby-stuff.com/upcycled-baby-blocks.html" target="_blank">diverse chestii de construit din ambalaje de carton adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate jucarii cautam copii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2 Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
superr interesant... chiar am sa incerc...Soarecul ala e chiar usor de facut
Ank
Raul
17.10.2007 si
adra_bell spune:
Ank, mie cel mai mult imi place papusa, as face una cat Eva de mare, dar eu abia cos un nasture si tot mi se inoada ata de cateva ori, asa ca probabil ma depaseste si voi ramane la chestiile de construit.
Dca totusi va pricepeti si faceti mai mult de o jucarie poate participati la acest www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.com/?p=91" target="_blank">proiect
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Ank83 uite asta e http://www.copilasultau.ro/product_info.php?cPath=28_29&products_id=562 Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
mersi ank...
o sa merg s-o caut...chestia e ca se si scremea ca si cum vroia sa faca ceva dar nu-i reusea..si dadea gaze...
si se punea in genunchi si se chinuia sa faca ceva..
ofof....Eric bea si mutl suc de fructe, in mare parte de protocale sau mandarine combinate cu mere, mrocov, ananas,etc. o fi si de la acidul din fructe?
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ancadragoman spune:
Andreea asa patesc eu cu Maria cand bea suc de portocale,cred ca de la acidul citricei
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Andreea asa patesc eu cu Maria cand bea suc de portocale,cred ca de la acidul citricei ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2 |
idem

Ank
Raul
17.10.2007 si