*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (31)*
Raspunsuri - Pagina 27
babyzapi spune:
Yuhuuuuuu! Avem nevoie de capitol nou...nu e nimeni priceput prin preajma? 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
lorellay spune:
Bebecris..imi pare tare rau de mititel ca sufera..da e mai bne asa si acum....
Babyzapi...se deschide un subiect cu acelasi titlu..numerotat in continuare si aici se da link la capitolul nou.De inchis capitolul asta doar moderator sau admin...Te bagi sa deschizi capitol nou?
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
oceanborn spune:
Salut!
Anca la fel facem si noi...inca Thomas doarme si mai putin pe zi...niciodata nu a adormit singur doar seara cand e linistit il punem in patut il mangaiem putin si somn...ziua e jale..
Despre decalotat...si noi la baita il decaotam cate putin...dar Bebecris scrisese ca piticul ei e decalotat total...sau asa am inteles eu...si din cate stiu cand chestia asta se intampla brusc pe unii baietei ii ustura putzuca atunci cand fac pipi..la altii nici nu-ti dai seama cand se decaloteaza...
mami de Thomas
ginye55 spune:
Al meu e decalotat complet, dar nu stiu cum s-a intamplat pt ca nu am facut nimic in acest sens.
Am aflat asta la un control medical.
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
criss703 spune:
Fetele care ati fost racite de cate ori pe zi luati oscillococcinum ? de 2 ori? la 6 ore? mai luati si altceva? paracetamol ? care sa fie adegvat si alaptarii? in rest beau ceai firbinte cu miere si lamaie si gargara cu apa cu sare si stau in pat la caldura ca oricum sunt ametita si ma doare cap , gat , ochi ,ureche 
nu credeam ca asa in juma de zi gata simti cum evolueaza raceala , sigur am cules-o de undeva 
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii
ginye55 spune:
Fetelor, bebeii vostri isi sug degetul mare? De cand a trebuit sa renuntam la suzeta, Stef isi suge intr-una degetul mare.

Cu suzeta nu are voie din cauza operatiei.
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
lauramiron spune:
Criss, poti lua paracetamol fara grija....eu a trebuit sa intrerup alaptatul 3 zile, ca am facut febra mare de tot si a trebuit sa iau algocalmin si nurofen. Si acuma sunt pe antibiotic ca am facut sinuzita in final, iau ampicilina care e compatibila cu alaptatul. Sanatate multa!
| Citat: |
| citat din mesajul lui criss703 Fetele care ati fost racite de cate ori pe zi luati oscillococcinum ? de 2 ori? la 6 ore? mai luati si altceva? paracetamol ? care sa fie adegvat si alaptarii? in rest beau ceai firbinte cu miere si lamaie si gargara cu apa cu sare si stau in pat la caldura ca oricum sunt ametita si ma doare cap , gat , ochi ,ureche ![]() nu credeam ca asa in juma de zi gata simti cum evolueaza raceala , sigur am cules-o de undeva ![]() Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008 PozePaulaSofia Botez PovesteaNasterii |
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
lauramiron spune:
Gynie, Rebeca a renuntat la suzeta pe la 10-11 luni.
Caterina nu vrea suzeta deloc, in schimb isi indeasa pumnii in gura. Nu a luat degetul mare, ci suge toata manuta. Cred ca mai greu il dezveti de degetul mare decat de suzeta.
| citat din mesajul lui ginye55 Fetelor, bebeii vostri isi sug degetul mare? De cand a trebuit sa renuntam la suzeta, Stef isi suge intr-una degetul mare. ![]() ![]() Cu suzeta nu are voie din cauza operatiei.ginye ![]() Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut Povestea nasterii |
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui lauramiron Gynie, Rebeca a renuntat la suzeta pe la 10-11 luni. Caterina nu vrea suzeta deloc, in schimb isi indeasa pumnii in gura. Nu a luat degetul mare, ci suge toata manuta. Cred ca mai greu il dezveti de degetul mare decat de suzeta.[quote] _ Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005) Poze cu noi http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo |

Si ce sa-i fac?

ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
Povestea nasterii
leeloo5979 spune:
criss703 eu am fost super racita la sfarsit de decembrie, inca alaptam si am luat asa: Oscilococcinum de doua ori pe zi, dimineata si seara, Paragripe (pt stari gripale) cate o pastila la doua ore, Homeogene (dureri de gat, laringita, raguseala)tot o pastila la doua ore. Toate acestea sunt homeopate. Cum gatul era problema cea mai mare, am mers la farmacie pt ceva puternic si mi-a recomandat Decasept (are un continut mare de albastru de metil. drept pt care e un f bun dezinfectant)si cu gatul am scapat repede. Am inteles ca se poate lua si Tantum verde. Si mi-am adus aminte ca am facut vreo 3 plicuri de Coldrex d-ala puternic, nu stiu cum naiba se numeste.
Dar stii cum se zice: raceala trece cu pastile intr-o saptamana, lasata de capul ei in 7 zile... Cam asa a fost si la mine.
Sanatate multa!!!
Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)
http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh