*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (31)*
Raspunsuri - Pagina 28
Otiliav spune:
Hello!
Am fost plecata ieri, m-am intalnit cu o mamica tare draga mie. Am intrat insa pe seara pe forum bine discpusa dupa o asa intalnire, dar am dat de o veste care m-a pus pe tusa. Asta asa, frumos spus, cititi si voi aici ce a scris colega noastra de odisee.
Mi-au venit instantaneu in minte toate acele discutii intre noi despre DT, TT, mi-am adus aminte de Catalina care insista sa facem aceste teste.
Eu aveam acest stres de la prima odisee. Parca port ghinion si inca unul mare ...
Pana la ora asta n-am fost nici macar in stare sa-i scriu un mesaj, poate se si supara ca am scris aici.
Intru repede sa fac un capitol nou.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
nov-dec2008 spune:
*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (32)*
P.S. Nu stiu daca reusesc sa actualizez tabelul acum, trebuie sa o iau pe Ana de la gradinita.
mav spune:
ginye, nu mai fi suparata, lasa-l sa-si suga degetelul deocamdata, daca asta il linisteste!
prin cate a trecut, mititelul... 
bebecris, am patit la fel cu anto, zilele trecute, desi il decalotam usurel, o data la cateva zile, la baita... si dintr-o data, i-a crapat pielicica... si i s-a inrosit putin, intr-o parte, glandul.... plangea la pisu... dr mi-a zis sa-l dau cu crema de galbenele. eu n-am avut o experienta placuta cu crema asta si n-am incredere in ea, asa ca, l-am dat (dar numai la varfulet, pe pielicica, nu in interior, unde n-am mai umblat 2-3 zile), cu.... garmastan! mi-am zis ca daca garmastanul vindeca ranile de la sfarcuri asa repede si sugarul poate chiar sa puna gurita pe sfarcul dat cu garmastan... ar trebui sa mearga si la putulica. si a mers!!!! a doua zi era ok!
lorena, noi am scapat de perioada cu colici. acum plange mult mai rar pt dureri de burtica... probabil doar atunci cand mananc eu ceva ce-l baloneaza pe el. de ex, nu pot sa-mi pun nici macar o gura de lapte in cafea, ca de la lapte ne umflam amandoi si incepum concursul de... basinute.... am mancat linistita varza cu carnati (n-a patit nimeni nimic), insa nu pot manca brocolli, ca e jale.... etc....
sapt viitoare am vrea sa plecam la munte, toti 4, ca tot n-am inceput inca marea diversificare... si mi se pare mai simplu; desi bb nu prea vrea sa suga oriunde si in orice companie (adik e mai pudic... vrea doar acasa si doar cu mami)... sper sa nu-l dau peste cap.... ce ziceti?
o sa mai intru mai tarziu.... mai am de scris multe, dar ma grabesc... baietii deja au iesit afara si ma asteapta jos....
Mami de baieti nazdravani:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
malinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorellay Malinas te intreb pe tine ca David e de aceeasi varsta cu Diana...ce papa inafara de lapte? Eu i-am dat azi suc de morcov....am inceput cu linguritza...da isi facea o greatza..ca m-am speriat..l-am pus in bibe..si a tras vreo 2 guri....fara scarba...In rest cereale seara si dimineatza, san,l apte praf...nu mai stiu la ce ore, cat papa, cat arunc...e un haos la mine in bucatarie acum...4 bibe pline..tetine...lapte praf, cereale, robotul de fructe...imi vine sa ma arunc pe geam....Macar de-ar fi mancat ceva..Da mai nimic... Am dus kk la doctor... Sorana ![]() de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)Where there's a will there's a way! ![]() www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin] ![]() www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana] |
pai..mananca san, dar putin, ca atat mai am si completare humana 1, 120-150 ml per masa.La ora 10 ii dau suc de morcov, am ajuns la 5 lingurite.ii dau cu lingurita.jumatate papa, jumatate e pe bavetica.
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz
mariana28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebecris ce faceti fetelor? eu sunt la pamant....sunt moarta de somn. aseara am reusit si noi sa-i decalotam putzica...a plans putin si s-a linistit...insa la 12 noaptea s-a trezit in niste urleteeee!!! nu am stiut la inceput ce este....insa m-am prins ca este de la putzica...nu putea sa faca pipi pt ca il ustura...l-am dezbracat si a dansat tati cu el in brate minute in sir incercand sa-l linisteasca....intr-un final a facut un pisu de zile mnari....l-am pus la san invelit doar cu un pledulet....si a stat asa cuibarit la mine in brate aproape 2 ore...pana am amortit eu...l-am pus pe pat, intre noi si a dormit bine.s-a trezit pe la 4 si ceva si a papat...dimineata am avut iar o serie de plans ...dar mult mai incet....l-a dezbracat si a facut pipi... niciodata nu a plans asa...urla pur si simplu pana isi pierdea vocea, tremura de durere, isi musca mainile de durere!!!! acum doarme de la 11 si un pic....am vb cu doca lui si mi-a zis sa-i pun comprese cu rivanol tinut in frigider si sa-i dau cu crema de galbenele....numai ca nu pot sa-l decalotez...pt ca incepe sa planga...mi se rupe inima in mii de bucatele cand plange asa.... astept sa se trezeasca sa-i dau sa pape si sa iesim un pic afara...la soare!!!! fetele care au baieti cum ati procedat cu problema asta? Cristina - mami de DAVID - ANDREI ![]() ![]() David-Andrei ![]() Povestea nasterii http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg BOTEZ ![]() [blue] pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!! |
Si eu l-am decalotat pe Matei, dar treptat, se mai intindea pielea, se vedea ca o mica vergetura, dar nu il deranja, il mai lasam cateva zile apoi iar ii faceam pana am reusit....si in special dupa baita, e pielea mai moale...Tu ai tras din prima de ea? Nu a curs sange?
Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)

de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
DAVID - ANDREI