Pepenasi de iulie - august 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 18
ladymina77 spune:
Ralu,va scriu cum aflu ceva,desigur.Deocamdata nu m-a sunat,poate asteapta ca de obicei se sta cu orele la medicii ginecologi de pe aici. Sper sa nu fie si cazul Cameliei acum ca ar fi culmea sa o cheme de la asa distanta si sa o puna la usa de asteptare.Usurelu` sa-si tina promisiunea si sa o consulte repede,speram.
Revin!
Aaa si Andreea transpira la caput dar nu mereu,asa stiam si eu ca din cauza lipsei de calciu.Facem analizele si vedem ce e.
dana81 spune:
XENO cate kg aveai cand ai ramas insarcinata?
Intrasem sa vad vesti de la Camy...
ANNA ce ghidusa e Ioana pe fatza ei parca scrie.."na ca am facuto si pe asta...ce sa mai fac acum"
Ala in care se ridica e tarc sau patutul lasat jos?
Ma doare gatul
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
anaxena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dana81 XENO cate kg aveai cand ai ramas insarcinata? Intrasem sa vad vesti de la Camy... ANNA ce ghidusa e Ioana pe fatza ei parca scrie.."na ca am facuto si pe asta...ce sa mai fac acum" Ma doare gatul![]() MAMI de CLARA ANDREEA06.08.08 |
52!

Ana-Maria
de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
ladymina77 spune:
M-a sunat Cami,este bine,ESTE INSARCINATA!
Era f fff bucuroasa,sarcina este mititica,o sa vina peste 4 saptamani,o sa fie mult timp in tg mures.N-a mai veint pe la noi,vine dat viitoare pt ca ninge si au ceva drum de facut pana la Brasov sa nu-i prinda noaptea grea.Cam astea sunt vestile mai multe va spune ea.
iriss27 spune:
Am gasit rucsaci, pt carat copilul in spate:
http://www.buburuza.com/Scripts/prodList.asp?idCategory=136
Sunt pe mai toate siturile.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
anaxena spune:
felicitari Camy!!!!sa-ti creasca punctuletzul mareeeee si frumos!!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
maitreyi spune:
narci scoate-i semintele data viitoare ca, contin nush ce substanta care nu e buna. daca gusti semintele ai sa vezi ca sunt amare. poze nu ne dai? 
anna asa ce ma distreaza ioana cu freza ei
si ce privire de invingator are la finalul ridicarii 
mina multumim de vesti! Slava Domnului!
xeno calciu se da indiferent ca e luna cu r sau fara cate 5 ml x 10 zile pe luna pana la 1 an. vigantolul e ala cu r-ul da' schema asta se aplica dupa 1 an, mai nou dupa 3 ani. pana atunci vigantol se da zilnic indiferent de luna.
am culcat piticul. bai ce-as papa-o 
-------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
maitreyi spune:
aaa...si felicitari ralucai pentru dintisor
sa il folosesti sanatoasa, piticule!
si noi venim tare din urma. are gingia inflamata si se vede ceva...da' nu zic inca hop
oricum se pare ca 10 ml de calciu plus 5 picaturi de vigantol dau roade ![]()
-------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=16" target="_blank">ALEXANDRA IN CONCURS - MAY1 + MAY2 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Caprioara spune:
Mina, multam de vesti
.
Camy, bravooooo 

!
I-am dat fetii ambroxol si a dormit de la 12 jumate pana la 5
. Ori ea nici noaptea nu leaga atatea ore. La noapte cred ca am incurcat-o...
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati 
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze