*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (222)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

si acum poze...

http://community.webshots.com/album/570447757sVjaio

bai andru meu nu se mai trezi...saracutul ce l-a obosit petrecerea..

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Teo bine ati revenit! pe unde v-ati plimbarit atata? este un scum Mihnea, haios tare!!
Ramo sa va fie de bine petrecaraia! normal ca e ostenit baietul! ce de jucarii mestereste si el, frate, am devenit colectionari, cu totii, cate jucarii au copii nostri, ce bineeee!!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Da, Luny, stiu ca tu intelegi f bine, pt tine e un calvar zilnic, nu saptamanal. Si e f bine ca te doare in basca de orice alta teorie pt ca nimeni nu-si cunoaste propriul copil mai bine decat mama lui; si a-i vrea binele (copilului sau oricui drag pana la urma) nu inseamna NUMAI (sau intotdeauna) a face cum ii place lui.
Am vazut Mihnea rotofei si fara motz, la 1 an
Ramo, eu sincer ma cam feresc de sarea de lamaie-chiar si pt noi, mi se pare teribil de...artificiala, prefer sa storc 2 lamai ca sa acresc ca lumea ciorba Cu pasta de corcoduse nu stiu cum e dar suna fff interesant...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

luny merci ...da jucaricile sunt ale nasicului ...am dat iama in ele...
naty-mda ai dreptate ...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

ramo, ce rasfat acolo pe covorul albastru!!! asta da dicstractie in vizita!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

luny, incet incet, pe nesimtite, somnul lui Luca a plecat la Mufa, si invers. acu' suntem noi in locul vostru, dar fara mufat, numai nedormit

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am vazut si eu pozici cu Andru, mooooaaaama, cate jucarii Si mi se pare ca tot mai seamana cu Mihaita suflet blond, desi nu atat de mult ca la inceput...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

luny, incet incet, pe nesimtite, somnul lui Luca a plecat la Mufa, si invers. acu' suntem noi in locul vostru, dar fara mufat, numai nedormit

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

offf..ce rau imi pare...si Mufa se mai trezeste o data, max de 2 ori, dar este oricum un progres imens!!
Mai nasol e ca doarme numai dezvelit...aici nu stiu ce sa mai fac, ma simte pur si simplu daca intru, mai scartaie si parchetul ingrozitor..il las asa..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

Cu putina intarziere doresc la multi ani la randunici sa fiti fericite si iubite. Noi am avut ceva probleme dar acum se pare ca suntem pe rezolvate, de sambata dimineata a varsat si a facut kk moale si rau mirositor asa ca ieri am am ajuns la urgente, ne-am luat analize si ne-a pus o perfuzie sa ne hidrateze, maine mergem sa repetam analizele ca avem o usoara anemie si transaminazele cam mari. Va pup si aveti grija de voi.

mamica de Bogdan Alexandru 1 anisor

www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Giani, ce cretofan e Andreiu, e un dulce. Imi pare rau ca seamana la somn, dar am vazut ca au si avion la fel.

Pucca, am vazut Biencutza, este asa de finuta!

Luny, ce frumoas v-ati distrat intre fete, iar Iub s-a descurcat foarte bine cu Muffa, daca n-ar fi fost gingiutele inflamate ar fi fost perfect!

LA MULTI ANI Berbecut-Luca, sa traiesti, sa infloresti, sa fii sanatos si norocos. Miha, imi pare rau de somnicul puiului, e tare greu...

Revin...

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput