*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (222)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Bai..m-ati innebunit cu mucenicii vostri Drept pentru care..mi-am cumparat si eu o punga..dar sunt miiici,mici..Io de la voi am inteles ca trebuie sa fie mari Ca doar n-or creste astioa atata Da' cum ii prepar? Ii fierb..sau cum? Tot asa,cu apa si zahar?! Cat ii fierb Ajutati-ma ca mor de pofta

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Aaa, si sa va zic ce mi-a facut acolo la kineto fata mea trebuie sa o educ ca nu mai tine...(Cuscra, tu sa nu citesti!!!!). Era acolo un baietel de varsta ei Matei; si s-a dus fata pe picioare tinuta de mine (deeeci, cand vrea stie sa mearga!) si s-a repezit sa-l imbratiseze; baiatul f amuzat a imbratisat-o si el si atunci nebunica mea a prins curaj, i-a luat capul in maini si l-a pupatin rasetele celor de fata. Si Matei s-a speriat si a fugit si s-a ascuns dupa un scaun plangand
Moooama dar cat tupeu poate sa aiba! E fata zilelor de azi, cu tupeu

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Unde-s poze cu Andreiul??

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

bravo pentru Iulia! asa, hotarata fata!

luny, ma bucur ca ai iesit din cotidian si te-ai distrat!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

THEA
sa cresti mare, sa fii fericita si iubita ca in acest prim an!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Fetelor, va multumesc din suflet pt urari. Azi nu pot sta la povesti, asteptam musafiri, dar sigur maine recuperez.

Pana atunci:

V-am pupat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

ca am lipsit asaaaaaaa de muult, am fost in vacanta, ne-am plimbat peste tot, a fost taaaaaaaare bine, dar... am uitat sa facem poze... si am pierdut atatea aniversari urez cu intarziere LA MULTI ANI randunicilor si randunoilor aniversati, ma apuc sa citesc din urma. a, si am reusit sa pun poze de la mot. va pup, fug sa citesc din urma

Marina, mamica in de haiduc Mihnea-Adrian 14.02.2008
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Avem un an!!!

Poze noi cu bebe

www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna mamici ...

LA MULTI ANI THEA,SA CRESTI MARE SI SANATOASA

a fost f frumos la petrecere,andrei s-a comportat f bine,am ajuns acasa pe la 21.30 ...a facut ture de mers de-a buselea sau tinut de o mana pe la nasici prin casa,s-a jucat si cu copii,cu nasicul mic...a fost frumos ...o sa va pun niste poze,nu am f multe pentru ca restul sunt pe aparatul nasici...
azi s-a trezit la ora 8.10 ,a papat pe la 10.30 iar pe la 11 l-am culcat doarme si acum...
a dormit toata noaptea,a fost obosit baiatul,s-a trezit pe la 5 si a papat lapticul apoi s-a culcat ...
mihap ce cadou frumos...
alice nici eu nu am diluat laptele de vaca vad ca si fetele ti-au raspuns...
numeioana- ce copii afurisitisanatate lui davidel
miradi la fel si tie...vazut poze frumoase
zoze-m-a impresionat povestioara taoff off saracuta.. grasanul cantarit pe cantarul de la selgros
criss murdarici pe la guritza...
gbutucica- nu mai plange mama ce daca are doar 10.5 kg ...sanatos sa fie ca se face el mare...am vazut un carliontat frumos...
tuchi-ehe ehe am uitat cum am fost si bebeii nostrii...si eu cand vad un bebel mi se par asa micutzi...off off si andru meu chiar a fost mititel..
maria-off
bubu-off puiul mic sa-i treaca bubitza de la buzita..si mie imi plac ciorbele mai acrisoare dar eu folosesc sare de lamaie/bors cumparat/sau am o pasta facuta din corcoduse...
[pup si sam dintos plangacios
mihutza f frumoase pozele
mstela sa te bucuri din plin de ziua libera si multa sanatate
pucca- si multa sanatate biancutei.. fetitza frumoasa frumoasa
luny-off seara eu nu am curaj sa-l las pe andrei cu altcineva pentru ca e marait ,agitat...vrea sa fie cu mami lui ..ma bucur ca te-ai simti bine...ce sotior harnic ai...
naty- iulia pupacioasa si indrazneata ...off ce rau imi pare de iulia..nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul tau naty...

si mie imi e pofta de mucenici dar azi am zis 'fara stat in bucatarie'...gata...doar pregatit papica lui andru,incalzit papat ce mai e prin frigider...fara gatit bucatarit si alte minuni...nu am chef...acum il astept pe andru sa se trezeasca ,sa-i dau sa pape si apoi o sa mergem la plimbare...
cine a mai facut comnada la quelle ?am comandat si eu o jucarie saptamana trecuta ,mi-au trmis mail ca e in procesare dar nu mi-au zis ce si cum,cand o trimit etc...cam cat dureaza?

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

teo sa-ti fie de bine vacanta ...mama ce baiet frumos...zici ca e fetitza...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty parerea mea este ca ai luat cea mai buna decizie, in conditriile date...stiu cum e, crede-ma, doar ca suntem in situatii diferite, dar esenta este tot aia!! la fel face si Muffy noaptea, cand plange..daca ma duc, il pup, ii soptesc putin, apoi ies din camera, este muuult mai rau decat daca il las sa planga singur cateva minute si apoi adoarme.O data ce m-a simtit acolo, nu mai vrea sa plec si se supara rau de tot daca ies din camera, asta se intampla si seara, cand adoarme la san in patul nostru si il transfer la el, imediat incepe si plange, dar in cateva minute se culca la loc!..si stii ceva?..ma doare in basca de ce zice lumea, pentru ca numai eu stiu cat ma doare sufletul cand il aud plangand (ca doar nu-mi face placere, dar am incercat atatea variante, ca nu mai am nimic de experimentat), cat il iubesc de mult, si cum mi se taie respiratie pana se culca la loc...si-s convinsa ca si tu simti la fel, dar cateodata, trebuie sa luam si decizii din astea... hai ca m-am lungit..e mult de spus, eu inca simt ff multe ref la subiect, e delicat ptr mine..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput