***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(94)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

pooh, ne primesti in vizita? venim sa va aducem flori de primavara !

************************************************************************************

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Ancamari,
capul sus; eu te inteleg; intoarce-te la serviciu cat mai repede; il vei vedea numai seara si iti va fi dor de el in timpul zilei dar e bine sa cauti echilibrul acum.
Si cand te duci la birou incepi sa ai si viata sociala; eu cat am stat doar cu acasa parca ma salbaticisem .

Oana,
m-ai facut sa zambesc; nu m-am gandit nici un moment la clasa de zbor, ca iese din discutie sa zbor cu business cand platesc eu, mai ales la British; daca plecam cu low cost plateam de 4 ori mai putin dar din motivele spuse deja, prefer BA ca sa putem zbura cu fara sa-l chinuim prea tare.

Poohy,
te iau, cum sa nu, ca si pe Lavini o iau; aveti locuri in buzunarul stang de la haina.
Stiu ca sunteti nostalgice, Lo e un oras frumos desi io prima oara cand am fost acolo am zis ca nu mai revin, dar la urmatoarele vizite m-am indragostit si eu

Liviana,
ti-am vazut si eu flacaii; frumoase poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Madi, suntem bine, merci de intrebare. Din pacate, nu mi-au activat nici acum contul nou, asa ca o sa mai fiu ceva timp "graviduta" . Mara ne amuza in fiecare zi cu lucruri noi, e activa, dar destul de cuminte. Face si ea nazdravanii, dar nu iesite din comun. In week-end, eram la bucatarie, spaland niste vase si nu stiam de ce sta asa de cuminte in sufragerie, ca ea, de obicei, nu prea sta fara mine mult timp (ca si-asa ma prinde destul de putin pe-acasa - asta e oful meu). Si o tot strigam sa vina la masa. Cand ma duc dupa ea in sufragerie, se ascunsese dupa biblioteca, pe canapea era cutia cu bomboane a soacra-mii deschisa si ea se lingea pe botic. Am intrebat-o daca a mancat bomboane si a zis "nu, bebe" . Apoi, cand am vazut ca are ciocolata la gura, am intrebat-o daca macar i-au placut si a zis foarte convinsa "daaa". Cred ca a mancat maxim 2, asta e, de-acum ferim orice, ca nu vreau sa se invete cu ciocolata. Nu reusesc sa o pun la olita, nu vrea, dar nici nu am insistat. Inca mai tine suzeta (dida, cum ii zice ea), dar sper sa o eliminam cat mai repede. In seara asta ne intalnim cu o potentiala bona si am mari emotii. Sper sa fac alegerea corecta. Pupici la capsunei.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

ella, vreau sa te intreb ca parca tu i-ai dat lui bobo cand era racit produse homeoptae de la boiron. Inca nu are febra dar e rosie in obraz, muci la greu si parca si saliva e vascoasa. M-am uitat un pic in gatul ei si nu e prea rosu. Am citit si eu pe net de paragrippe sau homeogene. sau oscilo o fi mai bun, stiu ca nu e de la boiron
Intrebarea e valabila de fapt si pt celelalte mamici

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Oana Sigur ca da! Am vazut frumusete de Sonia E plina de viata :)
O sa fie bine si cu auzul Trebuie ;)
Acum serios - daca vreti sa veniti in vizita - noi va asteptam (si mai multi capsunei si capsunici)! Sa se joace domnisoarele ;) Lui Manucu ii plac atat de mult copiii... A fost atat de dezamagita azi ca a inceput ploaia si a trebuit sa plece din parc...
In afara de cateva (nu stiu care inca) zile in care o sa am instalatori in casa ca tb sa schimbam centrala (si vor sa ne fraiereasca sa facem iar proiect de gaze si cer 9 milioane pt asta :D asa ca suntem in cautari de alta firma), in rest suntem free!!
Pana vine domnul bebe, dar ar mai trebui sa stea la caldurica aproape 4 saptamani ;)

Ella, da, mi-a placut atat de mult... Sa vizitez. Nu cred ca mi-ar placea sa traiesc in Londra. Dar in Scotia... Mi se parea superb :D Bine, la suprafata totul pare frumos... Au probleme cu vremea, depresii, droguri... Of, dar peste tot sunt tot felul de probleme
Acum imi fac planuri de vacanta pt iarna 2010-2011 - vreau sa ma duc la schi. Pe Manucu o dau sa invete, cu bebe mergem noi cu saniuta :D Ce o fi pana atunci nu stiu :D Dar eu fac planuri :D

Chiqui, poti sa ii dai oscilo... In rest toti homeopatii mi-au zis ca remediile sunt personalizate, nu merg de la o persoana la alta. Despre edit: stodal de exemplu (asta e siropelul, nu?) mi-au zis ca au remedii pt o groaza de tipuri de tuse, si nu e bine sa ia asa de multe, plus ca se poate sa nu i se potriveasca
Dar acum probabil depinde de cat de mult vrei sa o iei pe latura asta a homeopatiei
Eu nu am mai fost de 1 an si, am zis ca nu are rost sa ii fac nici tratament de imunizare daca nu am probleme, de ce sa zgandar

Am fost la doctor cu gogo - e f bine, saptamana viitoare facem vaccinul, bineinteles ca nu s-a inchis fontanela si continuam cu vigantoletten 1000 (de cand il ia a inceput sa se inchida, la vigantol chiar nu prea a reactionat), dar nu sunt probleme. Si taica'su' a fost la fel imi zicea soacra.
Doctoritei i-au iesit cam 87 cm... Dar eu nu cred :D Adica sigur acasa nu depaseste 83. O sa o masor diseara.

Anca 35+ & Manu 02.06.2007

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Voiam sa va povestesc si eu una din "zicerile" Anei.
De cateva ori, intrucat atunci cand vorbeam cu ea, parea ca nu ma asculta nimeni, i-am spus: "mama, parca vorbesc cu turcii!" Acum cateva seri, o pusesem pe masa de infasat, langa fereastra, la ferestre jaluzele verticale. Ana tragea de mama focului de ele. I-am spus de cateva ori sa nu mai traga ca le va rupe, ea parea ca nu ma aude. Asa ca la un moment dat am zis: "mami, dar eu cu cine vorbesc?!" La care Ana, senina, mi-a raspuns: "cu tucii (turcii)!"

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Liviana, ce tractoristi frumosi ai! Cred ca bunicii sint f fericiti, e asigurata munca la cimp pe anul asta!

Kay, e f frumoasa Sonia! Ce ii organizeaza ea pe toti copii aia mari!

MAdi, m-am distrat, cum vb tu cu turcii!! Si Ana observa si ea!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Multumesc pentru raspunsurile cu spalatul pe cap si cu taiatul unghiilor. La spalat problema e doar la limpezit, cand il apuca plansul numai cand aude de lasat capul pe spate. O sa incerc si varianta cu ochelarii de inot (multumesc Carmen). Dupa ultima experienta (tot cu urlete, evident), discutam noi de zor de ce plange si mi-a zis ca ii e frica (desi cred ca a raspuns da doar ca sa scape de mine) si ii tot explicam eu ca nu are de ce, ca e cu mama, ca mama are grija de el, ca nu pateste nimic si tot asa, si copilul completaza la explicatiile mele "ti mama te ubete" (sa-mi vina sa-l mananc, dar tot nu am rezolvat problema cu spalatul). Iar la unghii problema e ca vrea sa le taie el tingue', de aia i-am spus povestea ca si mie mi le taie altcineva. Rezultatul a fost ca a stat atunci si a spus si la toti cu care s-a intalnit in urmatoarele zile cine mi-a taiat mie unghiile. Si avem povesti, cum ca plang sosetutele pentru ca le inteapa unghiile netaiate, ca nu mai vor sa stea la el in picioruse, ca plange degetelul care are unghii mari, dar rezultatul cam tot acelasi este "le tai eu tingue'".
Sanatate la capsuneii bolnavi.
Eseea felicitari pentru bebe. Cand ai timp arata-ne si poze te rog.
Ancamari esti doar extrem de obosita, de asta reactonezi asa. Si eu am momente in care ma enervez si mai tip la Andrei si apoi imi pare rau, pentru ca el nu are saracutul nici o vina, doar ca eu sunt obosita si nervoasa. Asa ca am decis sa mergem o vreme la ai mei, ma mai odihnesc si eu, copilul este si el super fericit, ii e foarte drag sa stea si cu tata, pe care altfel il vede cam rar. Daca ai varianta cu mama ta lasa-l macar din cand in cand, o sa vezi ca o sa te simti mult mai bine.
Chiquitita mie mi-a recomandat dr lui Andrei Oscilo pentru viroze. Am vazut si pozele cu Livia, era una pictata, unde ati facut-o?
Liviana ce dulci sunt puiutii tai, ce dragut e Bogdanel cand incearca sa-l imite pe Matei. Iar imi vine pofta de bb2.
Si ca veni vorba de bb2, m-am gandit ca a sunat cam aiurea ce am zis ultima data cand am vorbit de asta. Ella nu te-ai suparat, da?
Am vazut si poze de Sonia, o adevarata domnisoara! Tinem pumnii sa se rezolve repede si problemele cu urechiusele.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Elteka, eu sunt prin preajma. Mai greu cu scrisul. Daca ai scris tu bolnavioara fiind, imi si imaginam cum stai cu picioarele in apa fierbinte, trebuia sa ma mobilizez. Sper ca sunteti mai bine si ati scapat de tot de virus.

Noi suntem bine, abia scapati si noi de un virus (credem); a fost mai ciudat ca a facut febra mare, 40, si era ca o leguma. Nu l-am vazut niciodata asa. Si cum soacra mea era asa de stresata ca-i venea sa planga, a trebuit sa fiu eu cea vesela si viteaza si sa ma maimutaresc la el tot drumul cu taxiul pana la medic. Asa am invatat ca e foarte important sa-i zambesti unui copil bolnav, chiar daca tu esti super stresat.

Cred ca e foarte simatic elias vorbind in 3 limbi.
Mi-a placut si ce ai scris despre mame. Mi-a venit in minte initial un cliseu de genul " uf, greu e sa fii mama". Probabil la fel de greu e sa fii si un om implinit, nu conteaza daca esti barbat sau femeie cu copil. Ma opresc ca o sa ma aberez dupa aia despre sensul vietii si cum sa fim oameni mai buni. Gumesc. Ma bucur cand scrii si astept cu interes mesajele tale.

Felicitari proaspetelor mamici! Sa fiti fericite si bebeii sanatosi si mancaciosi!

Felicitari liviana pentru casa! Am vazut si pozele cu baietii la tara, sunt foarte frumoase, am mai vazut pozele puse de mica din austria, poze cu sonia, care e o frumusica si foarte expresiva, cu stefan de doxinu bucatarind, am citit si pataniile lui didialex, cam tot ce puneti voi.

Alina, ma bucur ca ai mai scris, chiar ma intrebam ce mai faci...
Simpatica faza cu Mara si ciocolata. Deja ai un copil strengar. Noi folosim olita pe post de scaunel, dar daca il dezbrac nu mai sta pe ea, asa ca nu stim ce sfaturi sa dam. Multa bafta cu bona!

Mi-ai amintit ca a incercat si soacra mea sa-i dea lui Razvan ciocolata, ea se gandea ca asa o sa pape si el ceva singur cu manutele lui, dar nu a avut succes. El nu mananca decat la orele lui de papa si doar ce e special facut pentru el. Ne hraneste pe noi cu pufuleti, cascaval sau ce incercam sa-i mai dam, dar el nu vrea niciodata. Asta pe langa faptul ca ii place sa aiba manutele curate tot timpul: dupa ce ne da pufuleti ne duce la baie sa-l spalam pe maini, nu ia nimic de pe jos de afara.

Madi, tare faza cu Ana si tucii!

Poohy, e foarte scumpa manu, dar nu am gasit poze mai recente, poate nu stiu eu.

Noi ii mai punem poze lui Razvan aici, pentru cand doriti sa-l mai vedeti.

O si o primavara frumoasa pentru mamicile de capsunici!

Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chiquitita

ella, vreau sa te intreb ca parca tu i-ai dat lui o cand era racit produse homeoptae de la boiron. Inca nu are febra dar e rosie in obraz, muci la greu si parca si saliva e vascoasa. M-am uitat un pic in gatul ei si nu e prea rosu. Am citit si eu pe net de paragrippe sau homeogene. sau oscilo o fi mai bun, stiu ca nu e de la boiron
Intrebarea e valabila de fapt si pt celelalte mamici

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

si oscilo e de la Boiron; asta e pentru prima faza a racelii adica atunci cand sunt primele semne; daca raceala s-a instalat, poti sa-i dai paragripe; homeogene e pentru gat; eu cand am avut ceva cu gatul am supt o folie/zi.
Tot de la Boiron e siropelul de tuse Stodal dar daca e ceva grav, nu merge doar cu asta; e bun ca potoleste tusea dar la nu mi s-a parut ca vindeca.

noi i-am dat tot sezonul rece lui oscilo, atunci cand a dat semne de raceala ; altfel, se da preventiv 1/saptamana.

multa sanatate!

Mergi la inceput