***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(94)
Raspunsuri - Pagina 16
lbelciug spune:
Pt cine vrea sa ne vada, am pus in semnatura poze cu baietii mei la tzara. ![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Febr-Martie 09
chiquitita spune:
Salutare!
Eseea, felicitari, sa iti traiasca puiutul!
Didi v-am vazut pozicile ai 2 flacai pe cinste! Am vazut si nepotii.
An@ o pupam pe Ana cea cu personalitate!
Ella, daca ai ajuns macar sa te gandesti la bebe 2 e un foaaaaarte mare pas inainte! Eu as fi jurat ca nu as mai vrea, dar poti sa stii? Cum spuneai si tu, oamenii se mai schimba. Frumoase pozele cu bobo.
Elteka, nu stiu de ce, dar eram convinsa ca ne vei zice ca esti gravi! Foarte interesant ce spui, ca intotdeauna, eu te citesc cu mare drag si multumim ca ai vizionat-o pe Ibi!
Doxinu, Stefan iti seamana leit!
Kay, Oana e o frumusete!
Chris, ce bine imi pare ca ai mai scris, mortala Daphne care il imita pe Albert!
Liviana tu esti exemplul meu de putere si optimism. Adica realizez ca ai momente cand ti-e foarte greu dar esti cu capul sus mereu. Acusica ma apuc sa vad pozele de la tara.
Ioana, cu maaare intarziere, La multi ani!
Mihamora, am facut si eu checul aperitiv si a iesit foarte bun.
Ancamari, felicictari pentru kg pierdute, te mai citesc si la femina intim.
Noi ce sa zicem, am inceput sa dam ordine,. Livia era cu sotul in pat si i-a zis: tati dudi (tati suzi). Sotul a zis ca bine, ti-o aduce tati si ea se uita serioasa la el si zice: Imedat, imedat! (imediat nu cand ai tu chef.) Alta faza; cand urla si se tavaleste ne –am propus sa nu o bagam in seama, ba ii zicem uneori: te ducem la tine in camera si urli acolo. Ieri se ducea la priza si noi i-am spus calm ca nu are voie si ea ne zice rastit: Ibi a tine a tamera (la tine in camera), desi o amenintam cu asta doar cand se tavalea si urla. Un fel de nu te mai obosi ca eu deja stiu pasul urmator.In fine…Colac peste pupaza azi e racita, deocamdata doar cu muci, nu imi du seama cum a racit…
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
ella_74 spune:
Oana,
nu stiu cat de economic zbor cu British, dar am ales compania asta fiindca e singura care are orar de zbor decent adica nu tre sa trezesc copilul in toiul noptii ca sa pot zbura; si alt motiv , ca aterizeaza pe Heathrow; celelalte companii ,in afara de Tarom, te lasa in suburbii.
Da, acuma daca zici ca Sonia a primit entertainment la BA, mi-am luat de-o grija, sper si sa fie bagat in seama![]()
Anka,
pentru mine, daca ar fi sa stau cu soacra in aceeasi casa, nu ar fi un avantaj ci cosmarul vietii mele; probabil si daca n-as avea casa mea tot nu m-as duce sa stau cu socrii; dar eu vorbesc strict din punctul meu de vedere; presupun ca socrii tai sunt niste persoane rezonabile.
Ancamari,
multa sanatate la pitic!
Eu nu pot sa ajung la Kidex decat in weekend; sper sa gasesc ce caut, ca aseara am fost prin Plaza sa-i caut lui niste fesuri mai subtiri si o geaca de primavara dar nu am gasit...
chiquitita spune:
Am maipus si noi fix...3 poze noi.
http://community.webshots.com/album/570171014HLtVWI?start=0
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
ancamari spune:
Mihamora, Chiquitita, Ella - multumesc!
Andrei e racit rau de tot, acum a adormit, a facut febra 38 cu tot cu sosetele cu otet. I-am dat un pic de panadol, sper sa nu mai creasca febra. Azi noapte s-a trezit la intervale de max 30 min, tuseste urat cu secretii, ii curge nasul si un ochi. De sambata raceala a evoluat in rau, cred ca a luat un virusache. Deci am 2 nopti nedormite dupa ultimele 3 luni si jumatate de somn cu multiple intreruperi. Probabil ca singura solutie e sa-l las la mama acasa in timpul saptamanii si sa ma duc la serviciu pt ca acasa nu mai rezist mult. Si cat e treaz ma joaca in picioare: e lipit de mine si ma striga disperat chiar daca e la un pas distanta, ma ia de mana si ma duce prin casa, imi cere 100 de lucruri "periculoase", urla cat il tine gura, se tavaleste pe jos de nervi, nu ma lasa sa vorbesc la telefon, sa ma uit in laptop sau la tv, de citit nici atat, deja statul acasa cu el a devenit cosmar pt mine. Poate ca sunt o mama rea, dar as pleca cateva zile sa nu mai stiu nici de el si nici de ta'su pt ca si asta e plin de mofturi, week-end-ul ma crizeaza cel mai rau.
Eu inca tusesc sec in urma bronsitei si nu stiu ce sa mai iau. Sfat!
As avea multe sa va scriu dar din pacate timpul nu-mi mai apartine in ultimii 2 ani. Si repet: nu pot sa uit prin ce-am trecut si prin ce trec, asa ca nu as mai lua-o de la capat pt nimic in lume!
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu ; poze oct ; poze nov ; poze Craciun ; poze ian09
Eseea spune:
fetelor va multumesc din suflet pt urari !! Acu scriu cu piticul pe pieptul meu. e asa de frumooooosssss sa o iau de la capat!!
Mami de fetita
si de baietel
lbelciug spune:
chiquitita, multumesc pt compliment. Mai clachez si eu, ma mai si enervez de simt cum imi ies perii albi, dar merg inainte cu optimism. Sper deosebire de socri, parintii mei au reusit sa-mi insufle acest lucru si sper din tot sufletul ca si eu sa reusesc la randul meu, pt copii mei. Vazut piticuta dormind cu suzi. Frumos si bobocelul cu unghii facute.
Mihamora, e grozav checul aperitiv!
Azi l-am facut si eu, intr-adevar seamana mult cu pizza la gust. Sa ne mai dai si alte retete de bunatati testate, daca mai ai.
Ancamari, incearca sa iti pui pe piept o traistuta din panza cu sare gronjoasa fierbinte (pusa la microunde 2 minute) - pe mine ma ajuta cand tusesc. Sanatate si rabdare multa ca trece si boala!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Febr-Martie 09
kay spune:
ella, ma refeream daca zbori la economy sau business
! tantile alea sunt super dragute, sau cel putin cu noi au fost... sper sa fie bine. gandeste-te ca e zborul scurt, si imediat aterizati
da-i sa manance, poti sa iesi cu el pe interval sa va plimbati, sau, cel mai sigur e laptop cu BB E ! enjoy your flight
!
************************************************************************************
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Florentina Roman spune:
Eseea, felicitari ptr bb si bun venit in clubul celor cu 2 copii!
Ancamari, la mine merge Prospan, e din plante si are si gust suportabil.
Nu te mai face mama rea, esti doar o mama obosita. Incearca sa-l lasi 2-3-4 ore cu mama ta si fa ceva ptr tine. Mai schimba si el mediul si "obiectul muncii"- tu, iar tu vei fi mai relaxata si ai sa vezi cand te intorci ca parca nu ti se mai pare asa terorist.
Al meu face la fel, ma duce de mana prin casa si ma pune sa stau langa el, dar dupa asta nu ma mai baga in seama, trebuie doar sa ma simta langa el. Saptamana tecuta le-am luat televizor in camera lor si, cand am treaba, il mai rog pe Tudor sa-i puna Magic Englesh sau Cars, macar juma de ora nu misca. Si ascunde obiectele "periculoase"
in sertare sau in locuri unde sa nu le mai vada, cu timpul uita si nu mai cere.
Chiqui, am vazut micuta domnisoara cu unghii rosii
. Cand ma gandesc ce patimesc eu pana-i tai unghiile lui Cip...Sanatate!
Liviana, am vazut pozele tale de la tara si mi-am amintit cum a cazut Tudor in trocul ratelor prima data cand am vizitat un unchi la Buftea
. De-abia astept sa mergem cu amandoi acum, de cand a mai crescut si Ciprian.
poohy spune:
Buna ziua !!!
Eseea, felicitari mamico x 2!!!! Ce frumos!!!! Cum e cu 2? Ce zice fetita? S-a obisnuit? Eu tot ma gandesc la Manuca si cum o sa reactioneze...
Merci mult pentru urari fetelor 
Liviana, nu disper, dar nu stiu de ce de cand cu sarcina am devenit cam pesimista si trista... Acum sper numai sa nu il influentez pe bebe :)))
Am vazut capsunei frumosi-frumosi, nu nominalizez sa nu uit pe cineva 
Ella, ma iei si pe mine intr-un buzunar pana la Londra? :D
Vreau si eu!!
Elteka, tare frumoase sunt mesajele tale! Si adevarate... Asta e si parerea mea... Asa mari remuscari am ca nu pot sa fiu si eu o mama "perfecta" care sa nu faca altceva decat sa aiba grija de puiul ei, si sa nu aiba nevoie de nimic altceva... Dar mi-am zis ca decat o mama in depresie adanca, mai bine asa
Miniuta, ce bine te inteleg! Daca nu o aveam pe mama sa ma ajute si eu tot acolo ajungeam...
Multa sanatate capsuneilor bolnaviori
Eu tot nu am ajuns cu gogo la doctor, ca am tot avut alte lucruri de facut.
Gogo e o rasfatica, a inceput sa vrea in brate (pana acum nu prea o avea cu asta). Sa planga cand nu ii convine ceva... E vesela, cumintica in mare, dar asta nu inseamna ca nu o apuca din cand in cand bazdacii... Nervisori din plin :D
Are de saptamana trecuta si toti caninii, dar nu a facut foarte urat
Face urat dar nu foarte la spalat pe cap - nu vrea sa dea capul pe spate, dar se linisteste cand o sterg cu un prosop pe fata.
Unghiile ea imi cere sa i le tai - tot zice ca sunt prea mari (chiar si cand nu sunt deloc)
Eu m-am apucat din nou de tricotat :D Asa ma linisteste... Sunt mai vesela. Numa' ca acum am vazut ca imi lipsesc 50 de g :((( Sa termin un pulovar al lui bebe. Si culmea am comandat deja a-2-a serie, asa ca mai astept cateva luni (am ajuns sa comand lana din Germania :D Asta dupa ce am luat teapa cu ce am lucrat pt Manucu, ca in Romania in afara de un singur tip nu exista bumbac... Sau nu am gasit eu. Si au fost lucrusoarele prea aspre pt ea... Oricum, chiar cu transport, iese cam la fel ca in ro. (putin putin mai ieftin))
Anca
35+
& Manu
02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia