LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(197)
Raspunsuri - Pagina 20
roli25 spune:
Danutza felicitari pentru 9 luni implinite! Astept cu mare emotie momentul in care ne vei anunta ca pleci la spital.
Esti o curajoasa.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Eliza spune:
AlinaK imi pare rau ca Daria s-a fript. Em mai scris, un remediu eficient si la indemana e imediat se pune pe arsura pasta de dinti mentolata. Calmeaza usturimea si nici basicuta nu se face.
Am vazut-o pe:
- Sofia tunsulici, tot frumusica e oricum;
- Benji tunsulici si el si tare haiosel;
- Adela domnisorica de 15 luni, eleganta si mama, mama ce viteza are la mers.
- Stefan bufleiul dulcel, iti vine sa-l mananci.
Eliza 
Emma(19.02.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=807e61a27cadc9117f3e64&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aproape un an cu Emma...
Povestea nasterii
kalosalina spune:
Dana nu-mi vine sa cred ce povestesti de cunostinta ta
Cum sa dea numele copilului tocmai Darius care ii place asa mult Vanessei??? Oricum, eu zic sa ramai pe pozitii si dc vreti sa-i puneti Darius, asa sa fie! Imi pare rau ca ai avut contractii dar esti deja in luna a noua, asa ca nu cred ca mai ai de ce sa-ti fie teama. Un pupic si o imbratisare! 
Woooww Roxanici felicitari Adelei pt "datele tehnice" Sunteti fff bine!
Aaa si de votat, ai votat in momentul in care ai deschis linkul dat de mine.
Offf, Stoisor imi pare rau ca a vomat Sara...Sigur a fost de la mucisori. Asa patea si Daria...
Dana nu-i problema dc mai intri o data si lasi un comentariu. 
Ceska am intrat pe linkul dat de tine sa-l vad pe Benji cheliuta dar imi da mesaj de eroare
Imi cam trece si mie prin cap sa o tund pe Daria cheala ca mi se pare ca are perisorul tare rarut si moale, dar nu stiu dc am curaj si dc va avea vreun efect...
Multumesc fetelor pt sfaturi referitoare la arsuri 
Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
stoisor spune:
ce super sunt hainutele,sunt facute de o firma nemteasca,sunt bumbac 100%,le-am bagat si la masina si sunt ok,acum asteptam sa se usuce.....daca vreti si voi de aici le-am luat w w w hainedecopii . ro
Dana pai nu ti-am sp[us eu tu mami ca tot ce trebuie sa faci e sa stai cuminte cuminte in pat ,fara eforturi si va fi ok,vezi ,9 luni,eu chiar am crezut ca totul va fi ok si vei ajunge aici dar ti-am cerut sa fi cuiminte,mai sti??pup mamica
Moni draga mea ,asta este ,ma sunat doc acum 10 min sa vada ce face Sasa,i-am zis ca e ok ,mia zis iara ca e de la muci si sa nu ma sperii,mai vb cu ea odata dimineata ,asta e ma chinuo sa o hranesc si in 10 secunde da tot afara
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
aurel_cris spune:
Buna zuzici abia astazi am reusit sa mai citesc pe DC,am vazut pozici cu Adeluta,Sofia,Stefanel,Maya,Pipe,Benji,David,perechea ROANEI
Va spun si eu cu intarziere La multi ani mamici pentru 8 Martie.
Venesa
Sa cresti mare si sa te bucuri de tot ce este mai frumoasa in viata.
Alina
Sa fi fericita alaturi de familia ta frumoasa.
Pentru toti care au sarbatorit Sfantul Toader
SILVIA este foarte bine ca vei fi ocupata,ai grija de tine.Ce mai face Mariuca cea scumpa.
ELLE La multi ani pentru aniversarea,scuze de intarziere.
A sosit sotul ne ducem sa luam gate la scara ca bulina mea a inceput sa mearga.![]()
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kalosalina Ceska am intrat pe linkul dat de tine sa-l vad pe Benji cheliuta dar imi da mesaj de eroare . Poze turta Poze Poze Daria Poze botez Cum creste Daria www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008) |
Intr-adevar acel site da eroare..dar poti intra aici ca sa vezi filmuletul cu Benji, cum il tunde; iar aici poze pe blog..
ALBUM
1
de sus - 18.01.2009 , 2
de jos - 28.01.2009 ,3
de sus - 04.02.2009, 4
de sus - 13.02.2009, 5
de sus - 27.02.2009ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
11+
IUSTIN sau
IUSTINA
kalosalina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 Alina, n-am zis nimic pt ca n-am fost inca la medic...si pana nu va d ca e bine... ce sa zic...Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)... ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU... HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului...... Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!! Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Ok, atunci astept sa ne dai de veste! Oricum, stai linistita ca sigur va fi totul bine!

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
stoisor spune:
somn usor clopotei ,zuze si burtici
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
ginnette spune:
Seara buna,
am intrat sa vad ce faceti;
Dana, AncaB, Vera, Ali-stoisor, Cristina uk va
pentru faptul ca v-ati facut timp sa-mi admirati buburuza.
(scuze dak am omis pe cineva)
Alina-kalos, deci, votul a fot 'dat'; mi-era ca am 'sarit' unde s-apas.
Anca, l-am admirat si eu pe Stefan; este veselia intruchipata 
Cat despre euforie, am fost sub efectul 'sarbatoririi' de ieri, a buburuzei; maine, o sa treaca starea - maine e cea mai infecta zi la munca 
Dana, mie mi s-a parut c-au trecut repede cele 9 luni; abia astept sa ne dai vestea cea mare!
Un
special pt bulina Sara, sa-si revina repede, sa nu mai versa; off!
I-am facut PREVENAR-ul, prima doza; sa vedem ce reactii vor fi in noaptea asta.
Mai ales, c-a plouat si n-am scos-o decat 10' afara.
Mi-a dat trimitere la Cantacuzino sa-i fac CA si Fe; mi se face paru' maciuca cand ma gandesc c-o sa-i 'foreze' vre-una, prin vena.
Cred ca ma duc, saptamana viitoare.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
danonique spune:
ROLI
ALINA
STOISOR
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
36+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert