LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(197)
Raspunsuri - Pagina 21
danonique spune:
CRISTINA
ROXANA
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
36+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
roli25 spune:
Sunt cu nervii prastie! Ca aproape in fiecare seara si in seara asta am culcat copiii singura. Firma asta ii mananca barbatului meu toata viata. Mai bine ramanea angajat si venea acasa, mai tarziu, da nu la 12 si 1 noaptea 
...simt ca ma lasa puterile si nervii.
Vreau sa le dau mancare la amandoi, Marc nu vrea sa vina la masa, pe Andrei nu mai puteam sa-l aman. Termina A de mancat, vine si M in cele din urma. Il bag pe A in baie sa revin la bucatarie sa stau cu M. El, dupa mine la baie si nu mai vrea sa plece din baie. Ok, zic nu ma enervez, mananca dupa baia lui A. Fug pana la bucatarie sa-i fac bibe lui A, in baie liniste si mici chicoteli. Cand ma intorc, M scursese un tub de gel anticelulitic peste A 
...il dau afara cu circ si scandal, il spal pe A, si in pat...dar surpriza nu vrea bibe. Ok, la culcare.
Revin la M, mananca si el, ne spalam pe dinti cu gura mare si il aud pe A din dormitor (ori l-a trezit M ori nu adormise).
Il bag si pe M in pat, A se ridica si da cu mana peste sticla de apa a lui M si i-o da in cap, asta incepe sa urle...respir adanc, il calmez, ii pun pe amamndoi in pozitia culcat, da M ca sa nu plec. Intre timp A vede bibe si mi-l cere, il bea pe nerasuflate. Victorie!
Raman in dormitor, insa belea...A e obisnuit sa adoarma singur, deci vazandu-m acolo nici gand sa doarma. Il mut in living in tarc si revin la M care deja se smiorcaia.
La 10.20 i-am dovedit pe amandoi, l-am mutat pe A adormit in dormitor si GATA!
Apoi l-am sunat pe sot sa-l intreb cu ce-am gresit eu ca tb sa fiu singura seara de seara, ca sa nu mai vb de weekenduri ....
, n-a avut raspuns.
Scuzati placinta va rog, dar simt ca imi vine sa plec in lume!
Va doresc noapte frumoasa si linistita!
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
miri_mik spune:
miutsa, tu esti cel mai fervent sustinator al meu:))) inca n-am poze cu freza noua. una adica da nue sexi deloc. maine mergem la un party de gaza mica si acolo se vor face poze, cred:) ca ma itnrebai cum ma simt... beton. mai trebe lucrat la cap pentru portii. dar... 87.8 e acum 80.2. io zic ca e..... de bineeeeeeeee! si, veste ingrozitor de frumoasa: intru in 44!!!!
am vazut benji chilug! ce frumos eeeeeeeeeeeeeee! ptiu pe el! e tot numai gurita si ochi!
jelimoni, vroiam sa va felicit pentru drumul "cel drept". bine ca isi revine robertino:)
ancaB, e pasibil de retragere permisului pe viata si de o vizita la tribunalul belgian. sa dea domnu!
kalosalina, apoi nush ce-amcitit io pe prima pagina. dar am vazut un clasamet cu castigatorii. io am intelesca votul era inchis. nu-i bai, maine lasam si noi comentariu!
aaaaaaaaaaa, foarte important, sambata a fost micsunel cu amandine in vizita! mai, e un ingeras fetita lor! s-o mananci pe paine! o cuminte!!! o scumpa o gingasa! m-am indragostit!!! si sacha la fel:) o sa pun poze pesite-ul meu.
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
miri_mik spune:
roli, vino la mirika sa te pupe! hai mami, ca trece! cand or fi mai mari o sa vrei ciondaneli d-astea dragute:) te inteleg perfect... daca te incalzeste cu ceva, capra vecinului e la fel de indaratnica, dar la somnul de amiaz de care eu sufar! iar ei sunt niste nesuferiti. trebuie sa adoarma sacha intai ca sa doarma si bruno, altfel se risca de un zbor pe geam afara ca ala mik nu-l lasa in pace... capul sus! maine e alta zi!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
ceska777 spune:
Uite cine n-are somn! EU!
Si nu e vorba ca m-a trezit copilu, nu! Sotul care sforaie si un vis cretin, plus durere de burta....
Miri,
stim ca esti modesta (desi nu ai de ce) dar vrem poze. Fain daca la party porti rochia aia noua mar 44, abia asteptam pozele. Eu ramane sa te pun pe piedestal si sa-mi conving creierul cumva ca am si eu un balon in burta (desi nu am) sau macar un bazin olimpic de umplut cu apa si nu alte alimente!!!!!
Danonique,
sper ca ai reusit totusi sa-l vezi pe micul meu Buddha?! Luna a noua suna mai mult decat bine, nu?! Si lasa tu ce fac altii. Voi ati fost precis primii care ati pomenit de DARIUS. Asa ramane! (numai sa nu fie totusi fetita ca in visul meu!
).
Kalosalina,
te-a ajutat Ioanact
? Se vede? Sper. Eu ii tot trec mana prin "pletele" de arici tepos si mi se pare des si aspru parul. Poate mi se pare. Des era si inainte dar moale. Chiar la chelie nu as tunde o fetita dar poate mai scurt?
Roli,
ce sa spun sa te consoleze? E greu, mult mai greu cu doi, mai ales ambii mici. Macar sotul tau e la birou si nu acasa nefacand nimic sa te ajute. Munceste pentru voi mai ales ca e pe cont propriu si nu angajatul cuiva. Stiu ca nu te consoleaza dar trece si o sa capeti in curand diploma de cea mai buna mamica!
Vorbind cu dl sot al meu de bb2, in cazul nostru mi-a cam spus-o in fata:"o sa fie greu ca tu stii ca pica totul pe tine, ca eu nu-ti prea sunt de ajutor". Verde-n fata. Si e un amarat de functionar public cu program 8-17. Si oricum el nu stie ce sa faca daca ar fi vorba de o fetita?! Mai vedem.....
Danonique, (revin)
ti-ai adus aminte de ce spuneam eu acum o luna? 

.
Nu ma privea pe mine direct, era vorba de sora mea dar a fost cu final nefericit ca in cazul Cretei si am suferit si eu, normal. Sper sa nu mai aud niciodata de sarcini pierdute! Amin!
E aproape 5AM si merg sa pun de o cafea???? Anyone?????
PS In ultima vreme visez aiurea (combinatii la greu ca in acel vis cu Danonique).Acela a fost totusi frumos, superb. Eu la Paris, o fetita scumpa in locul unui baietel, o familie fericita, o primavara superba...la Paris evident. In noaptea asta a fost cosmar, o chestie pusa cap la cap de subconstient si m-am trezit sa scriu un e mail unei prietene data disparuta.....( nu mai trimite nici un e mail).
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
test (verific actualizarea linkurilor de la semnatura). Sunt chiar la zi!
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
honey79 spune:
Salut comunitatea zuzulina.
N-am mai dat pe-aici,desi am citit si vazut pozici ,despre toti si cu toti.N-am avut vesti,unu la mana si doi,sunt cazuta rau in butoiul cu.... frustrari,nervi,nemultumiri,etc.
Mi-e tot mai greu,iar in seara asta imi venea sa-mi plesnesc sotul.
Nu mai stiu de mine, nu ma mai multumeste nimic,imi vine sa-mi pun desaga la spinare si s-o iau la sanatoasa.
Am un job de rahat, o casa cu mii de hibe si care parca never ever nu reuseste sa stea curata mai mult de 5 minute,un sot lenes din calea-afara si nimeni sa-mi fie aproape si pe umarul caruia sa pot plange si eu.
Anyway.... intru cu rugamintea de a.. trimite un gand bun spre noi, caci mergem la operatie pentru tubulete,astazi.
Va pup si va doresc o zi minunata.
Cum crestem
[url]="http://community.webshots.com/user/wojvalFilme AJ
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
ceska777 spune:
Ne gandim azi la voi, va tinem pumnii! same here as putea spune asa ca ...ne dam mana!
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
jelimoni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danonique Va dati seama ca am intrat in luna a noua?Nu credeam ca voi ajunge pana aici!Parca simt asa un gol in stomac atunci cand constientizez ca sunt ultimele momente din viata mea cand simt miscarile bebelusului din burtica.Imi pare rau ca se termina aceasta etapa desi a fost greu de tot. Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 36+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png poze albert |
dana eu an nascut chiar prima zi din sapt 37,fara sa am probleme cu sarcina...asa ca m-ai depasit cu toate problemele ce le-0ai avut,asa ca meriti toata aprecierea mea!bravo tie ca ai fost cumintica si ai stat la pat!
jelimoni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honey79 Salut comunitatea zuzulina. N-am mai dat pe-aici,desi am citit si vazut pozici ,despre toti si cu toti.N-am avut vesti,unu la mana si doi,sunt cazuta rau in butoiul cu.... frustrari,nervi,nemultumiri,etc. Mi-e tot mai greu,iar in seara asta imi venea sa-mi plesnesc sotul. Nu mai stiu de mine, nu ma mai multumeste nimic,imi vine sa-mi pun desaga la spinare si s-o iau la sanatoasa. Am un job de rahat, o casa cu mii de hibe si care parca never ever nu reuseste sa stea curata mai mult de 5 minute,un sot lenes din calea-afara si nimeni sa-mi fie aproape si pe umarul caruia sa pot plange si eu. Anyway.... intru cu rugamintea de a.. trimite un gand bun spre noi, caci mergem la operatie pentru tubulete,astazi. Va pup si va doresc o zi minunata. Cum crestem [url]="http://community.webshots.com/user/wojvalFilme AJ Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008) Vali |
ce operatie pt tubulete?pt Aj?scuza-ma dar n-am mai citit din urma de mult.o
pt mami,sa iesi din starea de kkomulta bafta,sa mearga totul bine!