Aradence DC...! (117 )-si noi alaturi de Emma

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GABI am uitat,cand te operezi? Ce bine ca veniti si voi vineri
Ei si ce consumam in zona? Ca sa stiu o treaba: venim mancate sau nemancate?

MONI 18s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

O sa fim pana la urma cu minim 14-15 prunci in total. Parerea mea e ca o sa vrem pizza, comandam pe undeva sau comanda alea de acolo.
Ioana, si eu am vazut pozele, superbi ochi are Alesio, iar Nicolas parea unpic bosumflat. Tu nu-mi pari deloc trista in poze sau fara chef. Da-le-ncolo de necazuri ca numai o viata avem!
Gabi, ma bucur ca veniti! Chiar nu v-am vazut de multishor.
Flavia, tu ziceai ca inca nu stii ce si cum, asa-i?
Mai nici mie nu-mi place prea tare la Cuib, dar nu-mi venise alta idee mai buna.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Miha, te cred ca te indispune o faza de-asta la job! Da' tot raul spre bine, nu? Asa mi-am revenit de bine de cand am amandoi puii acasa. Imi dau energie copiii astia!
Clau, cand mai ai examen?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui adablackcat

Clau, cand mai ai examen?

maine [/b]

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Moni tare fericita as fi sa-i treaca fetei sa putem veni si noi.De aia am o intrebare: faceti rezervare? Daca ne abonam si noi, dar totusi nu putem ajunge, este vreo problema cu acea rezervare? N-as vrea sa incurc pe nimeni.
la feteGabrielafericita de MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ioana, dulci tare gongolinii! Tie iti sta f bine asa echipata!

Flavia, asa bolnava e bunica ta?

Niko, se trezeste des Bogdanel noaptea?

Gabi b, sanatate multa Mariei!

Anca, interesant site-ul, l-am vazut si eu mai demult aici pe DC.

Clau, spor la invatat! Bafta pe maine!

Gabi, mi-am revenit destul de bine, mai curge putin nasul si vorbesc pe nas, dar nu se compara cum eram saptamana trecuta. Azi am fost la lucru cu forte proaspete.

Eu sunt de acord sa ne intalnim unde vreti voi. Vin si eu cu 2 bucati copil.

Moni, eu vin nemancata.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinamoro

Moni, eu vin nemancata. [/blue]

nici nu ma asteptam la altceva

MONI 18s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Sper sa venim si noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ca sa vedeti la ce ore scriu.

Noi nu venim la intalnire, imi pare rau. Nu de mult m-am intors de la spital, am fost si am adus-o pe bunica mea aici si am chemat ambulanta, numa bine ca a venit Ioana, Doamne multam. I-a facut tratament si am dus-o la spitalul tbc. A ramas internata in spitalul ala groaznic, da nu avem ce face, respira tare greu, a avut si tensiune 220 cu 100 si ceva la un moment dat asa ca ... A facut criza de astm si dr de acolo a zis ca are si "bube" cu inima. In principiu cica alt tratament nu are ce sa-i dea fata de acum , doar ca acolo face injectabil si primeste si oxigen pe masca. Mai vad io maine cand vorbesc cu dr de acolo. Saraca e slabita, paturile is inalte, nu se poate da jos, a trebuit sa-i pun scutec desi nu-i place sa faca in el da pana dimineata e mult .

Cam atat, ma duc sa fac o baie si sa ma culc ca maine la lucru si apoi la spital. Cat urasc chestiile astea .

Mergi la inceput

FLAVIA imi pare rau de bunica ta si ca nu poti veni Sanatate bunicii!

Mergi la inceput